Napi horoszkóp július 9.: a Rákok egyedül próbálnak boldogulni, az Oroszlánok elfogadják a jelenlegi helyzetüket

Borítókép: Napi horoszkóp július 9.: a Rákok egyedül próbálnak boldogulni, az Oroszlánok elfogadják a jelenlegi helyzetüket
Mára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP JÚlius 9.

KOS (március 21-április 20)

A mai napon valahogy azt érzed, hogy semmi nem úgy sikerül, mint ahogy azt eltervezted, egyszerűen nem tudsz zöld ágra vergődni semmivel kapcsolatban, emiatt elég frusztrált vagy. A bosszankodás helyett azonban felfoghatod ezt úgy is, hogy ami nem megy, azt nem biztos, hogy mindenáron erőltetned kellene. Ne akarj mindenképp olyan dolgokkal foglalkozni, amelyek sikerélményt biztosan nem tartogatnak számodra és több velük a munka, mint amennyi időd szánnál szíved szerint rájuk. Ne áldozz be más lehetőségeket olyan tevékenységek oltárán, amelyekkel önhibádon kívül szinte biztosan csak kudarcot fogsz vallani. A siker kulcsát keresd!

BIKA (április 21-május 20)

Összetűzésbe kerülsz valakivel, mert igazságtalannak tartasz egy bizonyos szituációt. Mielőtt azonban ösztönből, indulatosan mondanád ki, ami a lelked nyomja ezzel kapcsolatosan, gondolkodj, higgadj le és intelligens, civilizált emberek módjára mondd el a véleményed, mert sokkal hatékonyabb leszel és hamarabb meg tudod értetni a lényeget. Hidd el, sokkal emberibb módon is lekommunikálod a benned lévő feszültséget és ellenérzéseket, ezzel együtt pedig a népszerűségi indexed sem zuhan akkorát!

IKREK (május 21-június 21)

Az a személy vagy, aki nagyon nehezen tűri a változást, aki a végsőkig ragaszkodik bizonyos dolgokhoz, bizonyos szokásokhoz. Annak ellenére sem tudsz kilépni egy-egy helyzetből, hogy már magad is látod, nem lehet többet kihozni belőle. Egészen az utolsó pillanatig kitartasz, hátha jön egy isteni szikra, amely meghozza a megvilágosodást. Ne akarj azonban ennyire görcsösen kapaszkodni valamibe, mert az csak hátráltat abban, hogy továbblépj és nyithass az új dolgok felé. Hidd el, vannak bizonyos dolgok, amelyeket célszerű mielőbb elengedni.

RÁK (június 22-július 22)

Valaki olyan ígéretet tesz, amitől sokat vársz, bizonytalan helyzetedben úgy kapaszkodsz belé, mint egy mentőövbe a nyílt tenger kellős közepén. Hamar rá kell azonban jönnöd, hogy hamis illúziókat kergetsz, aki ugyanis ezt a bizonyos ígéretet tette, nem rossz szándékkal ugyan, de mégis bevitt az erdőbe: nemhogy közelebb vitt volna a megoldáshoz, de teljesen elkeveredtél a sűrűben. Most, hogy erre rájöttél, addig fordulj vissza, amíg nem késő, és inkább te magad gondold végig, hogy merre kellene menni. Ne szavazz mindenkinek túl gyorsan bizalmat, mert annál nagyobbat csalódhatsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Néhány hónappal ezelőtt még görcsösen kerestél kiutat az akkori helyzetedből, mert mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára ez nagyjából sikerült, s eljutottál oda, hogy nyugodt lelkiismerettel lezárd a múltat, így kinyithatsz egy olyan ajtót, amely a siker felé vezet. Jó nyomon jársz, és semmiképpen ne fordulj vissza, mert akkor visszazuhansz abba a mélységbe, ahonnan kínkeservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hiszen te is megérdemled, hogy kiteljesedhess, és nem mellesleg az életszínvonalad is javulhat, amit az tehet teljessé, hogy végre boldognak is érezheted magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy hozzád közelálló személy tanácsot kér tőled egy meglehetősen kellemetlen és fontos üggyel kapcsolatban. Te első pillanatban pontosan tudod, hogy a szíved szerint mit mondanál neki, mert a napnál is világosabban látod azt, amit ő ebben a pillanatban még nem. De vigyáznod kell, hogy mit javasolsz, hiszen nem rólad van szó, s nem a saját bőrödet viszed a vásárra. Ezért légy óvatos, mert rendkívüli felelősség más dolgaiba beleszólni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Időnként azt érzed, jobb ha behunyod a szemed, befogod a füled és homokba dugod a fejed, hogy ne is kelljen tudomást venned a körülötted jelentkező problémákról és konfliktusokról. Attól azonban, mert nem akarsz észrevenni semmit, még nem fognak maguktól megoldódni a dolgok. Sokkal jobban jársz, ha bátran szembenézel mindennel, ami jelenleg bonyolítja az életed. Bizonyos lehetsz benne, ha legalább kísérletet teszel arra, hogy rendezd az ügyeidet, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted. Meglátod, ha szakítasz ezzel a halogató taktikával, még az álmod is könnyebb lesz.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Noha elég sok energiát és időt fektettél valamibe, mégsem olyannak látod az eredményt, amilyennek annak előtte elképzelted és ez elég nagy csalódással tölt el. Hitevesztettséged csak fokozza, hogy mások is megemlítik azt, hogy ennél többet vártak volna tőled, emiatt hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne hagyd azonban, hogy a negatív érzelmek vezéreljenek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha valami nem úgy sikerül, ahogy szeretnéd. Be kell látnod, hogy ez most csak rajtad múlt és attól nem lesz jobb a helyzeted, ha arrogánsan reagálva esetleg számodra fontos embereket bántasz meg. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, amely elégedetté tenne, így legközelebb már meglesz a tökéletes recepted a sikerhez!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta halogatott döntés miatt vívódsz egy ideje, épp ezért itt az idő, hogy kicsit visszavonulj, kizárd a külvilágot és még egyszer végigzongorázz mindent. Mielőtt azonban végső elhatározásra jutsz, érdemes megnézni és áttekinteni mind a pozitív, mind pedig a negatív oldalát a dolognak. Lehet, hogy más szempontokra is felfigyelsz a gondolkodás közben, s ez megváltoztatja a véleményedet és megkönnyítheti a döntésedet. Arra azonban vigyázz, hogy el ne vessz a részletekben, mert ha túl sokáig töröd a fejed a dolgon, elszalaszthatsz olyan lehetőséget, ami még egyszer nem fog visszatérni.

BAK (december 22-január 20)

Elég szép eredménnyel végeztél el egy feladatot, amelynek nyomán egyre-másra jönnek az elismerések, a dicséretek. Te azonban csak csendben mosolyogsz, nem is mered elhinni, hogy ez mind neked szól, és a világért sem szeretnél nagyképűnek mutatkozni. Ez azonban az a helyzet, amikor nyugodtan elhiheted, hogy mindez a te érdemed, s egymagad érted el ezeket az eredményeket, így bátran büszke lehetsz magadra. Majd holnap ráérsz ismét szerénykedni, most azonban élvezd ki a siker minden pillanatát! Lazíts, bonts ki egy üveg pezsgőt és koccints a barátaiddal!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy tűnik, megvilágosodtál végre és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig tele volt ismeretlenekkel. Így esélyt sem láttál arra, hogy valaha a végére érj a dolgaidnak. Ne tétovázz sokat, állj neki, mert most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt ismét elbizonytalanodnál!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki egy beszélgetés során kétértelmű megjegyzésével ültet bogarat a füledbe, ezzel olyan kérdéseket megfogalmazva benned, amelyekre eddig nem is gondoltál. Mivel egészen azóta nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért igyekezz ezekre a kérdésekre választ találni, mert egészen addig úgysem tudod majd kiverni a fejedből a dolgot! Jó eséllyel sok mindenre fény derülhet, s fel kell készülnöd arra is, hogy talán most válik számodra is világossá az, hogy nem mindenki feltétlenül az, akinek mutatja magát. Akárhogyan is, de ennek mindenképp érdemes utánajárnod!