Napi horoszkóp július 8.: az Ikrek a saját boldogságukra koncentrálhatnak, a Szüzek komoly sikereket érhetnek el

Napi horoszkóp július 8.: az Ikrek a saját boldogságukra koncentrálhatnak, a Szüzek komoly sikereket érhetnek el

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

H

Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP JÚlIUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmiről szerzel tudomást, amelyet legszívesebben azonnal világgá kürtölnél, hisz nem csak téged érint, hanem a közvetlen környezetedet is. Mivel azonban bajt hozhat a fejedre, ha hamarabb jár a szád, mint az agyad, igyekezz minél nagyobb erőfeszítéssel diszkréciót gyakorolni és megtartani az akaratodon kívül rád kényszerített titkot. Lehet, hogy most nem egyszerű a helyzeted, de gondolj csak bele, mennyire bonyolítaná meg az életed, ha különösebb utánajárás nélkül olyasmikről beszélnél hangosan, amelyek hitelességéről meg sem bizonyosodtál. Na ugye, hogy jobb hallgatni egyelőre... Nyugalom, eljön majd a te időd is, csak mindent a megfelelő pillanatra kell hagyni.

BIKA (április 21-május 20)

A kelleténél keményebb szívű vagy önmagaddal szemben, bár a környezeted a legvajszívűbb embernek ismer. Olyasfajta korlátokat állítasz fel a saját életedben, amely nem-igen teszi lehetővé azt, hogy élvezz bizonyos helyzeteket, hogy lazíts, hogy felhőtlenül örülj. Ne akard ilyen szigorúan élni az életed, hisz neked is csak egyetlen van belőle, épp ezért a józan ész határain belül csinálj olyasmit, ami boldoggá tesz, ami elfeledteti veled a pillanatnyi problémákat és másokhoz hasonlóan kiszakít a mindennapi monotonitásból. Szeresd önmagad, hisz ha te nem vagy kibékülve magaddal, hogy várnád, hogy mások elfogadjanak? Több önbizalom - boldogabb élet, ne feledd, így vagy jó, így vagy elég!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben annyit segítettél másoknak, hogy a saját életed kezd háttérbe szorulni, a környezeted viszont egyre jobban presszionál, mindenki rád pakolja a terheit. Mivel azonban neked nem mások életét kell élned, hanem a saját magadét, igyekezz megálljt parancsolni minden olyasfajta érdek-barátnak, kollégának vagy családtagnak, akik csupán azért keresnek és azért tartják veled a kapcsolatot, mert lusták kioldani a saját csomóikat. Ne feledd, te nem azért vagy, hogy mások terheit cipeld, sokkal inkább azért, hogy kiteljesedj és boldog légy. Segíteni nemes dolog, de csakis bizonyos határokon belül!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akivel ugyan különösebben nem ápolsz közeli kapcsolatot, mégis ezúttal téged látott alkalmasnak arra, hogy egy meglehetősen bizarr kérdésben segíts neki. Első körben nem is nagyon tudod mire vélni a segítségkérést, ám mégis úgy döntesz, hogy mellé állsz és támogatod. Ez mind nemes lélekre vall, de légy óvatos, ne hagyd magad semmi olyasmibe belerántani, amelyből aztán neked is nehéz lesz kimászni. Igyekezz egy bizonyos határvonalon belül maradni és ha égni kezd a lábad alatt a parázs, csak hozd nyugodtan a tudtára, hogy ez már több annál, mint amiben te segíteni tudnál. Járj nyitott szemmel, nehogy a nagy segítésben orra bukj!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap -bár ez a hét első napja-, olyasfajta programot tartogat számodra, amelyet a szerelmeddel közösen élhetsz meg, hosszútávú élményeket szerezve ezzel. Ennek érdekében egyszerűen zárd ki a külvilágot és add át magad a romantikának, hisz nem minden hétfő alkalmas arra, hogy a munkába történő cukahara helyett például a jakuzziban töltsd a napot egy eldugott kis házban, ahol csak te és életed párja van. Ma ne foglalkozz semmi mással, csak a közöttetek lévő köteléket erősítsd és fűzd szorosabbra. Beszélgessetek, egyetek-igyatok, ne sajnáljátok a hedonizmust magatoktól, te pedig töltődj fel pozitív érzésekkel és energiákkal. Nem nagyon tudsz ennél jobb hétkezdést, igaz?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha te sem gondoltad volna, a mai napon, a vártnál jóval előbb érhetsz el egyedülálló sikert, amely nem csak téged döbbent meg egy pillanatra, de a kollégáid szája is tátva marad tőled. Egészen kiváló teljesítményt tudhatsz magadénak, ám miután megmártóztál a csillogásban, nem árt visszatérned a Föld nevű bolygóra és elgondolkodnod azon, hogy a magánéletedben vajon hogyan tudnál ilyesfajta eredményeket produkálni. Persze, fontos a munka, fontos az elismerés, de vajon van-e olyan fontos a saját boldogságod és a teljesség érzése a hétköznapokban is? Érdemes mérlegelned, hogy ha a munkádban ilyen magas léceket tudsz megugrani, sikerülhet-e a magánéletben is. Egy próbát megér, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki minden idejét arra áldozza, hogy segítsen neked egy olyan ügyben, amivel egyedül nem biztos, hogy meg tudnál birkózni, te pedig roppant hálás vagy ezért neki. Mindenképp tudasd az illetővel, hogy viszonozni szeretnéd valamivel az önzetlen segítségnyújtást, akár egy vacsorával, akár egy mozival, akár azzal, hogy ő is számíthat rád, ha olyan akadályt gördít elé az élet, amellyel egyedül nem boldogulna. Hálás lehetsz azért, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve, hisz a mai világban nem könnyű igaz barátokat találni. Ha pedig megtaláltad, ragaszkodj hozzájuk foggal-körömmel és ápold velük a kapcsolatot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az utóbbi időben nagyon fut a szekered, egyszerűen bármit a kezedben tartasz, arannyá válik, sokszor még te, magad sem érted, hogy lehetsz ennyire Fortuna kegyeltje. Sajnos azonban a sikereidnek és a kivételes szerencsédnek nem mindenki örül, vannak ugyanis azok, akik bármi áron szeretnék megszerezni tőled az aranytojást tojó tyúkot, még akkor is, ha ártaniuk kell neked. Mivel azonban téged igen kemény fából faragtak, igyekezz a két lábadon határozottan megállva mindenkinek megmutatni, hogy hol-mi féltékenység nem fog tudni meggyengíteni. Erős vagy, magabiztos, tapasztalt és ezt senki nem veheti el tőled, az pedig, hogy Fortuna tolja a szekered, csak a non plus ultra. Ne foglalkozz az irigyekkel, mindig voltak, most is vannak és még lesznek is, de legyen ez az ő bajuk.

NYILAS (november 23-december 21)

Noha úgy érzed, hogy fél lábbal még a vízparton vagy, mégis a hét első napján olyan feladatot kapsz, amely első látásra nemhogy meghaladja a képességeidet, egyenesen elriaszt attól is, hogy közelebb menj hozzá. Mivel azonban -választás nem lévén- kénytelen vagy teljesíteni és valamiféle kézzel fogható, lehetőleg pozitív eredményt az asztalra tenni, gyorsan szedd össze a gondolataidat és indulj neki a hegynek, mert ha napestig csak a tervrajzot rajzolgatod, sosem érsz a tetejére. Szedd össze magad, légy bátor és menni fog minden, mint a karikacsapás! Innentől már bármilyen akadályt le tudsz majd győzni, hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Annyira hosszú ideje csinálsz egy bizonyos dolgot életvitelszerűen, hogy kezdesz belefásulni és gépies mozdulatokkal, különösebb lelkesedés nélkül menni előre, csak mert ezt szoktad meg. A kérdés azonban az, hogy vajon meddig lehet ezt csinálni anélkül, hogy végleg kiégnél a dologból? Mielőtt ez bekövetkezne, érdemes néhány nap szabadságot kivenned és olyasmikkel foglalkozni, amik pozitív energiákkal töltenek fel és visszaadják az önmagadba vetett hitedet, amely most hiányzik belőled. Te is hasznos vagy, te is értékes tagja vagy a társadalomnak, miért engednéd tehát, hogy magába szippantson egy gépezet, amelyből sosem szabadulsz?! Minden csak rajtad múlik, senki más nem tud helyetted dönteni az életedről, ezt ne feledd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sokat aggodalmaskodsz egy bizonyos dolog miatt, amelyre ebben a pillanatban abszolút nincsen ráhatásod. Épp ezért teljesen felesleges ezen rágnod magad, egyszerűen hagyd, hogy az élet elrendezze az ügyet, te ugyanis hiába úszol az árral szemben, a víz előbb vagy utóbb, de elsodor. Próbálj elvonatkoztatni és beletörődni abba, hogy ez most nem a te meccsed, aminek jönnie kell, az úgyis jönni fog, ha pedig nem úgy alakul, ahogy tervezted, azt is fogadd el. Ismered a mondást, amin nem tudsz változtatni, azt kénytelen vagy elfogadni, hisz ha harcolsz ellene, csak a saját helyzetedet bonyolítod vele!

HALAK (február 20-március 20)

Egy bizonyos helyzetben a kelleténél hamarabb csúszik ki a szádon egy olyan titkos terv, amelyről még nem szeretted volna, hogy szélesebb körben tudomást szerezzenek. Mivel ami megtörtént, azt visszafordítani már nem tudod, épp ezért magyarázd el azoknak, akik fontosak számodra, hogy miért nem szeretted volna, ha idő előtt megtudják, de tudod, hogy ha már így alakult, akkor nem titkolózhatsz tovább. Ha szeretnek és fontos vagy nekik, megértik a miérteket, hogy a kitűzött terveid egyelőre még nem valósultak meg, dolgozol rajtuk és előbb-utóbb ezekkel szeretnél sikereket elérni. Hidd el, támogatni fognak, hisz ők is azt szeretnék, hogy boldog legyél. A boldogság egyik alapja pedig az önmegvalósítás!

Tovább olvasok
Hogyan dobd fel az otthonod anélkül, hogy új tárgyakat vennél?

Néha jólesik megváltoztatni otthonunk hangulatát. Pláne az ősz beköszöntével, amikor sokkal inkább vágyunk a meleg színekre, fényekre és a puha, meleg textilekre. Elárulom, hogyan csináld költséghatékonyan!

Híres emberek, akik mind 27 évesen mentek el

Jimi Hendrix a 20. század egyik legmeghatározóbb rock zenésze volt, Amy Winehouse külünleges hangszínét senkiével nem lehet összetéveszteni, Kurt Cobain pedig a Nirvanaval korszakot alkotott. De a három énekest nem csak a zene köti össze. Mindhárman idő előtt, 27 éves korukban hunytak el és ezzel felvételt nyertek a 27-esek Klubjába. De mi is ez a klub és kik a tagjai?

Divatházak, amelyek tényleg kezdenek valamit a klímahelyzettel

Zöldül a divatipar, vagy ez csupán a greenwashing? Egyre több világmárka áll bele a fenntarthatósági párbeszédekbe.

Pazar torták, desszertek – meg nem mondanád, hogy mind vegán

Egy 18 éves Instagram-influenszer készíti ezeket a vegán tortákat, smoothie bowlokat és nyalókákat, szó szerint a szivárvány minden színében.

Fokhagymaleves, ami leszámol a megfázással

Ha az ember beteg és szinte ki sem tud kelni az ágyból, talán a legelső dolog amire vágyik, az egy forró húsleves – viszont a legutolsó az, hogy megfőzze. Mutatunk egy jóval gyorsabban elkészíthető, gyógyhatású levest.

VB-arany, 40 kiló mínusz, új szerelem, új ország: Korok Fatima búvár

Korok Fatima búvár nemrég világbajnok lett szabadtüdős mélymerülésben. Csak 26 éves, de megélt már egy teljes, hosszú életre való kalandot, a mondanivalója bölcs, mint egy jobbfajta hetvenévesé.

10 tipp: Hogyan aludj el 2 perc alatt?

Egyszerű ötletek, amelyek segítenek abban, hogy álmatlanul forgolódás helyett pikkpakk elaludj.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

A KARÁCSONY GYORSAN BEKÖSZÖNT – LEPD MEG MAGAD MOST EGY ELŐFIZETÉSSEL! 10+1 (ADVENT) LAPSZÁM 7645 FT HELYETT 4590 FT.

Csak 4590 Ft

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem