Napi horoszkóp július 7.: az Ikrek a barátaikra számíthatnak, az Oroszlánok lazíthatnak a hét utolsó napján

Borítókép: Napi horoszkóp július 7.: az Ikrek a barátaikra számíthatnak, az Oroszlánok lazíthatnak a hét utolsó napján
Vasárnapi horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Tanácsra van szükséged egy rendkívül fajsúlyos dologgal kapcsolatban, mert nagyon úgy tűnik, hogy elakadtál. Nem kell azonban kétségbe esned, hiszen nem vagy egyedül, olyan barátok vesznek ugyanis körül, akikre bármikor számíthatsz. Ezért bátran fordulj hozzájuk, meséld el, mi a problémád, s kérd ki a véleményüket, mert biztosan kapsz majd valamilyen használható tanácsot. Még az is lehet, hogy olyan szempontokra, olyan új lehetőségekre hívják fel a figyelmedet, amelyeket te eddig számításba sem vettél. Szerencsés ember vagy, hogy ilyen támogatóid vannak.

BIKA (április 21-május 20)

Az utóbbi időben akkora volt a hajtás körülötted, hogy abszolút mértékben elkerülték a figyelmed számodra fontos emberekkel történt események, emiatt furdal most a lelkiismeret, hisz alapvetően mindig oda szoktál figyelni arra, hogy kivel, mi történik körülötted. Még nincs azonban minden veszve, mielőtt belefulladnál a saját bűntudtatodba, igyekezz ezt a napot a szeretteiddel tölteni, érdeklődj, hagyd, hogy meséljenek, hogy megosszák veled, mi történt, amíg te a hegyet másztad a céljaidért. Időnként mindenkivel előfordul, hogy elsodorja az ár, az azonban nagyon fontos, hogy mindig visszatalálj oda, ahonnan indultál!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan információk jutnak a tudomásodra, amelyek befolyással egy bizonyos dolog végkimenetelét, te pedig úgy gondolod, hogy ezt nem hagyhatod szó nélkül. Bár a napot nem így tervezted, mégsem ülhetsz karba tett kézzel azt várva, hogy sok minden összeomolhat, amit közösen felépítettetek. Ezt ügyet azonnal rendbe kell tenni, ezért szedd hát össze magad, veselkedj neki addig, amíg nem késő. A képességeid megvannak hozzá, csak önbizalom kérdése, hogy el tudod-e hárítani a katasztrófát. Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Általában nagyon okosan gazdálkodsz az időddel, mindig nagyon jól tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy határidőn belül és jó színvonalon teljesíts. Most azonban kezdenek a kezed közül kicsúszni a dolgok, úgy érzed, már nem te irányítasz, ami persze alaposan felbosszant. De ne dühöngj, próbáld inkább megtalálni, mi okozhatott zavart a gépezet működésében. Arra pedig érdemes számítani, hogy az élet mindig produkálhat váratlan helyzeteket, amikor rögtönzésre van szükség.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl komolyan veszed a dolgokat, állandóan teljesítménykényszerben szenvedsz. Emiatt képes vagy akár az utolsó leheletig hajtani magad, hogy minden a terveid szerint alakuljon, s az ismerőseid is elégedettek legyenek veled. Nem biztos azonban, hogy ez hosszútávon jót fog tenni neked, mert a görcsös igyekezettől teljesen kimerülhetsz, ráadásul nagyobb eséllyel fogsz hibázni is. Tanulj meg lazítani, ne törekedj mindenáron a tökéletesre, s törődj bele, hogy nincs mindenre befolyásod, hiszen mégsem te vagy az Univerzum mindenható ura.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Már-már túl gyorsan haladnak és túl jól alakulnak a dolgaid, emiatt kezdesz gyanút fogni, és szinte várod, mikor csap le rád egy váratlan vihar, elsöpörve mindazt, amit eddig elértél. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, a saját lelkiismereted megnyugtatása érdekében készülj fel az ítéletidőre, mindazonáltal próbáld örömmel végezni azt, amit éppen csinálsz. Ha beletörődsz, hogy a félelem uralkodjon el rajtad, egyfolytában csak görcsölni fogsz mindenen, s nem lesz egyetlen nyugodt perced sem. Élvezd inkább az életet, mert neked is csak egy van belőle!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Megeshet, hogy nem úgy reagálsz egy bizonyos helyzetre, ahogyan azt illem és a diplomácia szabályai megkívánják. Hirtelen felcsattansz ugyanis valamire, pedig a haragodat nem a rossz hír hozóján kellene kitöltened. Próbálj önuralmat gyakorolni, ne ugorj feleslegesen mindenre. Hallgasd meg nyugodtan az illetőt és gyorsan lépj tovább. Ne fuss felesleges köröket, mert csak önmagadat fárasztod vele, mást meg úgysem fog érdekelni a háborgásod. Lazíts és akkor nem fogsz olyan kényelmetlen helyzetbe kerülni, amikor neked kell majd magyarázkodni, elnézést kérni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindenáron segíteni szeretnél valakin, nem tudod azonban, hogy pontosan mi az, amire a jelenlegi helyzetében a legnagyobb szüksége van. Kérdezd meg, miben állhatsz a szolgálatára, hogyan tehetsz érte bármit. Légy azonban óvatos! Csakis addig nyújtózkodj, ameddig a takaród ér, s a határaid ne lépd túl egyetlen centiméterrel sem! Az illető így is értékelni fogja az érte folytatott küzdelmedet, és semmi szükség arra, hogy az áldozati bárány szerepét játszd el. Maradj azonban mindig ilyen segítőkész és az egekbe emelkedhetsz!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó napján végre van időd arra, hogy aprólékos részletességgel foglalkozz azokkal a dolgokkal is, amelyek valóban érdekelnek és nem feltétlenül tartoznak a kötelező teendők közé. Megnyugtat a tudat, hogy nem kell minden percet koncentrálással, görcsben töltened, felkészülve a váratlan helyzetekre is. Mivel minden nem fér bele a nap 24 órájába, ezért időnként szükséged van arra, hogy lejjebb adj a feladatokból és azokra a dolgokra is összpontosíts, amelyek felett általában elsiklasz, vagy felszínesen kezeled őket a hétköznapokban.

BAK (december 22-január 20)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt kell észrevenned, hogy kezded a saját értékrendedet is feladni, és mindent feláldozol azért, hogy meggyőzd az igazadról. Nem érdemes azonban eddig elmenni azért, hogy másokat a te oldaladra állíts, inkább el kell engedni az illető kezét. Hidd el, a kapcsolatotoknak sem használ, ha olyasvalamit próbálsz elmagyarázni, amit a másik egyszerűen nem hajlandó elfogadni. Vedd észre, hogy csak az idődet vesztegeted, ezért inkább minden harag nélkül lépj tovább. Fontos feladatok várnak még ugyanis rád, amelyek teljesítéséhez minden energiáidra szükség lesz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezeted, amivel kapcsolatban soha nem fognak egyetérteni veled. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Tudod, hogy minden ember önmagában érték, de az, hogy egy személyiség kiben milyen érzelmeket vált ki, igencsak szubjektív megítélés dolga. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat győzködnöd, akik a tiédtől nyilvánvalóan eltérő értékeket preferálnak. Higyj magadban és az álmaidban!

HALAK (február 20-március 20)

Mindent mértani pontossággal elterveztél annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, rajtad kívülálló okok miatt azonban a vártnál jóval lassabb a tempó. Ám mielőtt még kétségbeesnél, hogy az egészet deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már eddig is. Annyi munka, energia és matekozás van benne, hogy ez nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban!