Napi horoszkóp július 31.: a Rákok kakukktojásnak érzik magukat, az Oroszlánok végre a sarkukra állnak

Borítókép: Napi horoszkóp július 31.: a Rákok kakukktojásnak érzik magukat, az Oroszlánok végre a sarkukra állnak
A hónap utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 31.

KOS (március 21-április 20)

Számodra fontos személy kerül szorult helyzetbe, amelyben a segítségedet kéri. Neked pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulsz az illetőért, hiszen pontosan tudod, hogy fordított esetben te is biztosan számíthatnál rá. Másfelől voltál már te is a barátodéhoz hasonló szituációban, így tehát tudod, hogyan lehet kikecmeregni efféle csávából. Oldjátok meg a kialakult szituációt közösen, majd csapjatok egy görbe estét, megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon nem fűlik a fogad valamihez, amivel megbíztak. Emiatt folyamatosan azon gondolkodsz, milyen kifogást találj ki, amivel megszabadulsz ettől a tehertől. Rá kell azonban jönnöd, hogy minél tovább taktikázol, annál kevésbé lesz esélyed arra, hogy menekülő útvonalat találj. Hidd el, ha időben nekiveselkedsz, még azelőtt végzel majd vele, mielőtt eszedbe jutna panaszkodni miatta. Munkára fel!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki hirtelen haragjában rajtad tölti ki azt, amiről te egyáltalán nem tehetsz. Noha nagyon rosszul esik, hisz nem vártad ezt, próbálj higgadt maradni és emelkedj felül a szituáción. Igyekezz nem belesüppedni a másik mellé a mocsárba, inkább segíts neki, nyújts felé kezet, hogy legyen egy ember, akibe belekapaszkodik, ha bajban van. Hidd el, ő maga is rá fog jönni, hogy nem érdemelted meg a nagy beléd rúgást.

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmiről próbálod meggyőzni a környezeted, amivel kapcsolatban soha nem fognak veled egyetérteni. Emiatt egyfajta kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén felvállalod a véleményed, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Minden ember önmagában értéket képvisel. Az, hogy kinek pozitív és kinek kevésbé, azt maga, a szubjektivitás dönti el. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat meggyőznöd, akik nincsenek köszönőviszonyban az objektivitással. Higgy magadban és az álmaidban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár eddig megpróbáltál a békesség érdekében köntörfalazni, ez nem tűnik működőképesnek. Itt az ideje tehát annak, hogy őszintén kimondd, ami benned van, nem kell bújkálnod. Ha véleményed van, ne titkold el, igenis mondd ki, mert neked is meglehet az álláspontod, amit nem kell elhallgatnod csak azért, mert lehet, hogy nem egyezik a többiekével. Vállald fel önmagad, még akkor is, ha ez másoknak nem tetszik.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap elég felemásra sikeredhet, nagyon nehezen tudsz ugyanis koncentrálni arra, amit csinálsz, a gondolataid össze-vissza csaponganak, azt sem tudod, valójában mit kéne tenned, hogy úgy tűnjön, mégsem ülsz tétlenül, kizárólag arra várva, hogy megszólaljon a munka végét jelző gong. Mielőtt feltűnik másnak is, hogy ellógod az egész napot, tégy valamit annak érdekében, hogy valami használható eredményt is fel tudj mutatni, különben könnyen előfordulhat, hogy a fejedre koppintanak. Hidd el, jobban jársz, ha a látványos szenvedés helyett konstruktívan közelítesz a dolgokhoz, s akkor tiszta lelkiismerettel adhatod majd át magad a hétvégi pihenésnek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valami, amitől nagyobb eredményt vártál, egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan szeretted volna, emiatt eléggé csalódott vagy. Ha azonban átgondolod az eseményeket, rá fogsz jönni, hogy te minden tőled telhetőt megtettél a siker érdekében, nem rajtad múlott a dolog. Ahelyett, hogy magadat ostoroznád, el kell fogadnod, néha hiába küzdesz heroikusan, mert vannak bizonyos dolgok, amelyeket úgysem tudsz befolyásolni. Készülj fel rá, hogy ez a jövőben is előfordulhat, s ezért ne legyen lelkiismeret-furdalásod.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Rengeteg befejezetlen feladattal küzdesz, s fogalmad sincs, hogyan fogod megoldani mindet a határidő lejárta előtt. Szerencsére azonban nem előírás az, hogy egyedül kell az úton végigmenned, keress tehát egy olyan társat, akiben maximálisan megbízol és pontosan tudod, hogy nem fogja kihasználni a helyzetet és nem él vissza a bizalmaddal. Dolgozzatok együtt, csapatban előbb végeztek, s talán később még a környezetetekből is kicsikarhattok némi elismerést. Ha sikerül mindent befejezni, szervezzetek egy olyan bulit estére, ahol kiereszthetitek a fáradt gőzt!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában véve diplomatikusan viselkedsz, sok más emberrel szemben téged nem lehet kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, hogy nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis úgy viselkedik, hogy az egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, s te ezt képtelen vagy szó nélkül tudomásul venni. Ne hagyd azonban, hogy az érzelmeid vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott mértékletességgel fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinek a bocsánatért esedezned!

BAK (december 22-január 20)

A kezdeti lelkesedésed alább hagyott mostanra, mert az általad elvárt eredmény nem olyan gyorsasággal jön, amilyennel vártad. Csak azért azonban, mert valami nem sikerül elsőre, nem szabad lemondóan ott hagynod csapot-papot és egyszerűen hátatfordítani mindennek. Ha másért nem, saját magadért próbáld meg! A nap végén ugyanis semmi más nem fog számítani, csak is a tudat, hogy te minden tőled telhetőt megtettél!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Görcsösen próbálsz meggyőzni valakit egy bizonyos dologgal kapcsolatban, ő azonban láthatóan nem vevő a mondanivalódra. Mivel ez a végtelen út sehova nem vezet, próbálj taktikát változtatva másik ösvényt keresni és olyan, számára is egyszerűen megérthető észérveket felsorakoztatni, amelyek segítségével olvashat a sorok között és megtalálhatja a maga motivációját. Ne add fel, vannak emberek, akiket hosszabb idő megnyerni, mint másokat. Ne görcsölj azonban rá a dologra, hisz minél jobban nyomulsz, annál messzebbre tolod majd magadtól! Csak okosan és nyugodtan közeledj!

HALAK (február 20-március 20)

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz rá, ám legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy ez a helyzet mégsem tartogat számodra olyan lehetőségeket, mint amelyekben eddig reménykedtél. Amennyiben úgy gondolod, ideje továbblépni, ne vesztegesd az idődet és keress új utakat, hisz különben azok a lehetőségek is elúsznak, amelyek nagyobb sikerrel kecsegtethetnének. Ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: szilárd alapra stabil építményt felhúzni – vagy csupán illúziókból légvárat építeni.