Napi horoszkóp július 23.: a Mérlegek tudatosan tervezik a jövőt, a Nyilasok váratlan helyről kapnak segítséget

Borítókép: Napi horoszkóp július 23.: a Mérlegek tudatosan tervezik a jövőt, a Nyilasok váratlan helyről kapnak segítséget Forrás: unsplash
Ma se feledkezz meg a napi horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Minden, amit elterveztél, a számodra a lehető legkedvezőbben alakul, éppen ezért őszinte elégedettséggel és boldogsággal tekintesz mindarra, amit magad önerőből hoztál létre. Ne szégyelld a sikert, nyugodtan vállald fel és mutasd meg mindenkinek, mire jutottál. Arasd le a babérokat, méltóképpen ünnepeld meg magad, de vigyázz, olyan nagyon el ne szállj, mert nagyon nehéz lesz ismét visszatalálni a halandó emberek közé! Maradj szerény és tedd tovább a dolgodat úgy, ahogyan eddig is!

BIKA (április 21-május 20)

Valakivel nem nagyon jössz ki a környezetedben és azt érzed, hiába vagy vele szemben nyílt, őszinte és érdeklődő, folyamatosan lepattansz róla. Találj egy közös érdeklődési kört, igyekezz más módon megközelíteni őt, hátha felismeri végre, hogy semmiképpen nem akarsz ártani neki. Próbálkozz, mert előbb-utóbb sikerülhet az általa épített gátat áttörni, és olyan kapcsolat alakulhat ki közöttetek, amely mindkettőtök számára hosszútávon is kedvező lehet. Meglátod, ha egyszer sikerül rábírnod a barátkozásra, ő is feloldódik majd!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje várod, hogy egy számodra eléggé bizonytalan helyzet megoldódjon, ami már régóta frusztrál. Emiatt kezdesz besokallni, hiszen egy pocsolya kellős közepén toporogsz, s nem látod, hogy bármilyen említésre méltó előrelépés történne. De nem is fog történni semmi, ha a csodára vársz. A sült galamb nem száll magától a szádba, éppen ezért állj a sarkadra, legyél határozott és tegyél valamit a siker érdekében. Ne keserítsd meg a mindennapjaidat azzal, hogy egyfolytában azon kattog az agyad, mi és miért nem történik meg. Hidd el, a bizonytalanságnál minden jobb!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környzetedben, aki nem igazán a te javadat akarja, sokkal inkább érdekből legyeskedik körülötted. Ez meglehetősen idegesít, hiszen igencsak feltűnően csinálja. De nem kell különösebben foglalkoznod vele, inkább azokra a dolgokra koncentrálj, amelyeket valóban fontosnak tartasz. Ne fuss felesleges köröket azokért, akik egyetlen lépést sem tennékek az érdekedben, ha csupán rólad lenne szó! Lépj tovább és keresd azoknak a személyeknek a társaságát, akik nem csak a saját érdekeik miatt állnak melletted.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagyon-nagyon reménykedsz valamiben, hatalmas várakozással tekintesz egy dologra, ám a legnagyobb csalódásodra azzal kell szembesülnöd, hogy az nem is tartogat számodra igazán ígéretes lehetőségeket. Most érdemes tehát egy pillanatra megállni és számba venni, hogy ebből mi jöhet ki. Ha úgy látod, hogy felesleges több energiát fektetni bele, ne vesztegesd az időded és keress új utakat, különben azokat a lehetőségeket is elszalaszthatod, amelyek több sikerrel kecsegtetnek. Ideje eldöntened, mit is szeretnél valójában: szilárd alapra erős szerkezetet felhúzni – vagy csupán illúziókból légvárat építeni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy nagyszerű lehetőség kapujában állsz, de ha szeretnéd sikerre vinni a dolgot, az nem kis áldozatokat kíván tőled. Most el kell döntened, hogy vállalod-e dolgot – vagy mész tovább az általad választott úton, de akkor lehet, hogy a titkos álmaid soha nem válnak valóra. Mérlegeld, hogy mi a jobb megoldás: az, hogy biztonsági játékot játszva feleslegesen futod a megszokott köröket, esetleg tizenkilencre lapot húzol és akkor elérheted azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj fejest ugrani az ismeretlenbe még akkor is, ha az első pillantásra veszélyesnek tűnik. Legyél bátor, hiszen aki mer, az nyer!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Abszolút tudatosan tervezed a jövődet, szeretnéd ugyanis, ha minden úgy menne, ahogyan az a számodra a legkedvezőbb. Most van lehetőséged befolyásolni a folyamatokat és a saját szempontjainak megfelelően alakítani az eseményeket. Használd ki ezt a ritka pillanatot, s ne vesztegess el egyetlen percet sem! Rendelkezel megfelelő tudással, tapasztalattal és tehetséggel ahhoz, hogy a helyzetet a magad javára fordítsd, ami a jövőd szempontjából sem közömbös!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A vártnál jóval több időt kell eltöltened valamivel, hisz ugyan kiszámítottad az egyenletet, ám most mégis úgy tűnik, hogy valahol mégis elszámítottad magad. Emiatt tart tovább az eredmény felmutatása, amely kissé bosszús hangulatot vált ki belőled. Ha azonban kicsit gondolkodsz a felesleges bosszankodás helyett, rájöhetsz, hogy ha tökéletes eredményt szeretnél a jövőben felmutatni, ebben az esetben sokkal jobban megéri most rááldozni az időd és energiád, semmint a célvonalnál karba tett kézzel várni a serleget valami olyasmiért, amivel szinte köszönőviszonyban sem voltál az egész verseny alatt!

NYILAS (november 23-december 21)

Elakadtál egy bizonyos folyamatban, úgy tűnik, fogalmad sincs, merre és hogyan tovább. Merd ezt bevallani magadnak, mert az első és legfontosabb lépés az, ha belátod a korlátaid és kimondod, hogy segítségre, vagy tanácsra van szükséged. Ne szégyellj tehát egy olyan személytől segítséget kérni, aki két lábbal áll a talajon és pontosan tudja, mit kell tenned. Hálás leszel neki, hisz ezúttal egyedül valószínűleg elsüllyedtél volna. Ne felejtsd el biztosítani, hogy bármikor számíthat rád, bármiben. Jó, ha az embert ilyen segítő és önzetlen személyek veszik körbe! Becsüld meg, mert nem mindenkinek adatik ez meg!

BAK (december 22-január 20)

Eddig mintegy kívülállóként tekintettél egy bizonyos szituációra, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek elég durván elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, hisz így mindketten rossz szájízzel fordítanak majd hátat egymásnak. Hálásak lesznek neked azért, hogy mintegy megmentőként érkeztél, még mielőtt összecsaptak volna a hullámok! Méltán lehetsz büszke magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan emberek vesznek körül, akik csütörtök lévén hűbelebalázs módjára mindenbe gyorsan belekezdenek, s igyekeznek összecsapni a rájuk bízott munkát, hogy mielőbb szabaduljanak. Ez azonban így nem mehet, amit te is pontosan tudsz, ráadásul ez rád is hatással lehet, mert esetleg neked kell kijavítani a nagy sietségben elkövetett hibákat. Próbáld tehát elmagyarázni, hogy ez az eszeveszett kapkodás nem vezet semmi jóra. Igyekezz rávenni a társaidat a csapatmunkára, hiszen együtt sokkal hatékonyabban és gyorsabban tudtok működni!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki nagyon odáig van érted, te azonban nemigen érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel nem adja fel és egyfolytában ostromol, érdemes elgondolkodnod és esetleg adni mégis egy esélyt neki. Ha kicsit nyitott vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy most találod meg a boldogságot. Ne aggódj, nem kell odaadni magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos arcodat mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és a szándékairól. Ha viszont mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz tartósabb kapcsolatba bonyolódni vele, akkor ne lopjátok egymás idejét, mindenki menjen tovább a maga útján.