Napi horoszkóp július 21.: a Bikák a kiszámíthatóság hívei, az Ikrek taktikája ütőképesnek tűnik

Borítókép: Napi horoszkóp július 21.: a Bikák a kiszámíthatóság hívei, az Ikrek taktikája ütőképesnek tűnik
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz minden a csillagok között van megírva!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 22.

KOS (március 21-április 20)

Olyasmi jut ma a füledbe, ami első hallásra igen csak felháborít, hisz vastagon érintett vagy a dologban. Épp ezért első felindulásodban olyasmit jutnak eszedbe, amelyek nyugodt állapotodban biztosan távol állnak az értékrendedtől. Mielőtt azonban meggondolatlanul mondanál vagy cselekednél bármit, érdemes utána járnod a dolog igazságtartalmának, meg kell keresned azt, aki a hír forrása és csak azután ítélkezz vagy mondj bármit, ha tisztán látod a helyzetet. Használd a józan ítélőképességedet, hisz ma szükséged lesz rá!

BIKA (április 21-május 20)

Az esetek döntő többségében szereted a kiszámíthatóságot, abszolút nem vagy az extremitás híve, ha ki mozdítanak a komfortzónádból, kifejezetten frusztrált leszel. Emiatt a tulajdonság miatt rengeteg élményről maradsz le, hisz attól félsz, mi lesz, ha a talaj ingoványossá válik számodra. Amennyiben azonban mélyebben belegondolsz, mégsem élheted le úgy az életed, hogy mindig ki matekozol minden helyzetet. Igyekezz tehát engedni a benned uralkodó feszültségből, lazíts és légy nyitottabb. Hidd el, csak a hasznodra válik majd!

IKREK (május 21-június 21)

Bár úgy indul az általad megkezdett folyamat, hogy nem nagyon bízol a sikerben, mégis ha megfelelő taktikát sikerül kidolgoznod, belevonva a körülötted lévőket, jól is elsülhet a dolog. Bízz magadban, hisz az elmúlt időszakban annyi tapasztalatot szereztél, amellyel a kisujjadból ki tudod rázni az egészet. Ne hagyd magad befolyásolni, csak menj a megkezdett úton és légy magabiztos! Hidd el, menetközben minden a helyére kerül majd!

RÁK (június 22-július 22)

A mai napon szükséged lehet a hetedik érzékedre, hisz olyasmi történik körülötted, ahol sem a tapasztalatod, sem a tudásod nem nagyon számít. Épp ezért arra kell hagyatkoznod, hogy mit is érzel a dologban, aszerint kell cselekedned, amerre a női megérzés visz. Nem nagyon bonyolult helyzet, nem kell tehát megijedned, időnként azonban másképp nem tudsz megoldani bizonyos helyzeteket.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kezdesz elveszni a sűrű rengetegben, mostanra fogalmad sincs, hol lehet a ki út, mi a megoldás. Épp ezért, mielőtt a totális kétségbeesés lenne rajtad úrrá, igyekezz Megoldás centrikusan gondolkodni, ne akarj agyon bonyolítani mindent, hisz könnyen lehet hogy az egyenletben csupán csak egy ismeretlen van, a többit pedig te magad helyezted bele. Nem biztos hogy mindig minden olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyan problémán lovagolsz, ami már régen nem foglalkoztat senkit, ám te mindenáron választ szeretnél kapni a kérdéseidre. Ezért olyasmibe is beleártod magad, amihez tulajdonképpen semmi közöd. Mielőtt azonban kivívnád ezzel a környezeted ellenszenvét, gondolkodj el azon, hogy érdemes-e egy jórészt feledésbe merült ügy miatt újabb konfliktushelyzeteket generálni. A már-már mániákus igazságkeresés helyett jobban teszed, ha túllépsz az egészen, és inkább a jövőre figyelsz. Csak rajtad múlik, melyik megoldást választod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki feltételek nélkül a te érdekeidnek rendeli alá magát csak azért, hogy segíthessen. Ez kissé meglep, mert a kapcsolatotok viszonylag új keletű, s még a régi barátoktól sem mindig remélheti az ember, hogy a bajban mellette fognak állni. Egyébként éppen ezért is esik különösen jól neked, hogy az illető ennyire kész támogatni téged. Becsüld meg ezt az embert, légy hálás neki és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy tőled független vitás helyzetben az ellenérdekű felek a te támogatásod kérik, ez azonban számodra roppant kényelmetlen, hiszen nem szeretnél a döntőbíró szerepében tetszelegni. Ráadásul mindkettőjükkel jó viszonyban vagy, s ha beleavatkozol az ügybe, egyiküket mindenképpen megbántod. Ezért a legjobb megoldás, ha nem szólsz bele a dologba. Sokkal bölcsebben teszed, ha összehozol egy olyan találkozót, ahol ők ketten egymás között tisztázhatják a nézeteltérésüket. Szinte biztosan hálásak lesznek neked ezért!

NYILAS (november 23-december 21)

Van valaki a környezetedben, akiről úgy érzed, túlságosan nyomul rád, ami téged kifejezetten zavar. Nem kell azonban ezt szó nélkül hagyni, hanem gyorsan tisztázd, hogy neked ez a dolog így nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani. Határozottan, de diplomatikusan add a tudtára, hogy túl gyorsnak gondolod a tempót, ezért fogja vissza magát, de ha ez neki nem megy, akár odébb is állhat. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az emberben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod kettőtök lehetséges kapcsolatáról.

BAK (december 22-január 20)

Komoly döntés, nehéz választási lehetőség előtt állsz, s egyenlőre eléggé bizonytalan vagy. Nem tudod, mi lenne számodra a lehető legkedvezőbb megoldás, s azt sem, hogy az elhatározásod milyen hatással lenne a környezetedre. Most csukd magadra az ajtót, ne figyelj semmi másra – a kéretlen tanácsadókra sem –, hanem kizárólag ezen gondolkodj. Vegyél számba minden lehetséges szempontot, kockázati tényezőt, és utána határozzál. Még az is előfordulhat, hogy nem lesz ez olyan nehéz, mint azt az első pillanatban gondoltad.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy csatát kell megvívnod, melyről már az elején jól látszik, hogy egyes egyedül nem fogsz tudni kiállni, ezért nincs más választásod, mint elfogadni mások támogatását, hisz egy szál magadban nem sokra mész majd. Hidd el, ha az ember önmagában kevés valamihez, nem szégyen segítséget kérni, mellesleg az efféle szívességet biztosan alkalmad is lesz később viszonozni.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, abban a fázisban vagy, amikor nehezen tartod a tempót a többiekkel, egyszerűen hiába próbálod a maximumot kihozni magadból, valahogy semmi nem sikerül. Nem szabad azonban negatívan látnod a helyzetet, próbáld meg megrázni magad és felzárkózni, mert ha most lassítasz, végleg le fogsz maradni. Hinned kell magadban, fel kell venned a legjobb futócipőd és rohanni, mert most van még esélyed! Hajrá!