Napi horoszkóp július 20.: a Szüzek nem bíznak semmit a véletlenre, a Vízöntőknél az őszinteség alapfeltétel

Borítókép: Napi horoszkóp július 20.: a Szüzek nem bíznak semmit a véletlenre, a Vízöntőknél az őszinteség alapfeltétel
Hétvégén is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, mert izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Bizonytalan helyzetbe kerülsz, mert egy alapjáraton is kényelmetlen szituációban választás elé állítanak. Mivel azonban te a legkevésbé sem vagy a kényszerhelyzetek híve, most is meglehetős frusztrációval fogadod a kialakult viszonyokat. Mutasd meg, hogy neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amit egyáltalán nem szeretnél megtenni, nem kell ugyanis vállalnod semmi olyasmiért a kockázatot, ami veszélyhelyzetbe sodorhat! Legyél határozott!

BIKA (április 21-május 20)

Miközben borzasztóan nagy lendülettel dolgozol egy bizonyos, számodra kiemelten fontos ügyön, folyamatosan akadsz bele más dolgokba, amelyek elvonhatják a figyelmedet. Ne hagyd azonban, hogy bárki vagy bármi kizökkentsen, mert ha megoszlik a figyelmed, könnyen hibázhatsz, s akkor odalehet a rengeteg erőfeszítés. Meglátod, a végén majd mennyire büszke lehetsz magadra, s akkor ráérsz kiengedni is, meg bőven lesz időd új kihívások után nézni.

IKREK (május 21-június 21)

Belekerülsz egy szituációba, ahol ugyan első pillanattól kezdve elég kényelmetlenül érzed magad, de most már kénytelen vagy a lehető legjobb tudásod szerint megállni a helyed. Próbáld a maximumot nyújtani, ne engedd, hogy a körülmények magukkal ragadjanak. Csakis arra koncentrálj, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hisz érthető módon a lehető legkevesebb időt próbálsz az idődből vesztegetni.

RÁK (június 22-július 22)

Eléggé rosszul érzed érzed magad a jelenlegi helyzetedben, ezért könnyen elbizonytalanodhatsz. Rendkívül frusztrál, hogy nem tudod, mi fog történni, s úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, hiszen rajtad is múlik, miként tudod alakítani a szituációt. Éppen ezért igyekezz mindent kihozni ebből az egyelőre vesztesnek tűnő helyzetből, és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, hogy az számondra kedvező legyen! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasminek kerítesz indokolatlanul nagy feneket, aminek nincs különösebben nagy jelentősége, számodra az valamilyen oknál fogva mégis rendkívül sokat jelent. Ha azonban visszafogod magad és megpróbálod racionálisan értékelni az ügyet, rájöhetsz, hogy nem olyan nagy a probléma, amit ne lehetne könnyűszerrel megoldani. Minden attól függ, hogyan tekintesz az ügyre. Amennyiben megoldáscentrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a személyiség vagy, aki mindig a biztosra megy, nem szereted a váratlan helyzeteket, amelyekre nem is igazán tudsz megfelelően reagálni. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban meg kell tanulnod adekvátan, az adott helyzetnek megfelelő magatartást tanúsítani, mert könnyen meglehet, hogy enélkül kellemetlen szituációba sodródhatsz. Igyekezz tanulni mindenből, hogy azután a megszerzett tapasztalatok birtokában a jövőben könnyedén, gond nélkül győzd le az élet minden szokatlan fordulatát. Fogadd el, hogy a valóság időnként felülírja a terveidet és meglehet, hogy el kell hagyni a biztonsági zónádat ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A mai nap alkalmas arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatod, még akkor is, ha eddig úgy érezted, kicsit távol áll tőled. Érdemes azonban mélyebben belegondolnod, milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszú távon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik a szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mik azok a közös érdeklődési körök, amelyek mindkettőtöket lázba hoznak és lekötnek. Hidd el, megéri, legalább az ismerkedést, hisz személyében vagy egy hosszabb távú barátról, vagy egy jövőbeni szerelemről szól a dolog!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki egy beszélgetés során kétértelmű dologgal ültet bogarat a füledbe, ezzel olyan kérdéseket megfogalmazva benned, amelyekre eddig nem is gondoltál. Mivel egészen azóta nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért igyekezz ezekre a kérdésekre választ találni, mert egészen addig úgy sem tudod majd kiverni a fejedből őket! Jó eséllyel fog sok mindenre fény derülni, de fel kell készülnöd arra is, hogy talán most válik számodra is világossá az, hogy nem mindenki feltétlenül az, akinek mutatja magát. Akárhogy is, de ennek mindenképp érdemes utánajárnod!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan dologra szánod rá magad, amit már régóta tervezgetsz, de egészen eddig nem volt bátorságod lépni. Amennyiben összeszeded minden akaraterődet és a feladatra koncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje gondolkodsz ezen a lépésen, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, hogy semmilyen porszem ne kerülhessen a gépezetbe. Legyél azonban felkészülve a váratlan helyzetekre is, hogy szükség esetén gyorsan és hatékonyan tudj cselekedni. Profi vagy, most sem lehet semmi gond!

BAK (december 22-január 20)

Hatalmas lendülettel mész előre, megállíthatatlanul töröd az utat, nagyon küzdesz valamiért, egyetlen opciót látva magad előtt, mégpedig azt, hogy ez a bizonyos dolog a tiéd lehet. Ez azonban egyáltalán nem automatikus, rengeteget kell érte dolgoznod, ám a mostani taktika lehet, hogy nem épp a legjobb. Igyekezz olyasfajta taktikát választani, amellyel nem tarolsz le mindent özönvíz szerűen magad körül, mégis reális esélyed van arra, hogy megkaparinthasd. Nem küzdesz a lehetetlennel, de a mostaninál jóval megfontoltabb lépésekre van szükséged a sikerhez!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

HALAK (február 20-március 20)

Számodra fontos személy kerül szorult helyzetbe, melyben a segítséged kéri. Számodra pedig mi sem természetesebb, mint az, hogy rögtön csatába indulj az illetőért, hisz egyrészt pontosan tudod, hogy fordított esetben te is számíthatnál rá, másfelől pedig voltál már ehhez hasonló szituációban, így tehát kezedben a megoldókulcs. Oldjátok meg a kialakult szituációt, majd este csapjatok egy görbe estét, mintegy megünneplendő, hogy még azelőtt tudtátok a bombát hatástalanítani, mielőtt a detonáció bekövetkezett volna!