Napi horoszkóp július 2.: a Rákok izgalmas titkot szeretnének megfejteni, az Oroszlánoknak pihenésre van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp július 2.: a Rákok izgalmas titkot szeretnének megfejteni, az Oroszlánoknak pihenésre van szükségük
Mára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 2.

KOS (március 21-április 20)

Számodra fontos ügyben vesznek váratlanul meredek fordulatot az események, abszolút megrémítve téged, hisz egy pillanatra azt sem tudod, miként érdemes cselekedned ahhoz, hogy megelőzd a zuhanást és a becsapódást. Mielőtt azonban végleg feladnád és nyúlcipőt húznál, állj meg egy pillanatra, végy három mély levegőt és lásd be, kétségbeeséssel sehová nem fog jutni. Épp ezért szedd össze magad és gondolkodj megoldás centrikusan, hisz a Semmibe való rohanás nem vezet sehova. Na látod, nem is olyan bonyolult az egyenlet!

BIKA (április 21-május 20)

Tüskés hangulatban talál meg valaki, akit akarva-akaratlanul bántasz meg. Mivel nem állt szándékodban rálépni valakinek a tyúkszemére mindenféle különösebben nyomos indok nélkül, épp ezért jobb, ha mihamarabb elnézést kérsz, hisz csak az indulat vezérelt. Igyekezz kontrollálni a benned lévő feszültséget annak érdekében, hogy ne kreálj kellemetlen helyzeteket magad körül. Amennyiben robbanás közeli állapotban vagy, jobban teszed, ha elvonulsz a világ elől és a belső békédet keresed.

IKREK (május 21-június 21)

Ebben a pillanatban sok ugyan benned a kérdőjel, ingoványosnak érzed a talajt, nem tudod melyik lábad melyik után érdemes tenned ahhoz, hogy a kitűzött célt a lehető legkevesebb buktatóval elérd. Akad azonban valaki a környezetedben, aki nálad jóval több tapasztalattal rendelkezik és kéretlenül megosztja veled azt, hogy mit érdemes csinálnod, merre érdemes indulnod ahhoz, hogy a végén biztosan eredményes légy. Hallgass rá, hisz mivel neked fogalmad sincs arról, milyen fába vágod a fejszédet, így mindenképp hasznodra fog válni, ha elfogadot a jó tanácsot. De vigyázz, hogy kire hallgatsz! Akadnak majd a környezetedben bőven hamis próféták, akik csak arra hajtanak, hogy megakadályozzanak a terveid megvalósításában! Téged ez ne tántorítson el egy pillanatra sem, de tudd, hogy kitől és mire számíthatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, ám nem tartod bölcs döntésnek, ha lerohanod és rákérdezel. Emiatt elkezdesz puhatolózni és virágnyelven informálódni a részletekről, ami azonban nagyon hamar feltűnik az illetőnek. Jobban teszed tehát, ha egyenesen rákérdezel, mert így csak felesleges köröket futtok és te sem kerülsz közelebb a megoldáshoz sem! Jobb az ilyesmin gyorsan túl esni, de ne aggódj, nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, hiába próbálsz előrébb jutni, egyszerűen elfogyott a szufla belőled, akárhogy is küzdesz, nem tudsz tovább menni. Semmi baj nincs azzal, ha időnként te is megpihensz, hiszen nem lehet úgy teljesíteni a távot, hogy közben nem gyűjtesz energiát. Épp ezért eljött az idő, amikor egy rövid időre le kell tenned a terheid ahhoz, hogy összeszedd magad, ennek érdekében pedig ne vállalj olyasmit, ami nagyobb energiádba kerülne. Ma csak a pihenéssel foglalkozz, holnap pedig ráérsz ismét útra kelni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre sikerült megfogalmaznod magadnak, hogy mik a céljaid, mi az, amiben ki tudnál teljesedni. Ezt a környezeted nem feltétlenül fogadja kitörő örömmel, de téged mások bizalmatlansága ne tántorítson el attól, hogy elindulj a boldogságod felé vezető úton. Fegyverkezz fel önbizalommal, kitartással és akaraterővel, mert nagy szükséged lesz rá ahhoz, hogy saját magadnak és a körülötted élőknek is be tudd bizonyítani, miféle szuper erő és tudás rejlik benned! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, ahány embert kérdezel, annyiféle különöző állásfoglalást hallasz, így rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek szubjektív véleményt alkotva nem fogják helyetted megoldani a problémát. Ez a te dolgod, igyekezz tehát magad vállalni a felelősséget!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valami, amit vakmerően bevállaltál, túl nehéznek bizonyul számodra, az első lépéseknél ugyanis rögtön kiderül, hogy nem-igen tudsz megbirkózni a feladattal. Nem szégyen bevallani, ha valamihez nem értesz, egész nyugodtan kérj segítséget nálad tapasztaltabb ismerősöktől, hisz így tudod te is megtanulni a dolgok csínját-bínját! Csak olyan személyekhez fordulj azonban, akik nem zsákbamacskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Hidd el, idővel csukott szemmel is tudni fogod, merre kell menned!

NYILAS (november 23-december 21)

Spirituális szempontból érdekes és tanulságos napra számíthatsz, hisz olyan élményben lehet ma részed, amely hosszútávú élményt okozhat. Általában véve földhöz ragadt ember vagy, előnyben részesíted a kézzelfogható dolgokat, ez az eset azonban eléggé elgondolkodtat. Hogy ebből képes legyél levonni a számodra legmegfelelőbb konzekvenciát, mélyebben el kell méláznod a dolgokon, vajon miért épp veled történt ilyesmi. Minden tanulságával együtt azonban igen kivételes élmény lehet.

BAK (december 22-január 20)

Egy ideje azon morfondírozol, vajon olyan irányba tart-e az életed, amelyet megálmodtál annak idején. Hiányérzeted van ugyanis, nem vagy benne biztos, hogy a megfelelő helyen vagy a jelenlegi életedben. Akárhogyan is gondolkodsz, nem vagy biztos abban sem, hogy hosszútávon jót tesz neked, ha nem mozdulsz, ám eddig túl nagy volt a félsz benned ahhoz, hogy változtatni merj. Most azonban eljött az idő, hogy megtedd a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy boldogabb legyél, hogy elégedetté válj, hisz boldogtalanul és elégedetlenül nem élheted mégsem le az életed! Hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy számodra közelálló személy kellemes meglepetést okoz neked, ami teljesen felvillanyoz és megváltoztatja a reggel érzett egykedvűséged. Hálás vagy érte, hogy a sűrű rengetegben épp akkor érkezik valaki, aki megragadja a kezed, amikor egyáltalán nem számítasz rá. Igyekezz úgy tekinteni erre a jelre, hogy ez most segít neked átvészelni a nehéz napodat és tartja benned a lelket. Ne engedd, hogy a negatív energiák vegyék át feletted az uralmat, hisz valaki azon dolgozott, hogy boldog legyél, ez pedig mindent felülír számodra.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, akárhogy próbálsz a közvetlen környezetedben elmagyarázni valamit, egyszerűen a széllel szemben futsz, nem hajlandóak ugyanis elfogadni a te álláspontodat, ami azonban számodra igazán fontos lenne. Mivel egy ideje küzdesz az elemekkel, eljött az a pont, amikor be kell látnod, hogy sokkal előrébb jutsz, ha nem arra pazarolod az energiáidat, hogy mások elfogadják és megértsék azt, amit te képviselsz, ehelyett el kellene indulnod végre és nem azzal törődnöd, mit szól majd hozzá az a sok ember, aki körülvesz. Hidd el, hosszútávon sokkal nagyobb hasznod lesz belőle, mint gondolnád!