Napi horoszkóp július 16.: a Vízöntők hihetetlen tempót diktálnak, a Halakat maximalizmusuk vezérli

Borítókép: Napi horoszkóp július 16.: a Vízöntők hihetetlen tempót diktálnak, a Halakat maximalizmusuk vezérli
Ma is érdemes néhány perced szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JÚLIUS 16.

KOS (március 21-április 20)

Túl komolyan veszed a dolgokat, nagyon rágörcsölsz bizonyos helyzetekre, rendkívül nagy teljesítménykényszertől szenvedsz. Emiatt képes vagy akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtani, csakhogy mindenki meg legyen elégedve veled és a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót fog tenni neked, ha így éled az életed, meg kell tanulnod lejjebb adni bizonyos dolgokból, igyekezz többet lazítani, minden alakul majd, ahogy alakulnia kell. Nincs mindenre befolyásod, mert nem az Univerzum tetején állsz, ami természetesen nem von le semmit az értékeidből.

BIKA (április 21-május 20)

Elindultál egy bizonyos úton, ahol ugyan nem volt még kitaposva az ösvény, de pont ez rejtette számodra az izgalmat benne. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, mégis ez a fajta rejtély ösztönzött arra, hogy elindulj és a bozótvágóval megcsináld a magad kalandját! Bátor ember vagy, ugyan nem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, legalább egyfajta elégedettséggel és büszkeséggel fog eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amelyre nem biztos, hogy sokan mertek volna.

IKREK (május 21-június 21)

Problémamegoldásból jelesre vizsgázol, valaki ugyanis hozzád fordul egy igen kényes üggyel kapcsolatban. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten az ügyet, illetve a lehető leggyorsabb és hatékonyabb megoldást találd meg. Ugyanakkor arra is érdemes figyelned, hogy az arany középúton maradj, ne vegyél feleslegesen olyan terhet a nyakadba, ami később fejfájást okozhat. Amennyiben sikerül megoldanotok az ügyet, rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy hasznossá ne tetted volna magad!

RÁK (június 22-július 22)

Bár elég sok, könnyűnek nem mondható akadályt kell még leküzdened a célig, lelkesít a tudat, hogy milyen nagyszerű eredményt érhetsz el. Ennek érdekében minden tőled telhetőt megteszel, s legyen bármi is a végeredmény, te mindenképpen büszkén mondhatod majd el magadról, hogy mindent megtettél a siker érdekében! A kitartásod és az akaraterőd valószínűleg meghozza a maga gyümölcsét, és nagyon elégedetten állhatsz majd a dobogó legfelső fokán. Addig azonban nincs megállás, határozottan menned kell előre, hiszen te pontosan tudod, hogy mi a siker receptje! Hajrá!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túl sok mindent vállalsz magadra, aminek meg is lesz a következménye, hiszen a figyelmed nem tudod az összes feladatra egyforma hatékonysággal összpontosítani. Mielőtt tehát belefutnál egy nagyobb kudarcba, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, ami fontos és elsőbbséget élvez az életedben, amit a lehető leghamarabb szeretnél lezárni, s eredményt elérni. Ha túl vagy a legfontosabb küldetésen és hoztad a várt szintidőt, akkor majd ráérsz más ügyekkel is foglalkozni, addig azonban egyetlen dologra koncentrálj, különben elmaradhat a remélt siker! Ne tarts több vasat egyszerre a tűzbe, hisz csúnyán megégetheted magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kifejezetten annak a híve vagy, hogy mindent jól és előre kiszámított módon lehet csak csinálni, az életben abszolút így működnek a dolgok, minden helyzetre van egy megoldókulcs, amit ha megfelelően alkalmazol, mindenképp tiéd a siker. Fel kell azonban készülnöd azokra a szituációkra, amikor váratlan események befolyásolják az útirányt, ne akarj tehát mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez, időnként engedj abból a feszített értékrendszerből, amely meghatározza az életed. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mások számára rendkívül fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményedet, ami elég kellemetlenül érint, abszolút nem akartál ugyanis beleavatkozni a dologba. Mivel azonban tudod, hogy valamiféle választ mégiscsak adnod kell, igyekezz diplomatikusan fogalmazni, hogy a későbbiekben emiatt ne vonhassanak felelősségre. Ugyanakkor jelezd azt is, hogy az ügyhöz neked semmi közöd, mi több, az értékrendeddel is ellentétes mindaz, ami történik. Ne hagyd, hogy az érzelmeid befolyásoljanak, hallgass az eszedre. Tarts távolságot, ne akarj bajba kerülni, ha nem muszáj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Határidőre be kell fejezned valamit, amivel ebben a pillanatvan igen nagy hátrányban vagy. Mivel azonban semmi pénzért nem szeretnéd az egész napod munkával tölteni, próbálj a hatékonyságra és a gyorsaságra törekedni annak érdekében, hogy mihamarabb pontot tehess az ügy végére és átadhasd magad végre a pihenésnek! Légy azonban óvatos, mert a nagy sietség, a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ezért alaposan gondold át, mit és miért teszel, nehogy hasra ess a nagy sietségben!

NYILAS (november 23-december 21)

Megállás nélkül hajtod magad, nagyon teljesítményorientált vagy, semmi másnak nem engedsz teret, amíg hibátlanul be nem fejeztél egy feladatsort. Ez bizonyos mértékig rendkívül dícséretes, de tudnod kell megtalálni a határaidat, és ha sikerült, igyekezz azokon belül maradni. Nem kell mindenáron, mindent feláldozva hajtanod a célod elérése érdekében, időnként lazíts és add át magad az események sodrásának. Mielőtt végleg kimerülnél, igyekezz lehetőséget találni a kikapcsolódásra is.

BAK (december 22-január 20)

Kezd egy jelentéktelen ügy miatt kipattant vita elfajulni közted és egy hozzád közel álló személy között, s mindkettőtöket elragadnak az érzelmek és súlyos sértéseket vágtok egymás fejéhez. Emiatt elég rosszul érzed magad, hiszen lelkiismeret-furdalásod van, nem akartad ugyanis megbántani az illetőt. Próbálj most higgadtan gondolkodni azon, hogyan találhatnátok meg a közös nevezőt, hiszen a kölcsönös sértegetés nem vezet sehova. Ha azonban nem sikerül kompromisszumos megoldást találni, lépjetek túl a dolgon. Nem éri meg ezért a dologért egy kapcsolatot kockáztatni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Hihetetlen tempót diktálsz magadnak, ennek köszönhetően megnyugtató előnyre tettél szert a többiekkel szemben, így teljesen nyugodtan foglalkozhatsz olyan dolgokkal, amelyekre máskor képtelen vagy időt szakítani. Használd ki a lehetőséget és találkozz olyan személyekkel, akikkel zsúfoltabb hétköznapokon nincs lehetőséged mélyebb beszélgetést folytatni. Hidd el, a te lelkednek is jót tesz majd, ha a kötelező körök helyett olyasmikre tudsz összpontosítani, amik pihentetnek és feltöltenek. Miközben azonban hátradőlve élvezed az életet, tartsd az egyik szemed a folyamatban lévő ügyeken, bármikor adódhat ugyanis olyan helyzet, amikor topon kell lenned és gyorsan közbe kell avatkoznod!

HALAK (február 20-március 20)

Mindig a legjobbat igyekszel kihozni magadból, egy idő után azonban gyakran elakadsz valamiben és bosszúsan fordulsz vissza, akár közvetlenük a cél előtt is. Mivel ezek a kudarcok folyamatosan csalódást okoznak, sokszor elgondolkodsz azon, vajon mi értelme lenne új dolgokba kezdeni, hiszen az esetek többségében úgysem érsz el semmit. Eljött az idő, amikor úrrá kell lenned a kishitűségeden. Végre higgy magadban, mert te is alkalmas vagy arra, hogy sikereket érj el, s ezáltal végre boldogabb és teljesebb életet élj. Egy próbát megér, s nézd meg, mi történik akkor, ha megszabadulsz a görcseidtől. Szedd össze minden erődet, hagyd hátra a negatív gondolatokat, s így indulj a csatába!