Napi horoszkóp január 8.: a Kosok a saját lábukra állhatnak, a Szüzek túlvállalják magukat

Borítókép: Napi horoszkóp január 8.: a Kosok a saját lábukra állhatnak, a Szüzek túlvállalják magukat
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, mert fontos üzeneteket rejtenek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 8.

KOS (március 21-április 20)

Eleged van abból, hogy mindig másokra vársz, s belefáradtál abba, hogy a külvilágtól tedd függővé minden lépésedet. Épp ezért eljött az idő ahhoz, hogy a saját lábadra állj, hogy önálló döntéseket hozz bizonyos dolgokkal kapcsolatban. Függetlenedj a többiektől, indulj el a saját utadon, és ne engedd többé, hogy mások bármilyen tekintetben befolyásolják a döntéseidet! Persze légy óvatos, mert lehetséges, hogy olyan hasznos tanácsokat kapsz, amelyeket érdemes lehet megfontolni.

BIKA (április 21-május 20)

Váratlan helyzetben hirtelen kell döntést hoznod, ráadásul úgy, hogy mindenki rád testálja a felelősséget. Épp ezért óriási teher van most rajtad, ám mivel mindenki tudja, hogy képes vagy könnyűszerrel megoldani a helyzetet, ebből próbálsz erőt meríteni és a legjobb formádat hozni. Ha nem engeded, hogy megingasson a válladra nehezedő nyomás, mindenki legnagyobb elismerésére meg fogod tudni ugrani az akadályt. Nyugodtan arasd le a babérokat és ünnepeltesd magad, mert ez most csak rajtad múlt!

IKREK (május 21-június 21)

Mások elvárásai szerint éled az életed, minden egyes gondolatod és mozdulatod átjárja a megfelelési kényszer. Meg vagy róla győződve, hogy csak akkor leszel népszerű és közkedvelt a környezetedben, ha azt csinálod, amit az emberek látni akarnak. Ideje azonban, hogy kinyisd a szemed és ráébredj arra, mekkora tévúton haladsz, hisz amit eddig csináltál, az kilométerekkel távol áll az önmegvalósítástól. Itt az idő, hogy új utakat keress, amelyek elvezetnek oda, ahol teljes mértékig önazonos lehetsz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan dologra szánod rá magad, amelyet már régóta tervezgetsz, de egészen eddig nem volt bátorságod meglépni. Amennyiben azonban összeszeded minden akaraterőd és odakoncentrálsz, ezúttal biztosan nem hasalhatsz el. Hosszú ideje tervezgeted, pontosan tudod tehát, mit kell majd tenned, így semmiféle porszem nem kerülhet a gépezetbe. Legyél felkészülve a váratlan helyzetekre, hogy gyorsan és hatékonyan tudj adott esetben cselekedni. Profi vagy, most sem lehet gond!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasminek kerítesz indokolatlanul nagy feneket, aminek alapvetően nincs akkora jelentősége, számodra mégis valami oknál fogva rendkívül sokat jelent. Amennyiben azonban lehűtöd magad és megpróbálsz racionálisan tekinteni a helyzetre, rájöhetsz, hogy nem akkora a probléma, amit ne lehetne megoldani könnyűszerrel. Minden attól függ, hogyan tekintesz a megoldandó nyitott mondatra. Amennyiben megoldáscentrikusan állsz hozzá és odateszed magad a siker érdekében, nem lesz legyőzhetetlen az akadály! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha még csak az év elején vagyunk, túl vagy egy hosszabb pihenésen, mégis annyira túlvállaltad magad az elmúlt napokban, hisz nem-igen tudtál nemet mondani senkinek, hogy kezded felélni az utolsó energiatartalékaid. Mivel azonban elvállaltad, nemet mostmár nem mondhatsz, szedd össze tehát magad, minden energiádra, tudásodra és kitartásodra szükséged lesz, hogy be tudd fejezni, amit elvállaltál. Utána add át magad a pihenésnek, tedd le a téged terhelő feladatokat és próbálj feltöltődni. A dolgok így is folynak a maguk medrében, most már minden a helyén van, megnyugodhatsz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Félelmedben megtorpantál, emiatt lecsúsztál a nagy lehetőségről. Ne csüggedj azonban sokáig rajta, hisz ha beleragadsz ebbe a helyzetbe és azon mélázol, mit és hogyan kellett volna csinálnod, nem tudod megragadni a többi alkalmat, amiből ki lehet hozni valamit. Passzívitással nem fogsz tudni semmit sem elérni, ellenben, ha a konzekvenciát levonva és tanulva az előzőekből mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vidd a folyamatban lévő ügyeid. Ne add fel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a helyzetre és önmagadra is. Ne ostorozd magad, mert attól semmi nem lesz könnyebb, igyekezz kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a helyzetből, amíg nem késő. Ha a megtörtént eseményeken rágod magad, bele fogsz veszni az egész problémába. Legyél megoldás centrikusabb, mert a dolgok önmaguktól, tettek nélkül nem fognak helyre állni, de ezzel nyilván te magad is tisztában vagy. Cselekedj, amíg nem késő!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod azt, hogy odaállj és megoldd a problémát. Így azonban csak gyűlnek a gondok és ahogy egyre több és több lesz, azt fogod észre venni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezd rendszerezni a tennivalókat és bármennyire kellemetlennek érzed, két lábra állva, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

BAK (december 22-január 20)

Akaratod ellenére olyasvalakit bántasz meg, aki közel áll hozzád. Azonnal meg is bánod, amit mondtál, de ahelyett, hogy a felelősséget vállalva elnézést kérnél, inkább elmenekülsz a szituációból. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz. Ha már kimondtad, amit nem akartál, de kicsúszott a szádon, állj oda, kérj bocsánatot, hátha még menthető a helyzet. Az egyenes út mindig könnyebb, mint a kerülő.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, elérkezett az alkalmas pillanat ahhoz, hogy fontos döntést hozz. Hosszú ideje hezitálsz, nem tudod, milyen irányba indulj, de most megkapod a jeleket arra, hogy nekivágj a nagy útnak. Indulás előtt gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak, majd dolgozd ki a megfelelő taktikát, amellyel végig tudsz menni az ösvényen, amely a célodig vezet. Vértezd fel magad kell bátorsággal, erővel és kitartással, mert ezek nélkül el fogsz veszni a sűrű bozótosban!

HALAK (február 20-március 20)

Eljött az idő, hogy végre azokkal a dolgokkal foglalkozz, amikben igazán ki tudsz teljesedni és önmagad adhatod. Add át magad annak, amiért régóta küzdesz és rengeteget tettél azért, hogy most adva legyen a lehetőség ahhoz, hogy fejest ugorj bele. Sokan nem hittek benned, most nekik is bebizonyíthatod, hogy érdemes küzdeni az álmaidért, mert kellő akaraterővel hihetetlen magasságokig el lehet érni. Hajrá!