Napi horoszkóp január 8.: a Bikáknak bejönnek a számításaik, az Oroszlánok fontos ügyön dolgoznak

Borítókép: Napi horoszkóp január 8.: a Bikáknak bejönnek a számításaik, az Oroszlánok fontos ügyön dolgoznak Forrás: pexels.com
Mára is készültünk horoszkóppal.

NAPI HOROSZKÓP Január 8.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a közvetlen környzetedben, aki olyasfajta dologban kéri ki a tanácsod, ami nem tartozik feltétlenül a kényelmes kategóriába. Mivel azonban hazudni nem szeretnél, így egészen finoman fogalmazd meg az álláspontod, de arra mindenképp ügyelj, hogy ne lépj át egy olyan láthatatlan határt, amelyen túl már felelősséget kell vállalnod és olyasmiért tartani a hátad, amelyre egyáltalán nincs szükséged. Egyszerűen mondd el azt, hogy mit gondolsz, anélkül, hogy komolyabban belenyúlnál a dologba. Legyél diplomatikus, hiszn nem kell minden helyzetben kendőzetlenül szóra nyitnod a szád, sok esetben sokkal bölcsebben teszed, ha vigyázol magadra is!

BIKA (április 21-május 21)

Bejönnek a számításaid, megérte a helyzetet kimatekozni, úgy néz ki, hogy az eredmények szép sorjában érkeznek. Ez roppant nagy büszkeséggel tölt el, a környezeted is meglehetős elismeréssel bólogat. Használd ki a helyzetet, ünnepeld a pillanatot, de vigyázz, nehogy túlságosan elszállj magadtól, s a pillanatnyi mámor ne vegye el a a józan ítélőképességedet! Maradj szerény, bármennyire is sikeres vagy, ne feledd el, honnan indultál! Az aranyérem ettől még különösen szépen csillog, s egyfajta bizonyosság arra, hogy nem hiába hoztál annyi áldozatot! Csak így tovább!

IKREK (május 22-június 21)

Kissé kezdesz ráunni, hogy egyfolytában egyetlen dolgot kántálsz megállás nélkül, ám eddig süket fülekre találtál. Mielőtt azonban minden frusztrációd azokon a személyeken töltenéd ki, akiknek közük nincs a dologhoz, érdemes az érintetteket megszólítani ez ügyben és mihamarabb higgadtan a tudtukra hozni, hogy nálad bizony kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha ezután is teljes érdektelenséget tapasztalsz, akkor itt az ideje, hogy olyasfajta változtatásokat eszközölj, amelyek egyszer és mindenkorra felszabadítanak az állandó idegeskedés alól és végre tovább léphetsz a helyzetből. Ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hisz Te mindent megtettél, innnentől kezdve pedig már nem rajtad múlik a dolog!

RÁK (június 22-július 22)

Van egy általános megoldókulcs a kezedben, amelyről azt gondolod, bármilyen helyzetben a segítségedre lesz és ki tud húzni minden slamasztikából. De hidd el, hogy nincs valamennyi szituációra biztosan használható recept, mert minden ügy egyedi is lehet. És akkor egyedi megoldást kell találni, s szükség lehet minden tudásodra és tapasztalatodra ahhoz, hogy egy szokatlan feladatot sikerrel oldj meg. Szóval néha érdemes új, ütős megoldást keresni, hogy másokat is meggyőzz arról, nem fejjel futottál a falnak, hanem átgondoltan cselekedtél.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Számodra rendkívül fontos ügyön dolgozol hosszú ideje és most úgy hozza a helyzet, hogy a közvetlen környezetedben is meg kell győznöd néhány személyt arról, hogy megéri áldozatot hozni a célért, be kell fektetni ahhoz, hogy a végén gyümölcsöző lehessen ez a fajta vállalkozás. Szedd össze a gondolataid, megfelelően építsd fel a mondanivalód, így amennyiben elég meggyőző vagy, sikerülhet magad mellé állítani azokat a személyeket, akik hasznos részét képezhetik a projektnek. Vesd be minden taktikád, adj bele apait-anyait és meglátod, sikerülni fog! Csak bízz magadban, akkor leszel a leghitelesebb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A többiek egy igen fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményedet, amelyben perdöntő lehet a te álláspontod. Éppen ezért racionálisan gondold végig az egész helyzetet, s a lehetséges következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végső szót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó megoldást eredményezzem, és semmiképpen ne vehessenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkednek benned, de ne sajnáld az időt arra, hogy elmagyarázd, miért tartod helyesnek a saját álláspontodat. Hidd el, ez megéri, mert akkor mások is melléd állhatnak.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Úgy érzed, valaki titkol előled valamit, amihez neked is közöd van, de nem tartod bölcs döntésnek, hogy ajtóstól ronts a házba, s egyenesen nekiszegezd a kérdést, hogy mi történik tulajdonképpen. Inkább csak óvatosan próbálsz szaglászni, hogy megtudj valamit a dologról. Ez nagyon hamar feltűnik az illetőnek, aki a hátad mögött jókat nevet rajtad. Jobban teszed, ha összeszeded minden bátorságod, elé állsz és rákérdezel, mit is akar elérni. Ellenkező esetben csak feleslegesen futod a köröket, s egyetlen lépéssel sem kerülsz közelebb a megfejtéshez. Jobb az ilyesmin gyorsan túlesni, és ne aggódj, mert nem biztos, hogy rosszul jössz ki a helyzetből!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hosszú ideje rágódsz egy bizonyos dolgon, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni az ügy. Amennyiben szeretnél ettől megszabadulni, itt az idő, hogy ülj le és gondolj mindent alaposan végig. Ne félj a változástól, hiszen az élet néha úgy hozza, hogy új dolgok felé kell indulnod és a régieket hátra kell hagynod, mert csak így juthatsz egyről a kettőre. Nem érdemes mindenáron ragaszkodnod egy lyukas zoknihoz, mert ha már nem tudod használni, egyszerűen dobd ki és vegyél elő egy másikat. Időnként nehéz döntéseket is kell hozni, de hidd el, hogy jobban jársz, ha ezeket nem halogatod, mert annál előbb szabadulsz a tehertől.

NYILAS (november 23-december 21)

Nem úgy alakul a helyzet, ahogyan azt eltervezted, de még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Te is tévedhetsz, hiszen nincs tökéletes ember, ezért nem kell szégyenkezned azért, ha hibáztál. Emiatt még nem érdemes lesütött szemmel elkullogni. Igyekezz végiggondolni, hol fogtál mellé és merre kell továbbmenned ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, hiszen képes vagy levonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, hanem a megfelelő korrekciókkal folytasd, amit elkezdtél, és a végén nagyon elégedett leszel magaddal!

BAK (december 22-január 20)

Mostanra untad meg azt, hogy céltalanul állsz egy dominósor közepén, ahol semmi említésre méltó nem történik az életedben, ugyanazokat a köröket futod minden áldott nap. Borzasztóan egysíkúnak érzed a napokat, amelyek monotonitása miatt már kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amit szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Ez elegendő jel neked arra, hogy akard a változást, hogy kitörj ebből a szürkeségből és alkoss valami olyan maradandót, amiről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak új kihívást, s lépj ki abból a bizonyos dominósorból, de vigyázz, hogy közben ne dönts fel a többieket. Utána büszkén mondhatod el, hogy most már a saját utadat járod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Alapvetően optimista embernek tartod magad annak ellenére is, hogy számos alkalommal bizonyította az élet: nem mindig a terveidnek és elvárásaidnak megfelelően alakulnak a dolgok. Pozitív gondolkodásod most sem fog cserben hagyni, hisz noha az elején úgy tűnik, hogy soha nem tudsz pontot tenni egy bizonyos ügy végére, most mégis úgy alakul a helyzet, hogy minden a rendelkezésedre áll ahhoz, hogy sikerrel oldd meg a feladatot. Nagy kő eshet le a szívedről, mert régóta küzdesz ezzel. Most viszont szusszanhatsz egy kicsit, és ha teheted, ne vállalj egy darabig nagyobb felelősséggel járó munkát!

HALAK (február 20-március 20)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd csak megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, s ahány embert kérdezel, annyiféle ötlettel állnak elő, rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek szubjektív véleménye alapján nem tudsz eligazodni, hanem magadnak kell kimondni a végső szót, aminek persze az is az ára, hogy neked kell viselned a felelősséget is.