Napi horoszkóp január 7.: a Kosok nehéz döntés előtt állnak, a Bikák a célegyenesbe fordulnak

Borítókép: Napi horoszkóp január 7.: a Kosok nehéz döntés előtt állnak, a Bikák a célegyenesbe fordulnak
Hétfői horoszkóp.

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 7.

KOS (március 21-április 20)

Nehéz döntés előtt állsz, s nem szeretnéd semmiképpen elhibázni a dolgot, de azzal is pontosan tisztában vagy, hogy hamarosan le kell zárnod azt a dolgot, ami most már csak hátráltat, ami fojtogatva telepszik rá a mindennapjaidra. Mivel azonban az áldozat szerepét sem akarod sokáig játszani, gyorsan döntsd el, mi a célod, s hogyan zárd le azt az ügyet, ami már semmi jóval nem kecsegtet.

BIKA (április 21-május 21)

Végre sikerült a maratoni hosszúságú utad célegyenesébe fordulnod, amely épp jókor jött, hisz annyira kezdtél kimerülni attól, hogy adott időre hatalmas felelősséggel járó feladatot kell teljesítened, hogy már-már kezdtél kétségbe esni. Most csak egy utolsó nagy lendületre van szükséged ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess a célban, ne hagyd tehát, hogy bármilyen teljesen más jellegű impulzus kizökkenthessen, mert pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra, és mivel régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire vagy képes, épp ezért tarts még ki az utolsó méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

IKREK (május 22-június 21)

A mai nap olyan lehetőségeket tartogat számodra, amelyek segítségével könnyen népszerűvé válhatsz a környezetedben, ám ha nem használod ki okosan a helyzetet, minden bármikor hirtelen a visszájára is fordulhat. És akkor oda a nagy népszerűség, helyette marad majd a magyarázkodás, hogy mit és miért tettél rosszul. Ne gondolkodj forró fejjel, s ha az utadba kerül egy olyan lehetőség, amelyről azt gondolod, hogy vétek lenne kihagyni, készíts egy alapos haditervet, használd ki az alkalmat, hogy végül learathasd a babérokat! Menni fog, csak okosan kell taktikázni, Te pedig ezt a kisujjadból kirázod! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Váratlan akadály kerül az utadba, amit sehogyan sem kerülhetsz meg, bármennyire is tartasz tőle. Annak érdekében, hogy mihamarabb legyőzhesd, érdemes megszabadulnod az az összes félelmektől, bátran állj a sarkadra és nézz szembe valamennyi nehézséggel. Ha alaposabban átgondolod, s jobban felméred a lehetőségeidet, még az is kiderülhet, hogy nem annyira kilátástalan a helyzeted. Csak bíznod kell magadban, hogy rendelkezel annyi tudással és tapasztalattal, hogy úrrá legyél a dolgokon. akkor pedig a végén büszkén állhatsz ki azzal, hogy rajtad semmi nem múlott.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje az az érzésed, hogy nem találod valakivel a közös hangot, annak ellenére sem, hogy vele ellentétben te már jócskán visszavettél és igyekeztél kompromisszumok sorozatát kötni mind magaddal, mind az illetővel. Mivel azonban folyamatosan úgy érzed, csak te küzdesz ezért a kapcsolatért és a békességért, rá kell jönnöd, hogy valószínűleg nem beszélitek ugyanazt a nyelvet. Hiszen ha felfogná, hogy mi mindent teszel azért, hogy megmentsd magatokat a felesleges konfliktusoktól, bizonyára ő is gyakorolna valamilyen gesztusokat. Ha már így alakult, nem érdemes tovább küzdened, s nem adhatod fel végképp a saját értékrendedet, mert azt senkiért nem szabad! Engedd el a dolgot és lépj tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, van valaki a környezetedben, aki egyfolytában sajnáltatja magát, egyszerűen lépten-nyomon csak azzal haknizik, hogy hogyan jutott neki az áldozat szerepe. Mivel nem tudod tétlenül nézni a kínlódását, próbálj meg utat mutatni neki, hisz talán egy irányjelzésre van szüksége ahhoz, hogy eligazodjon és végre ne csak a negatív oldalát lássa minden helyzetnek. Légy azonban óvatos, ne hagyd, hogy az ő hangulata rányomja a bélyegét a tiédre is, ha a segítségnyújtás ellenére folyton csak panaszkodni tud, jobb ha egy darabig tudatosan tartod magadtól távol, nehogy általában véve pozitív életfelfogásodon csorbát ejtsen az ő hozzáállása. Ez esetben ne legyen lelkiismeret-furdalásod, hisz vannak emberek, akiket úgysem lehet megmenteni saját maguktól!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem feltétlenül a várakozásaidnak megfelelően alakul a helyzet, kezdenek a szálak összegabalyodni, emiatt pedig kezdesz kétségbeesetten kapkodni, mert szeretnéd elkerülni, hogy minden eddigi igyekezeted kárba vesszen. Amennyiben azonban nem szeded össze a gondolataid és nem higgadsz le, nem fogod tudni sehogyan sem megoldani a helyzetet. Ne akarj mindenáron, már úgyis minden mindegy alapon pontot tenni az ügy végére, törekedj arra, hogy olyan eredményt produkálj, ami téged is elégedettséggel tölt el. Koncentrálj, fejben tedd oda magad és egyetlen dolog lebegjen a szemed előtt: az összeomlást mindenáron el kell kerülni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Soha nem látott és tapasztalt magasságokba jutottál, amiről azelőtt még csak álmodozni sem mertél. Most aztán az önbizalmad is az egekig nő! Elsősorban magadnak, de a környezetednek is bizonyítottad ugyanis, hogy mire vagy képes, s megmutattad, hogy kellő kitartással, a benned rejlő tudás és a sok tapasztalat birtokában mire vagy képes. Ideje, hogy helyreálljon az önbizalmad, hiszen benned is megvannak azok az értékek, amelyek másokban, legfeljebb kissé nehezebben kerültek felszínre!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy véletlen botlás miatt főhet a fejed, mert nem elég, hogy mihamarabb végezni szerettél volna egy feladattal, most dupla annyi munkádba kerül korrigálni a hibát. A kétségbeesett rohanás helyett állj meg egy pillanatra és gondold végig, hogyan lehetne a lehető legrövidebb idő alatt a leghatékonyabb módon menteni a még menthetőt. Nem lehetetlen javítani a helyzeten, csupán nagy koncentrációra lesz hozzá szükséged. Ha kell, vonj be segítséget, olyasvalakit, aki ért a dolgához és vakon rá mered bízni magad. Minden sikerülni fog, s észre sem veszik majd, hogy bármikor is homokszem került volna a gépezetbe, te pedig nyugodt lelkiismerettel zárhatod le a dolgot!

BAK (december 22-január 20)

Meglehetősen frusztrál a tudat, hogy mostanában valamilyen oknál fogva a szerencse elpárolt mellőled, valahogy semmi nem úgy sikerül, ahogyan eltervezted, hiába teszel meg minden tőled telhetőt a siker érdekében, mégsem tudod egy idő után befolyásolni a végkimenetelt. Ne feledd azonban, semmi nem történik véletlenül, lehet, hogy neked még valamit meg kell tanulnod ahhoz, hogy megérj a győzelemre, amely garantáltan nem fog elmaradni, ha megtalálod azt a pontot, amin érdemes változtatnod ahhoz, hogy végül te is ünnepelhess. Legyél kitartó és akard azt a győzelmet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagyon kezdesz belefáradni a nagy rohanásba, úgy tűnik, nem maradt már energiád arra, hogy átszakítsd a célvonalat. Most kell leülnöd, most kell összeszedned magad, most kell végiggondolnod, hogyan tudnál valahonnan erőt meríteni ahhoz, hogy tisztességgel be tudd fejezni azt, amibe belevágtál. Meg kell adnod magadnak erre az esélyt, s koncentrálj, bízz a képességeidben. Amennyiben szükségét érzed, pihenj egy keveset, tedd félre az összes problémádat, és foglalkozz olyan dolgokkal, amelyek kissé elvonják a figyelmedet, hogy erőt gyűjthess valóban nagy kihívásra.

HALAK (február 20-március 20)

Olyan helyzetben találod magad, amelyben nem igen tudsz mit kezdeni mások viselkedésével és hozzáállásával. Fogadd el, hogy ugyan megváltoztatni senkit nem tudsz, de ha kiállsz a véleményed mellett, akár még olyan irányba is terelheted az eseményeket, amelyből senki nem fog a végén rosszul kijönni. Ezúttal sok minden rajtad múlik, igyekezz tehát beleadni apait-anyait, mert ha sikerrel jársz, mindenki téged fog ünnepelni. Ugyan nem a népszerűség a legfőbb szempont, de nem árt időnként megmutatnod, hogy mennyi tehetség és kreativitás rejlik benned. Márpedig ha van rá lehetőséged, miért ne bizonyítanád ne bitonytanád mindezt?!