Napi horoszkóp január 6.: a Bikáknak új kalandban lehet részük, az Oroszlánok fel merik vállalni önmagukat

Borítókép: Napi horoszkóp január 6.: a Bikáknak új kalandban lehet részük, az Oroszlánok fel merik vállalni önmagukat
A hét utolsó napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a mai horoszkópodat is!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 6.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, s elmondja, mit és hogyan kellene csinálnod, mert szerinte ő tudja, mi a helyes megoldás. Te azonban pontosan tisztában vagy vele, hogy az illető hozzád képest nem rendelkezik elegendő tapasztalattal ahhoz, hogy folyamatosan ossza az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, te ugyanis a saját utadat kívánod járni, ehhez nincs szükséges külső segítségre, meg az állandó kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé!

BIKA (április 21-május 21)

A mai napon olyasmiben próbálhatod ki magad, amihez hasonló helyzettel még nem találkoztál. Épp ezért az első pillanatban megremegnek a lábaid, hiszen nem tudhatod, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy sikerélményt szerezhess. Ne aggódj, szerencsére nem vagy egyedül, vannak olyan emberek körülötted, akik jócskán rendelkeznek megfelelő tapasztalattal és készen állnak segíteni neked. Ne habozz, ragadd meg a kezüket és hagyd, hogy bevezessenek a dolog csínjába-bínjába, s jól figyelj, amikor beavatnak a részletekbe, mert később magadnak kell majd megbirkóznod a feladattal. Ha jól megjegyzel mindent, s ha nem kezdesz semmiféle magánakcióba, akkor olyan élményben lehet részed, amelyre régóta vágytál!

IKREK (május 22-június 21)

Kissé túlpakoltad a hátizsákodat, nehezen tudod a nagy súlyt cipelni, s már-már összeroskadsz alatta. Túl sok minden nyomja most a vállad, emiatt nem is vagy kitörően nagy versenyformában. Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, könnyebb lesz a dolgod. Nem vagy te egy magashegyi serpa, s nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél annak érdekében, hogy másoknak könnyebb legyen a hegymászás. Hidd, el, jobban teszed, ha megszabadulsz legalább a terhek egy részétől, mert akkor talán magadra is jut némi energiád.

RÁK (június 22-július 22)

Bizonytalan helyzetbe kerülsz, mert egy kényelmetlen szituációban választás elé állítanak. Mivel azonban te a legkevésbé sem vagy a kényszerhelyzetek híve, most is meglehetős frusztrál a dolog. Mutasd meg, hogy neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amit egyáltalán nem szeretnél megtenni, s amiről úgy gondolod, hogy kockázatos lehet a számodra. Legyél sokkal határozottabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mióta érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad? Ne azzal foglalkozz, ki és miként tekint rád vagy mi a véleménye rólad! Ha mindig aszerint alakítod a viselkedésedet, de még a ruházatodat is, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint mindenki más. Merj különbözni a többiektől, merj másként öltözni, merd vállalni a véleményedet még akkor is, ha ez nemtetszést vált ki az emberekből! Nem kell polgárpukkasztóan viselkedned vagy öltözködnöd, s nem ezzel kell felhívni magadra a figyelmet, de az általad vallott értékek vállalásával miért ne lehetnél te is önálló egyéniség?

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon szeretnél elérni valamit, ami egyelőre igen távolinak tűnik. Elég sok akadályt kell ugyanis legyőznöd ahhoz, hogy megkaparinthasd, amit szeretnél. Mivel azonban nem ismersz lehetetlent, fel kell húznod a kesztyűt és ringbe kell szállnod, ellenkező esetben lecsúszhatsz a dobogóról. Eleget edzettél, megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat, így tehát semmi sem tart vissza attól, hogy benevezz. Higgy magadban, a sikerben és abban, hogy te is képes vagy arra, hogy győzedelmeskedj! Csak kitartás és akaraterő szükséges hozzá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem úgy alakul a magánéleted, mint ahogyan azt eltervezted, és ez kissé elkeserít. Nem szabad azonban emiatt sokáig csüggedned, ne ragadj meg a múltban, sokkal inkább érdemes a jövőbe tekintened, mert új lehetőségek, új élmények várnak rád, s új ismerősök is, akik között lehet talán az az ember, aki az új szerelmet is elhozza majd neked. Ha így tekintesz a helyzetre, sokkal inkább tudsz optimistán gondolni az egészre.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta gondolkodsz rajta, hogyan cserkészd be az általad kiszemelt „áldozatot”, mindent megteszel annak érdekében, hogy a közelébe férkőzz és valahogyan felhívd a figyelmet magadra. Ettől azonban csak nevetségessé és komolytalanná válsz a szemében, s az egész terv dugába dől. Keress más megoldást: nyiss felé, kérdezz rá őszintén, mit gondol, mit érez, derítsd ki, hogyan viszonyul hozzád, vagyis találd meg a hozzá vezető egyenes utat! Hidd el, így egyszerűbb lesz, mert a mesterkedésed vége könnyen az lehet, hogy lehajtott fejjel kell majd elkullognod.

NYILAS (november 23-december 21)

Túl sok mindent csinálsz egyszerre, ami meg is látszik az eredményeiden. Mivel a jelenleg folytatott tevékenységeid hatással lesznek a környezetedre is, így most lassítanod kell a tempón, és át kell gondolnod mindent, mert a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ülj le, dolgozz ki egy megfelelő tervet, s annak megfelelően cselekedj. Ha szükségét érzed, kérj segítséget, vonj be másokat is a folyamatba, mert csapatban sokkal könnyebben megy minden. Te egyébként is igazi csapatjátékos vagy, a közös munka tehát nem fog gondot okozni neked.

BAK (december 22-január 20)

Mértani pontossággal állítottad össze a tervrajzot, de tisztában vagy vele, hogy így is nagy kockázatot vállalsz, de mindenáron el szeretnéd érni a kitűzött célt. Ennek érdekében képes vagy minden szabályt megszegni azért, hogy megkapd, amit megkívánsz. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz, ha mindenen és mindenkin átgázolva menetelsz előre, arra sem ügyelve, hogy közben esetleg eltaposol valakit. Ne feledd, előbb, vagy utóbb vállalnod kell a tetteidért a felelősséget, s biztos, hogy megéri közben kockára tenni az emberi kapcsolataidat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a maximumon teljesítesz, s a meggyőződésed szerint professzionálisan teszed a dolgodat, ennek ellenére valaki mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá, mi ennek az oka, az idők végezetéig küszködhetsz, a tevékenységed megítélésében nem fog semmilyen kedvező változás bekövetkezni. Helyesebben teszed, ha leülsz az illetővel, és megpróbálod tisztázni, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy a munkádat nagyobb elismerés övezze.

HALAK (február 20-március 20)

Valakinek tetszik a kisugárzásod, bejön a stílusod, te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen visszautasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen magadba zárkózó, nyiss mások fel felé! Felnőtt emberként el kell tudnod dönteni, milyen utat választasz, milyen szándékkal lépj felé mások felé. Határozz meg egy bizonyos, számodra is elfogadhatót cselekvési keretet, s ezen belül mozogj, de zárd ki s tévedés lehetőségét. Ugyanakkor mindenképpen légy kommunikatív, s beszélj erről másokkal is. Ne aggód, mert ha nyitottabb vagy, attól még nem kapsz azonnal házassági ajánlatot.