Napi horoszkóp január 3.: a Bikák kénytelenek taktikázni, az Oroszlánokat kellemes csalódás éri

Borítókép: Napi horoszkóp január 3.: a Bikák kénytelenek taktikázni, az Oroszlánokat kellemes csalódás éri
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasni, hogy melyik csillagjegy mit tartogat!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 3.

KOS (március 21-április 20)

Akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor már a sorban csaknem valamennyi dominó a helyére került. Vigyázz, mert néhány darab eléggé ingatagnak tűnik, s ha nem vigyázol, mindegyik eldől. Még nem késő azonban korrigálni, hogy ne boruljon egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd ki a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban úgy érzed, hogy takargat valamit, nem őszinte veled, te pedig mivel kezded elveszíteni a türelmed, azt gondolod, hogy mihamarabb ki kellene ugrasztanod a nyulat a bokorból. Korántsem biztos azonban, hogy ez lenne a legbölcsebb megoldás, mert sokkal célravezetőbb lehet, ha nem rajtaütésszerűen kényszeríted ki belőle az igazságot, hanem tapintatosan megpróbálod rávezetni arra, hogy az egyenes út mindig sokkal rövidebb. Érzékeltesd óvatosan az illetővel, hogy átlátsz rajta, s ha okosan taktikázol, előbb fog eléd állni, mint azt gondolnád. Amennyiben így történik, értékeld az őszinteséget!

IKREK (május 21-június 21)

Valaki feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe, csak azért, hogy segítsen valamiben. Ez neked roppant jól esik, érzed, hogy számíthatsz rá. Bár a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

RÁK (június 22-július 22)

Van valaki a környezetedben, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít kettőtök kapcsolatának és azt már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró a számodra. Mivel ez kissé zavaró számodra, világosan határozottan hozd az illető tudtára, hogy teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, mert te egyelőre nem látsz túl nagy fantáziát a közös jövőtökben. Legyél azonban tapintatos, ne bántsd meg az illetőt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kellemes csalódás ér a mai napon, olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, s ami kifejezetten jó hatással lesz a jövődet tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, mert az élet megoldja a problémát és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Ezért érdemes pozitívan gondolkodnod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz, amelynek során az illető az akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg alaposan a konfliktus eredetét, találjátok meg a közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyonnyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Régóta menetelsz fáradhatatlanul az úton, már a cipő is töri a lábad, de tudod, hogy nem adhatod fel, mert már majdnem a célban vagy. Most, az utolsó métereknél, mikor teljesen le vagy merülve, szükséged van arra, hogy valahonnan erőt meríts. Mivel ez nem egy verseny, ahol időre, elsőnek kell átszakítanod a célszalagot, ülj le, pihenj meg egy picit, töltsd fel az energia raktáraidat, mert most nem adhatod fel, csak azért, mert teljesen lemerültél. Rázd meg magad, mert ezt az utat kell tovább folytatnod, a váltóbotot pedig nem adhatod át senkinek, a saját utadat ugyanis magadnak kell kitaposnod! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, végre a legjobb helyen vagy, az életed kiteljesedni látszik. Az sem zavar, ha mások irigységük okán beléd kötnek, próbálnak beleszólni, hogyan kellene élned a mindennapjaid. Ne törődj azzal, hogy miként bírálnak mások, vagy mit mondanak rólad. Csak azon az úton menj, amelyet Te, magad jónak találsz és úgy érzed, elég akadálymentesített ahhoz, hogy elérd a céljaid. Nem számít, ki és mit mondd, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre. Csak így tovább!

BAK (december 22-január 20)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, de mégis megpróbálod a saját szád íze szerint alakítani a helyzetet. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet és úgy kezded meg a hétvégét, hogy a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak el kellett őket indítani. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad a hétvége alatt, mert befejezetlen munkát hagytál, hétfőn pedig nem kell rögtön pótlással kezdened a hetet. Talán így tudod egy minimálisan befolyásolni az események alakulását.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bár ez egy extrém rövid hét, mégis valahogy fél lábbal még a karácsony és szilveszter között keresed a helyed, ennek okán pedig a munkakedved sincs a topon. Épp ezért legszívesebben már be sem mennél dolgozni, egyszerűen csak feltett lábbal filmet néznél, a fizikai aktivitást pedig a popcorn evésben maximalizálnád. Mivel azonban vannak kötelezettségeid, a mai napot valahogy még ki kell bírnod, hisz fontos feladataid vannak. Csak úgy add át magad a hétvégi lazulásnak, ha minden szálat elvarrtál, ne csukd úgy be magad mögött az ajtót, hogy esetleg másoknak kell befejezni azt a munkát, amit neked kellett volna! Ha minden kész, fejest ugorhatsz a kikapcsolódásba, ám első a kötelesség!

HALAK (február 20-március 20)

Mindenkinek szüksége van legalább egy emberre a környezetéből, akinek a társaságában fesztelenül érezheti magát, bármit elmondhat és kimondhat, nem lesznek súlyos következményei. Akivel mindig érdemes időt tölteni, mert egymás épülését szolgálják. Neked szerencséd van, nem is kell olyan messzire menned azért, hogy megtaláld ezt a személyt, a közvetlen környezetedből ki tudsz emelni valakit, aki ebbe a kategóriába pontosan besorolható. Adj hálát a sorsnak, hogy van egy igaz barátod, mert sokszor reménytelen hekyzetekben ad reményt ahhoz, hogy legyen elegendő időd továbbmenni az úton. Kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól!