Napi horoszkóp január 17.: a Skorpiók zsúfolt napra számíthatnak, a Nyilasoknak komoly döntést kell meghozniuk

jég,hideg
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes elolvasni, hogy mit is pontosan!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 17.

KOS (március 21-április 20)

Eddig ért a tűréshatárod és nem tovább! Innentől nem kell disztingválnod és udvariaskodó köröket futnod. Mondd ki, ha ellenérzésed van valakivel kapcsolatban, mert úgy érzed, nyomul és nem ért a szép szóból. Egészen idáig messziről próbáltad elkerülni, be kell azonban látnod, hogy nem vagytok ugyanúgy bekötve, hozd tehát az értésére, mit gondolsz és ne bosszantsa a benned szunnyadó oroszlánt, mert ha felébred, bizony harapni fog!

BIKA (április 21-május 20)

Elhatároztad, hogy megteszel egy bizonyos lépést, amelyet már régen meg kellett volna tenned. Most minden úgy néz ki, hogy végre alkalmasak a körülmények a cselekvésre, amit hosszú ideje csak halogatsz. Eddig vártál a megfelelő pillanatra, ami most úgy néz ki, eljött. Mindent csinálj úgy, ahogyan eltervezted, hisz a fejedben régóta megvan már, s a tervet csupán át kell ültetned a gyakorlatba. Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

A mai napon szorít a határidő, épp ezért igyekszel mindent úgy szervezni, hogy be tudd fejezni az összes folyamatban lévő dolgod. Ne akarj azonban eszeveszett rohanásba kezdeni, mert nagyobb lesz az esélye annak, hogy orra buksz. Épp ennek elkerülése érdekében próbáld rendszerbe foglalni valamennyi feladatodat és mindent szépen, egymás után végezz el. Elég lesz az időd, felesleges tehát kapkodni!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmire vállalkozol, amiben nincs akkora rutinod, mint a környezetednek, de mivel szereted a kihívásokat, könnyen igent mondasz. Kérj segítséget másoktól, ne félj a kalandtól, hisz csak az indulásnál kell egy nagy légvétel, utána minden megy majd a maga útján. Ne szégyelld, ha segítségre szorulsz eleinte, ha már belejössz, nagyon fogod élvezni a dolgot! Most még lehet, hogy ingoványos a talaj, de ha megtanulod átugrani az akadályokat, sínen lesz minden!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Mások folyton befolyásolni szeretnék a döntésed, hisz nem néznek ki annyit belőled, hogy önálló döntések meghozatalára is képes vagy. Épp ezért most eljött a megfelelő alkalom, hogy felállj és megmutasd mindenkinek azt, hogy te is szuverén ember vagy, aki rendelkezik annyi öntudattal és logikával, hogy átlátja a dolgokat és észreveszi az ok-okozati összefüggéseket. Eddig sem volt szükséged arra, hogy valaki a kezed szorongatva vezessen az úton, hisz el tudtad dönteni, merre kell menned. Tisztában vagy azzal, hogy ha elhasalsz, neked kell a fájó sebekből tanulnod, de azt is pontosan tudod, hogy erről szól az élet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az a fajta ember vagy, aki önfeláldozásáról és önzetlen segítőkészségéről híres a környezetében. Ezúttal is bebizonyosodik, hogy jókor vagy jó helyen, hisz olyan segítséget nyújtasz, amelyet nem sokan tennének meg másokért. A szeretteid roppant hálásak neked, mindenképp viszonozni szeretnék, amit értük teszel, téged azonban soha nem az érdekek vezérelnek. Egyedülálló önzetlenséged mellett ne feledkezz meg magadról sem, hisz a te boldogságod legalább olyan fontos, mint másoké!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eddig ismeretlen terepre tévedsz, egyáltalán nincs tapasztalatod abban, amibe kezdtél. Emiatt egyenlőre fogalmad sincs, hogy fogod a küldetést abszolválni. A bizonytalankodás és egyhelyben toporgás helyett azonban jelöld ki az útirányt, mert így soha nem fogod megtudni, a tanösvényen mész-e, vagy továbbra is a zavarosban halászol. Hidd el, ha elegendő önbizalmad van és bízol a képességeidben, az első buktatók után pontosan tudni fogod, hova nem szabad lépned ahhoz, hogy elérd a kitűzött célod.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyszerre túl sok dolgot ütemeztél be a mai napra, teljesen figyelmen kívül hagyva a fizikai korlátaidat. Ennek meg is lesz a böjtje, este ugyanis szinte ájultan dőlsz majd az ágyadba. Ne vállalj egyszerre ennyi programot, tanulj meg nemet mondani, mert így előbb, vagy utóbb teljesen ki fogsz merülni. Csak addig takarózz, amíg a paplanod ér, annál tovább semmiképp, mert a szervezeted bármennyire is szeretnéd, úgy sem fogod tudni becsapni! A hét elejét úgy szervezd meg, hogy jusson időd a pihenésre is ha kell, a már eltervezett feladatokba vonj be másokat is!

NYILAS (november 23-december 21)

Az élet olyan szituációba kever, ahol komoly döntést kell meghoznod, ám egyenlőre fogalmad sincs, mi tévő legyél. Nem számítottál arra, hogy bármelyik ujjad harapod, mindenképp fájdalmas lesz, hisz ez most nem csak rád lesz hatással, hanem a szeretteidre és a tágabb környezetben élőkre is. Bárhogy is döntesz, ügyelj arra, hogy ne csak a te lelki épséged maradjon sértetlen, hanem másokon se kelljen átgázolnod. Ha minden szempontot aprólékos részletességgel megvizsgálsz és a döntés előtt figyelembe veszed őket, talán nem lesz annyira fájó senkinek. Ezt most meg kell tenned, de hidd el, utána sokkal könnyebb lesz a lelked!

BAK (december 22-január 20)

Miközben te gőzerővel a céljaidért küzdesz és időt, energiát nem sajnálva mászol felfelé a meredek sziklákon, valaki egyfolytában azon dolgozik, hogy elbizonytalanítson, hogy visszarántson, mert féltékeny az eredményeidre. Mivel azonban te roppant céltudatos vagy és csak az lebeg a szemed előtt, hogy méterekkel a hegycsúcs előtt nem fog tudni senki akkora befolyással bírni, hogy ez elegendő legyen arra, hogy feladd, épp ezért ne hagyd magad kizökkenteni, a negatív és féltékeny embereket egyszerűen hagyd hátra, mert ők csak a hátrányodra válnak!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Felelősségteljes feladattal bíznak meg, melyet valakivel közösen kellene elvégezned, sehogy sem találjátok azonban a közös hangot, úgy tűnik, a saját érdekeitek harcolnak egymással, ahelyett, hogy megpróbálnátok összetartva, csapatmunkában elvégezni mihamarabb a rátok ruházott teendőt és mindenki menne a dolgára. Igyekezz engedni te is, de ugyanakkor próbáld megértetni az illetővel, hogy neki is lejjebb kellene adnia, mert így semmire nem tudtok majd jutni. Minél gyorsabbak és hatékonyabbak vagytok, annál előbb mehet mindenki a dolgára.

HALAK (február 20-március 20)

Egy vitás kérdésben azért teszel nagy erőfeszítéseket, hogy meggyőzd a másik felet az igazadról, ő azonban semmiképp nem hajlandó engedni a huszonegyből. Ebben a helyzetben nem biztos, hogy megéri fárasztani magad és heroikusan küzdened azért, hogy a végén elmondhasd, neked volt igazad. Egyszerűen ha meddőnek találod kettőtök vitáját, csak emelkedj felül a dolgon, lépj túl ezen a ponton, mert ha benne ragadsz, nem fogsz tudni ennél sokkal értékesebb dolgokra összpontosítani! Ha nem vagy partner, a vita előbb-utóbb így is, úgy is be lesz rekesztve!