Napi horoszkóp január 10.: a Kosok az őszinteség hívei, az Ikrek szorosabbra fűzhetik a szálakat valakivel

family,winter Forrás: flickr
A csillagok a hét utolsó munkanapjára is üzentek, érdemes megnézni, hogy mit is pontosan!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 10.

KOS (március 21-április 20)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

BIKA (április 21-május 20)

Valaki egy beszélgetés során kétértelmű dologgal ültet bogarat a füledbe, ezzel olyan kérdéseket megfogalmazva benned, amelyekre eddig nem is gondoltál. Mivel egészen azóta nem hagy nyugodni a dolog, épp ezért igyekezz ezekre a kérdésekre választ találni, mert egészen addig úgy sem tudod majd kiverni a fejedből őket! Jó eséllyel fog sok mindenre fény derülni, de fel kell készülnöd arra is, hogy talán most válik számodra is világossá az, hogy nem mindenki feltétlenül az, akinek mutatja magát. Akárhogy is, de ennek mindenképp érdemes utánajárnod!

IKREK (május 21-június 21)

A mai nap alkalmas arra, hogy valakivel szorosabbra fűzd a kapcsolatod, még akkor is, ha eddig úgy érezted, kicsit távol áll tőled. Érdemes azonban mélyebben belegondolnod, milyen élményeket és izgalmakat rejthet hosszú távon a dolog, ülj le, térképezd fel, mik a szándékai, mennyire lehet komolyan venni, mennyire megbízható és mik azok a közös érdeklődési körök, amelyek mindkettőtöket lázba hoznak és lekötnek. Hidd el, megéri, legalább az ismerkedést, hisz személyében vagy egy hosszabb távú barátról, vagy egy jövőbeni szerelemről szól a dolog!

RÁK (június 22-július 22)

Az a személyiség vagy, aki mindig a biztosra megy, nem szereted a váratlan helyzeteket, amelyekre nem is igazán tudsz megfelelően reagálni. A hosszú távú boldogulás érdekében azonban meg kell tanulnod adekvátan, az adott helyzetnek megfelelő magatartást tanúsítani, mert könnyen meglehet, hogy enélkül kellemetlen szituációba sodródhatsz. Igyekezz tanulni mindenből, hogy azután a megszerzett tapasztalatok birtokában a jövőben könnyedén, gond nélkül győzd le az élet minden szokatlan fordulatát. Fogadd el, hogy a valóság időnként felülírja a terveidet és meglehet, hogy el kell hagyni a biztonsági zónádat ahhoz, hogy elérhesd a céljaidat.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bizonytalan helyzetbe kerülsz, mert egy alapjáraton is kényelmetlen szituációban választás elé állítanak. Mivel azonban te a legkevésbé sem vagy a kényszerhelyzetek híve, most is meglehetős frusztrációval fogadod a kialakult viszonyokat. Mutasd meg, hogy neked is van saját véleményed, képes vagy tehát eldönteni azt, hogy merre is kell menned. Ne hagyd, hogy olyasmire kényszerítsenek, amit egyáltalán nem szeretnél megtenni, nem kell ugyanis vállalnod semmi olyasmiért a kockázatot, ami veszélyhelyzetbe sodorhat! Legyél határozott!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elhamarkodottan ítélsz meg egy szituációt, amelynek nem ismered minden részletét. Ennek okán hajlamos vagy részre hajlóvá válni, amely nem teljesen igazságos, ebben az esetben. Amennyiben ennyire érdekeltnek érzed magad a dologban, ismerd meg az ügy részleteit, ásd magad a mélyére és ha mindennel tökéletesen tisztában vagy, akkor nyilváníthatsz talán véleményt abban az esetben, ha bárki megkérdez. Légy óvatos, mert ha túl nyíltan és nyersen fogalmazol, olyan embereket bánthatsz meg akaratodon kívűl, akik közel állnak hozzád! Próbálj finoman fogalmazni, így nem kerülsz olyan szerepbe, ahol a felelősséget el kell vinned, csak mert rád kényszerítik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túl gyorsan szeretnél valamin túlesni, ezért sürgeted annyira a dolgot. Így azonban csak az ellenkezőjét éred el, nem hogy haladna minden előre, az az érzésed, hogy hátrafelé ballagsz. Épp ezért ne hajtsd a lovat olyan görcsösen, mert meg fog bokrosodni, aztán észveszejtve vágtáztok, amíg le nem fog dobni és te meg nem sérülsz. Szép lassan ügess vele, meglátod, így is el tudod érni a célod, csupán türelem és kitartás szükséges hozzá! Amennyiben betartod a fokozatosság elvét, ugyanazon sikereket fogod elérni, csak kevesebb kockázattal!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyan feladattal bíznak meg, ami nagyon nincs ínyedre, minden porcikád az ellen tiltakozik, hogy nekiállj és belebonyolódj. Bármennyire is nem fűlik azonban a fogad hozzá, bele kell törődnöd, hogy előbb-utóbb hozzá kell látnod, ha nem szeretnéd erre pazarolni az egész napod. Minél hamarabb szeded össze a gondolataid és minél hamarabb állsz neki a feladatnak, annál hamarabb fogsz végezi vele, mert ezúttal senki nem fogja helyetted elvégezni. Másoknak ugyanis legalább annyira hálátlan ez a fajta a munka, mint neked, épp ezért tehát csak magadra számíthatsz! Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Felvázolod a környezetednek a nagy terved, melyet hosszú ideje szövögetsz. Nagyon hiszel magadban, magabiztosságodban semmi és senki nem ingathat meg. Jobban teszed azonban, ha vigyázol, mert lesznek olyan személyek, akik megpróbálnak elbizonytalanítani és kizökkenteni. Neked semmi más dolgod nincs, mint önmagadban hinni és nem hallgatni azokra a károgókra, akik nem hisznek benned. Egyedül is elég erős vagy, hogy nyerő lehess!

BAK (december 22-január 20)

Mikor már úgy érzed, fogytán vagy a lelki és fizikai erődnek, olyan apróságok lendíthetnek előre, amelyekre nem is számítottál. Ilyenkor érzed azt, hogy van értelme annak, amit csinálsz, hogy nem szabad feladnod, mert mindig jön egy impulzus, ami fenntart a víz felszínén. Tarts ki, nem sokára a végére érsz annak a nehezebb időszaknak, amin most esetleg keresztül mész és akkor újra felhőtlenebbül élheted a mindennapokat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sok energiád megy el arra, hogy megfelelj mások elvárásainak, ez azonban minden szempontból kezd teljesen felemészteni. Mielőtt végleg elfogy az erőd a nagy igyekezetben, figyelj oda magadra is, hisz a legfontosabb, hogy te elégedett legyél magaddal és a saját elvárásaidnak megfelelj. Noha lehet, hogy különbözik az értékrended másoktól, senki nem mondta, hogy be kell állnod a sorba a többiek mögé és szürkén kell menetelned, meghazudtolva önmagad. Mindig törekedj arra, hogy te elégedett legyél!

HALAK (február 20-március 20)

Nem egyezik az értékrended valakivel, ami megakadályoz abban, hogy közelebbi kapcsolatba kerülhessetek. Bármennyire is szeretnéd, egyszerűen nem tudsz azonosulni azzal, amit képvisel és amilyen gondolkodásmóddal rendelkezik. Amennyiben úgy érzed, van értelme annak, hogy ezen változtass, abban az esetben próbálj nyitni felé és elfogadóbb lenni. Ha úgy gondolod, semmiképp nincs közös jövőtök, ne fuss felesleges köröket, mert csak a saját idődet pazarlod vele. Ne fuss olyan szekér után, ami teljesen másfelé megy, mint amerre a te utad visz!