Napi horoszkóp január 1.: a Kosok önazonosságra törekszenek, az Ikreket kitűzött céljuk ösztönzi

Borítókép: Napi horoszkóp január 1.: a Kosok önazonosságra törekszenek, az Ikreket kitűzött céljuk ösztönzi
Az év első napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP JANUÁR 1.

KOS (március 21-április 20)

Mások értékrendje szerint próbálod élni az életedet, miközben te is tudod, hogy nem ez a helyes út. Így el kell döntened, hogy a szíved szerint mit választanál. Amennyiben úgy véled, hogy a saját elveid szerint kell cselekedned, állj a sarkadra, és közöld határozottan mindenkivel, hogy többé nem vagy hajlandó senki akaratának alávetni magad. Hidd el, maradandót csak úgy tudsz alkotni, ha soha nem adod fel önmagadat, s nem az vezet, hogy megfelelj másoknak!

BIKA (április 21-május 20)

Időnként nem az elvárásaidnak megfelelően akakulnak a dolgok, és ez rendkívül frusztrál. El kell azonban fogadnod, hogy az élet nem mindig bánik igazságosan az emberrel. Időnként másoknak kedvez a szerencse, elvégre Fortuna nem tarthatja folyamatosan rajtad a szemét! Néha előfordul, hogy mások kerülnek rivaldafénybe, miközben te háttérbe szorulsz. Attól azonban, mert nem csillogsz egyfolytában, még semmivel sem vagy kisebb értékekkel bíró ember! Sőt!

IKREK (május 21-június 21)

Nagyon kevés választ el attól, hogy elérd a célodat, és ez ösztönzőleg hat rád. Az elején el sem tudtad volna képzelni, hogy valaha reális esélyeid lehetnek a győzelemre, de ezzel bizonyítottad magadnak is, hogy nem szabad kishitűnek lenned. Ha bízol magadban, ha rendelkezel kellő önbizalommal, s ez kitartással párosul, nem létezik elérhetetlen cél. Vannak dolgok, amelyekért többet kell küzdeni, vannak helyzetek, amelyek inkább próbára tesznek, de hidd el, hogy megéri a fáradságot!

RÁK (június 22-július 22)

Bizonyos emberekhez és élethelyzetekhez nagyon ragaszkodsz, nehezen engedsz el dolgokat. Az állandóság egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan helyzetekben feszültté válsz, nem tudod ugyanis, hogyan oldd meg őket. Bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy az élet egy jól megírt tündérmese, be kell látnod, hogy időnként nincs happy end. Tanuld meg, hogy semmi nem tart örökké, s ami véget ér, azt el kell engedned. Vond le a konzekvenciát, igyekezz tanulni minden szituációból, és a tanultakat hasznosítsd a jövőben. Ne ess kétségbe, hisz a millió lehetőség vár még rád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Vannak még lezáratlan ügyek az elmúlt évből, amelyek nem engednek továbblépni. Beleragadtál egy bizonyos helyzetbe, s némi erőre van szükséged, hogy megtedd az első lépéseket a változás érdekében. Mivel ez az elszántság egyelőre hiányzik, inkább elodázod a döntést. Így azonban lassacskán elfogynak az esélyeid arra, hogy elindulj az új lehetőségek, az új életed felé. Ne tétovázz, mert lehet, hogy elszalasztod a lehetőséget!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai napon, az újév kezdetével végre elindulhatsz azon az úton, ami a győzelem felé vezet majd el, innentől semmi nem állíthat meg, legyőzhetetlenül menetelsz a kitűzött célod felé. Most nem szabad megtorpannod, vagy elbizonytalanodnod, mert nagyon közel van a hegycsúcs, amely felé mászol. Ott fogod majd igazán lenyűgözőnek látni a világot, hisz sikerül bebizonyítanod, hogy akarattal, önbizalommal és kitartással a lehetetlennek tűnő dolgok is lehetségessé válhatnak! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan barátra tettél szert, akire mindig, minden körülmények között számíthatsz. Akinek teljesen nyugodtan öntheted ki a szíved, mert pontosan tudod, hogy soha nem fog visszaélni a helyzettel. Becsüld meg az ilyen személy jelenlétét, igyekezz példát venni róla és viszonozni azt, amit tőle kapsz, nap, mint nap és ami olyan sokszor kisegít a bajból!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Komoly kihívással kell szembenézned az újév első napján, amelyről egyenlőre fogalmad sincs, hogyan fogod teljesíteni. Szerencsére nem egyedül kell nekivágnod a hegycsúcsnak, a többiek mindenben a segítségedre lesznek. Csapatban ugyanis sokkal könnyebben a legnagyobb akadályok legyőzése is. Igyekezzetek összefogva, egy ütős taktikát kidolgozva megindítani a csúcstámadást!

NYILAS (november 23-december 21)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, de mégis megpróbálod. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet, és úgy zárhatod a napot, hogy a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak meg kellett adni a kezdőlökést. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad amiatt, hogy befejezetlen munkát hagytál magad mögött, és nem keríthet hatalmába a lelkiismeret-furdalás. Törődj bele, most minimális befolyásod van az események alakulására.

BAK (december 22-január 20)

Bár a környezeted régóta presszionál arra, hogy egy bizonyos kérdésben nehéz döntést hozz, te mégsem érzed magad késznek arra, hogy bemelegítés nélkül fejest ugorj a jéghideg, vízzel teli medencébe, rögtön az év első napján. Ezügyben ugyanis rengeteg negatív tapasztalatod van már, érthető módon nem szeretnéd tehát mégegyszer megégetni magad. Csak azért,mert mások unják a tétlenségnek tűnő hezitálást, nem kell meggondolatlan döntést hoznod. Várd ki az alkalmas pillanatot, amikor nyugodt szívvel mondasz fehéret vagy feketét. Van időd, ne kapkodd el!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számodra fontos ügyért harcolsz, melynek során mindenképp szeretnéd meggyőzni a hitetleneket arról, hogy érdemes lesz időt és energiát áldozni arra, amiért az utóbbi időben annyi kört futsz. Igyekezeted nem lesz hiábavaló, a sok áldozat, amit hoztál, igen busásan meg fog térülni, amin a környezetedben élők csak ámulnak majd. Mostantól etekintetben is példamutató lehetsz mások előtt!

HALAK (február 20-március 20)

Régóta próbálsz valamiből eredményt csiholni, amely nagyon nem hajlandó működni, még annak ellenére sem, hogy rengeteg elpazarolt idődbe és fáradtságodba kerül. Amennyiben ennyire nem működőképes a dolog, próbáld lezárni és olyan impulzusok után nézni, amelyek segítségével előrébb tudsz lépi. Ne ragadj bele egy-egy élethelyzetbe, mert közben az orrod elől viszi el a dagály az új esélyeket. Ne feledd, új évre ébredt, amely megannyi lehetőséget tartogat számodra, neked csupán nyitottnak kell lenned!