Napi horoszkóp február 8.: a Bikák magabiztosan mennek előre, a Szüzeknek bátorságra van szükségük

Borítókép: Napi horoszkóp február 8.: a Bikák magabiztosan mennek előre, a Szüzeknek bátorságra van szükségük
Csak mert péntek van, nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 8.

KOS (március 21-április 20)

Próbálsz valakit jobb belátásra bírni valamivel kapcsolatban, ám nagyon úgy tűnik, hogy az illető folyamatosan visszapattint magáról, mindenre akad ugyanis magyarázata, amellyel nem tudsz vitatkozni. Emiatt egy idő után be kell sajnos látnod, hogy nem biztos, hogy megéri az a sok-sok feleslegesen futott kör, amelyet érte teszel. Te a saját boldogdágodra koncentrálj, hisz azért vagy felelős. Amennyiben nem sikerül meggyőznöd, ne legyen emiatt kelkiismeret furdalásod, hisz mindent megtettél érte, innentől kezdve rá van bízva, hogy melyik utat választja!

BIKA (április 21-május 21)

Mindent nagyon precízen eltervezel egy rád bízott feladat végrehajtásához, teljesen magabiztos vagy, azt gondolod, hogy semmi nem ingathat meg. Váratlanul azonban olyasfajta komplikációt lépnek fel, amelyeknek köszönhetően meg kell, hogy változtasd az útirányt, ám Te egyáltalán nem voltál felkészülve arra, hogy olyan útra tévedj, amely teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért most duplán oda kell figyelned, mert a legapróbb botlással is hatalmasat eshetsz. Amennyiben azonban sikerül így is megoldani a szituációt, triplán büszke leszel magadra, hisz ez a győzelem még többet ér majd, mintha csak úgy kényelmesen végigsétáltál volna a célvonalig.

IKREK (május 22-június 21)

Noha a hét utolsó munkanapját már félig a pihenéssel tervezted tölteni, mégis elég sok tennivalód van ahhoz, hogy feltett lábbal kifelé bámészkodj az ablakon, ám mindennek ellenére valahogy még sincs akkora akarat erőd, valahogy nem igazán van kedved felvenni a tempót. Így azonban hamarosan felelősséget kell vállalnod, hisz vannak határidők, amelyeket betartva felmutatható és fogyasztható eredményt kellene produkálnod. Hidd el, nem vagy egyedül, mindenkinek jól jönne egy kis pihenő, de ha nem szeretnél konfliktushelyzetbe kerülni, jobb lesz, ha rövid időn belül sebességre kapcsolva nekiindulsz a hegynek. Majd a sikeres csúcstámadás után ráérsz megpihenni, hisz előtted áll a hétvége!

RÁK (június 22-július 22)

Túl gyorsan és jól haladnak a dolgaid, emiatt kezdesz kicsit gyanút fogni, hogy a nagy hurrikán várat magára és egyszer csak úgy fog lecsapni rád, hogy nem is számítasz rá, minden eddig elért eredményed magával söpörve. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, érdemes felkészülnöd rá még akkor is, ha csupán Te vizionálsz ilyen dolgokat, ha ugyanis így megnyugszik a lelkiismereted, nyugodtan élvezheted azt a tevékenységet, amelyet most végzel. Hidd el, ha hagyod, hogy a félelem és görcsösség eluralkodjon rajtad, soha nem fogsz tudni felszabadultan, lazán viselkedni, akkor meg mi értelme az egésznek?! Élvezd az életet, mert nincs belőle kilenc neked sem!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Pontosan tudod, mit szeretnél elérni, abszolút mértékben tisztában vagy a határaiddal, kitűztél magad elé egy fontos célt, mivel azonban az említett határokon jóval túlmutat a dolog, egyelőre visszatart a félelem attól, hogy nekivágj az útnak. Amennyiben hagyod, hogy ez a félelem eluralkodjon rajtad, így soha nem fogsz tudni semmiféle sikert elérni és maradandó alkotni, amely miatt soha nem fogsz tudni kiteljesedni sem. Érdemes mérlegelned, hogy továbbra is egy helyben álldogálva álmodozol, vagy magadra erőltetsz némi bátorságot, és önbizalommal felfegyverkezve belevágsz a kalandba. Hidd el, nem fogod megbánni, ha a végső célodra gondolsz, nem is marad időd majd a félelmeiddel és frusztrációiddal foglalkozni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, hogy olyasfajta dolgokkal kell most megbirkóznod, amelyek jócskán meghaladják a képességeidet. Ha azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, lehetséges, hogy csupán Te, magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésed. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettséged és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Határidőre elvégzendő feladattal akadsz meg a mai napon, amelyről fogalmad sincs, hogyan kellene továbblépned ahhoz, hogy a karnyújtásnyira lévő végét elérhesd és végre pontot tehess a végére. Mivel a Te képességeiden ezúttal túlmutat ez a kihívás, ép ezért érdemes keresned egy olyan személyt a közvetlen környezetedben, akit kellőképp megbízhatónak tartasz, ezen kívül rendelkezik annyi tudással és tapasztalattal, amely átsegíthet téged ezen az akadályon. Ne feledd a végén megköszönni neki és megemlíteni a feletteseidnek, hogy az eredmény nem csupán a Te érdemed volt, így tudni fogják, mi az, amit még nyugodtan rád bízhatnak, és mi az, ami már túl nagy falat számodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, nem haladnak a dolgok előre olyan tempóban, ahogy azt az elején eltervezted. Mindig akad egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból, ami meglehetősen frusztrál. Semmi baj, menj le alfába és próbálj meg mindent olyasfajta dolgot kizárni, amely nem enged
koncentrálni, mert így bele fogsz fulladni az egészbe és nem csak magadnak okozol majd csalódást, de ennél a környezetedben is többet várnak el tőled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, hisz a receptet régóta tudod, csak megfelelően kell alkalmaznod. Menni fog, csak koncentrálnod kell!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje nagyon zavar valami egy hozzád közel álló személlyel kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj vele. A mai napon azonban alkalmad adódik arra, hogy hangot adj annak, ami bánt, természetesen gondosan ügyelve a stílusra és a hangnemre. Arra fel kell készülnöd, hogy egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet és elképzelhetően most az illető rávilágíthat olyan részletekre, amelyeket eddig nem láttál. Ez is azt bizonyítja, hogy korántsem biztos, hogy mindig az a megfelelő szemlélet, amit Te vallasz, időnként nyitottnak kell lenned más véleményére is.

BAK (december 22-január 20)

Szorult helyzetedben ma egy olyan személytől érkezik a segítség, aki más napokon a legtávolabb áll tőled, nem is igazán szimpatizálva veled. Most azonban mintegy életmentésnek tűnik a dolog, hisz nélküle nem biztos, hogy sikerrel tudtad volna megugrani az elég gördülő akadályt. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő fulladozás közben. Érdemes kicsit félretenned az előítéleteid és a pozitív dolgokat keresni benne, lehet ugyanis, hogy nem is olyan negatív és unszimpatikus ember, mint amilyennek azelőtt gondoltad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Jó szándékkal veszed a kezedbe az irányítást egy bizonyos dologgal kapcsolatban, a nagy segíteni akarásod azonban visszájára fordul és mégsem úgy sül el, ahogy eredetileg szeretted volna. A nagy bukást elkerülendő, gyorsan és megfelelően kell reagálnod, hatékonyan beavatkozva ahhoz, hogy ne omoljon az egész csőstül a fejedre. Mivel pontosan tudod, hogyan oldd meg legegyszerűbben a problémát, így nem tart sokáig az sem, hogy kioldd a gordiusi-csomót. Vesd meg minden tudásod és eddig megszerzett tapasztalatod, mindeközben felvállalva azt, hogy hibáztál. Ne aggódj, mivel Te is halandó ember vagy, abszolút elfogadott a tévedés lehetősége!

HALAK (február 20-március 20)

Apró botlás lesz az, amely a mai napod meghatározhatja, ám csak abban az esetben, amennyiben nem tudod a helyén kezelni a problémát. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik, de ne tulajdoníts ennek nagyobb jelentőséget annál, mint amekkora jelentőségű hézagról szó van. Pontosan tudod, hogyan kell a csorbát kiköszörülni, még csak nincs is mások segítségére szükséged, mihamarabb állj neki tehát a hiba kijavításának! Ne hagyd, hogy az egész napodra rányomja a bélyegét egyetlen kis botlás, amelynek tulajdonképp nincs is akkora jelentősége, hogy ekkora lufit fújj belőle, arról már nem is beszélve, hogy minél nagyobb dobra vered a dolgot, annál nagyobb esélyed van arra, hogy másoknak is feltűnik. Diszkréten oldd meg a problémát és lépj tovább!