Napi horoszkóp február 11.: a Skorpiók a kreativitásukat kamatoztathatják, a Halak csapatjátékosként bizonyíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp február 11.: a Skorpiók a kreativitásukat kamatoztathatják, a Halak csapatjátékosként bizonyíthatnak Forrás: unsplash
A mai horoszkópod is érdemes elolvasni, izgalmas részleteket rejtenek ugyanis az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP FEBRUÁR 11.

KOS (március 21-április 20)

Kissé tapasztalatlannak és elveszettnek érzed magad egy bizonyos szituációban, amelyhez hasonlóba még nemigen kerültél azelőtt. Ahelyett azonban, hogy kapkodni kezdenél, koncentrálj arra, hogy ha már ezt dobta a gép, valamiképpen a végére kell járnod a dolognak. Szóval tedd a dolgodat, mint ahogyan eddig,s amiatt sem kell aggódnod, hogy nem lesz, aki segítsen. Fogadd el, ha mások több tapasztalat birtokában esetleg megpróbálnak a helyes útra terelgetni, hisz ők ezúttal jobban tudják nálad, mi a megoldás. Legközelebb pedig már te is tudni fogod, hogy mit kell csinálni ilyen helyzetekben.

BIKA (április 21-május 21)

Nagyobb jelentőséget tulajdonítasz valaminek, ami nem biztos, hogy akkor problémát okoz majd, minden amennyire félsz tőle. Mivel rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, nem kell emiatt görcsölnöd és ennyire drámaian felfognod a helyzetet, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a hézagot, hogy az se neked, se másoknak ne okozzon semmiféle gondot, sem a közeli, sem a távoli jövőre nézve. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el és menni fog minden, mint a karikacsapás! Ha megpróbálod kicsit lazábban felfogni a helyzetet, lehet, hogy egyszerűbben fogsz tudni túllendülni rajta!

IKREK (május 22-június 21)

Határozott álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatosan, ám rá kell jönnöd, hogy teljesen egyedül vagy a véleményeddel, emiatt azonban olyan érzésed van, mintha folyamatosan a széllel szemben mennél, ami ugyanis számodra egyértelmű, az mások számára egyenesen elfogadhatatlan. Nem érdemes túl sok energiát fektetned abba, hogy mindenáron a saját oldaladra állítsd őket, igyekezz elfogadni, hogy ezt az utat egyedül neked kell kitaposnod, de motiváljon a tudat, hogy ezzel maradandót alkothatsz. Menj csak előre, hiszen így másoknak is bebizonyíthatod, hogy teljes joggal álltál ki a saját álláspontod mellett!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle rejtélyt szeretnél felderíteni, amely nem épp a veszélytelen kategória, neked mégis annyira izgatja a fantáziád, hogy képes vagy nem keveset kockáztatni emiatt. A környezeted, amint tudomást szerez erről, azonnal megpróbálnak megakadályozni ebben, hisz pontosan látják azt, amit Te az elvakultságtól ebben a pillanatban még nem biztos, hogy észreveszel. Ha valóban sok vesztenivalód van a dologból, nem feltétlenül lenne bölcs dolog kockázatot vállalnod, inkább óvatosan közelíts, mintsem fejest ugorj valamibe, amelyben mindenféle szempontból nagyot sérülhetsz! Okosan taktikázz, ne rohanj ész nélkül, fejjel a falnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Akad valaki a környezetedben, akivel azért kerülsz konfliktus helyzetbe, mert valami olyasmivel kapcsolatban próbálod meggyőzni, amely számodra szinte magától értetődő, ő azonban nem látja a fától az erdőt. Próbáld megérteni, hogy nem mindenki ért meg bizonyos dolgokat első nekifutásra, épp ezért légy türelmes vele és pontról pontra, logikusan magyarázd el neki, mi az, amit látnia kellene. Ha így sem sikerül, valószínűleg csak az idődet vesztegeted, nem érdemes olyasmit magyaráznod, amelyet úgy sem hajlandó megérteni, Te pedig feleslegesen okozol magadnak kellemetlen perceket. A lényeg, hogy megpróbáltad, így tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje dolgozol valamin, igyekszel a lehető legtökéletesebb eredményt produkálni, előfordulhat azonban, hogy hiba csúszik a számításodba. Amennyiben ráérzel arra, hogy hol rontottad el, ne húzd az időt, mielőbb fordulj vissza és állj meg, hogy megfelelően korrigálhasd a botlást. Ha időben sikerül észrevenned és ki tudod javítani, semmiképp nem fogja befolyásolni az eredményt, ám amennyiben figyelmen kívül hagyva átsiklasz felette, később fog majd kellemetlen perceket okozni a dolog. Épp ezért nem érdemes úgy tenned, mintha nem látnád a hézagot, hisz attól, mert behunyod a szemed, a probléma még megmarad. Ne feledd, minél előbb nekilátsz a megoldásnak, annál kevesebb időt pazarolsz ilyesmikkel!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezdesz kissé ráunni az örökös, cél nélküli vesszőfutásra, nem igazán látod, merre tartasz, csak futsz, mert azt gondolod, ha megállsz, abszolút nem haladsz majd semmilyen szempontból előre. Ez azonban egyfajta önámítás, hisz valójában csak mozgásban vagy, de fizikailag egyáltalán nem mozdulsz egyről a kettőre. Még nem késő belátnod, hogy ebben a helyzetben nincs lehetőséged semmiféle sikerélmény elérésére, épp ezért érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit el szeretnél érni az Életben, találj valamiféle motivációt, amely lendületet adhat az előre lépéshez. Ne húzd az időt, mert csak egy életed van, amelyet úgy kell hasznosan kihasználnod, hogy minél több maradandó, pozitív élménnyel gazdagodhass, hogy legyen mire emlékezned és elmondhasd, hogy mindent megtettél a saját boldogságodért! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat, ez esetben azonban valakivel közösen kellene együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy jelen pillanatban két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok azt a közös nevezőt, melynek segítségével könnyedén el tudnátok írni a kitűzött célt. Ám mivel feladni semmiképp nem szeretnéd, érdemes egy próbát tenned arra, hogy megértesd az illetővel a saját álláspontod, ezenkívül neked is engedned kellene az elveidből és több rugalmasságot gyakorolni ahhoz, hogy végül teljesíteni tudjátok a feladatot. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

NYILAS (november 23-december 21)

Bár nem biztos, hogy jut rá időd, mégis elvállalsz minden rád bízott feladatot, hisz senkinek nem akarsz csalódást okozni. Ennek köszönhetően azonban kissé túlvállalod magad, mert nemhogy a saját feladataiddal nem tudsz végezni, még a mások által rád bízottakkal is meggyűlhet a bajod. Ügyelj arra, hogy a minőség és a színvonal megőrzése érdekében legközelebb csak annyi felelősséget vállalj magadra, amivel még felmutatható eredmény tudsz produkálni, hisz nem az a cél, hogy magadnak, vagy akár a környezetednek csalódást okozz, kudarcélmények sorozatát átélve ezzel! Okosan gazdálkodj az időddel, az energiáddal és a képességeiddel, ez esetben meglátod, tudni fogod, mi az, ami még belefér!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan sok energiát pazarolsz arra, hogy másokat elégedettnek és boldognak láss, ennek érdekében minden, bonyolultabb helyzetet magadra vállalsz csak azért, hogy senki ne csalódjon, mert attól tartasz, hogy nem lesz mindenki olyan kitartó, mint amilyen Te vagy és idejekorán fel fogják adni azokat a dolgokat, amelyekért érdemes lenne küzdeniük. Ez azonban roppant fárasztó kihívás és mialatt a környezeted boldogságára koncentrálsz, nem marad sem időd, sem energiád arra, hogy a saját ügyeid kontroll alatt tartsd és sok esetben már csak akkor kapsz a fejedhez, amikor nagyon távol úszott a hajó. Tudd saját magad előtérbe helyezni a prioritási sorrendben, mert ha mindig arra figyelsz, hogy mások mosolyogjanak és kerek legyen számukra a világ, Te magad nem fogsz tudni boldog és elégedett lenni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki olyasfajta szívességet kér tőled, amellyel egyáltalán nem értesz egyet, az elveiddel tökéletesen szemben áll, de nem tudod, hogyan utasítsd vissza. Bár pontosan tudja mindenki rólad, hogy Te vagy a segítőkészség mintaképe, most mégis úgy érzed, valaki túl sokat vár el, túl nagy áldozatot kell érte hoznod. Ne félj nemet mondani, abban az esetben, ha azt érzed, hogy hátrányodra válhat a dolog, illetve ne félj nemet mondani, mert így mindig, mindenki ki fog használni!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy hozza a helyzet, hogy pont azzal a személlyel bíznak rád közös munkát, akivel a legkevésbé sem találod a hangot, mi több, az esetek döntő többségében kisebb volumenű dolgok miatt is képesek vagytok konfliktusba keveredni. Mivel azonban ezúttal záros határidőn belül kézzel fogható eredményt kell produkálnotok, ezért igyekezz lejjebb adni az elveidből, az ellenszenvedből és próbálj hatékonyan, jó csapatot alkotni vele. Most senkit nem foglalkoztat, hogy ki és mennyire szereti, vagy utálja a másikat, sokkal inkább az a lényeg, hogy ne ezen bukjátok el a feladatot. Nyeld le a békát és hajrá!