Napi horoszkóp december 4.: a Bikáknak erőt kell venniük magukon, az Oroszlánok nagy kockázatot vállalnak

Borítókép: Napi horoszkóp december 4.: a Bikáknak erőt kell venniük magukon, az Oroszlánok nagy kockázatot vállalnak
A hét utolsó munkanapjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát ma is elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

A hét utolsó munkanapján a temérdek, megoldásra váró teendő előtt állsz, mindent határidőre be kell fejezned, ez a tény viszont roppant kétségbeejtő számodra. Mielőtt azonban az őrület határánra kerülnél, gondold végig logikusan, mi az origo, honnan kell elindulnod és melyik úton kell végig menned ahhoz, hogy a nap végén végül sikeresen zárhass le mindent, ami most még folyamatban van. Hidd el, annál édesebb lesz majd a pihenés azzal a tudattal, hogy ezt az akadályt sikerült megugranod!

BIKA (április 21-május 20)

Hosszú ideje halogatsz már egy viszonylag kényelmetlen beszélgetést azzal a személlyel, aki a szívedhez rendkívül közel áll. Mivel azonban a végtelenségig nem húzhatod a dolgot, szedd össze minden gondolatod, végy egy nagy levegőt és mondd el az érzéseidet, hisz addig nagyon sokat fogsz az ágyadban forgolódni éjszakánként, amíg ekkora súllyal bíró lelki teherrel kell együttélned. Amennyiben felkészülsz arra, hogy a fogadtatás bármilyen lehet a heves reakciótól a megértő összeborulásig, nem érhet semmiféle meglepetés. Most érdemes túlesned a dolgon, hogy ne nyomjon agyon ez a tonnányi súly a közelgő Ünnepek alatt!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasvalakivel kell ma együtt dolgoznod, akit nem szívlelsz különösebben, mitöbb irritáló a személyisége számodra. Mivel azonban csapatban kell bizonyítanod, épp ezért igyekezz kizárni az érzelmeidet és úgy hozzáállni a feladathoz, mint egy megugrandó akadályhoz, ahol abszolút nem számít az, hogy a csapattársaddal milyen viszonyban vagy. Ha sikerül kizárnod a negatív érzéseidet és 100 %-ban a feladatra koncentrálsz, hatalmas elismerésben lehet részetek! Itt az ideje tehát nekifutni, hogy mihamarabb túl lehess ezen a viszonylag kényelmetlen helyzeten!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki akkor siet a segítségedre és tolja meg a sárba ragad szekeredet, amikor már abszolút hitevesztetten próbálod hajtani. A váratlan gesztus rendkívül léleksimogató számodra, nem hitted ugyanis, hogy vannak még olyan önzetlen emberek, akik ahelyett hogy a saját gesztenyétjüket kapargatnák, adott esetben készen állnak arra is, hogy másoknak segítő kezet nyújtsanak. Ez a fajta pozitív felismerés adhat neked lendületet az év hátralévő részében, hisz ma visszaigazolást kaptál az emberi nagyság létezéséről. Légy hálás az illetőnek és igyekezz ezt a tudtára hozni! Milyen jó, hogy léteznek még nagybetűs Emberek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján viszonylag nagy kockázattal bíró feladatok sodornak magukkal, kétségbeejtve téged, hisz fogalmad sincs, hol fogsz partot érni és milyen állapotban. Ne ess azonban kétségbe, hisz a kapálózástól nem fogsz előrébb jutni. Igyekezz nyugalmat erőltetni magadra és olyan határozott kartempóval haladni, amely az előrejutást garantálja. Nem véletlenül kapod ezeket a feladatokat, alkalmasnak látnak a feletteseid arra, hogy megküzdj a nagyobb lélegzetvételű feladatokkal is. Ez adjon bátorságot hitet és erőt ahhoz, hogy elismerésre méltó eredményt produkálj!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akivel kapcsolatban úgy érzed, kissé túlfélt mindentől, te pedig viszonylagos teherként éled meg ezt a fajta fojtó szeretet. Ennek okán hajlamos vagy időnként flegmán, bántóan reagálni annak érdekében, hogy távolabb tartsd magadtól az illetőt, ez azonban nem biztos hogy a legintelligensebb hozzáállás. Abszolút érthető az, ha kicsit soknak érzed a közelségét, ezt a helyzetet azonban úgyis lehet kezelni, hogy ne legyen senkinek keserű a szája íze. Igyekezz tehát diplomáciát gyakorolni annak érdekében, hogy ne bánts meg másokat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az utolsó utáni pillanatban kezdesz hozzá valamihez, amiről gyakorlatilag előre garantált, hogy nem fogsz tudni végezni vele. Te viszont mindenáron bizonyítani szeretnél, nem törődve az idő rövidségével és a helyzet alkalmatlanságával. Ha nem muszáj azonban, a jövőben ne sodord magad ilyesfajta ingoványos talajra, nem tudhatod ugyanis, hogy mekkorát hasalhatsz. Igyekezz a folyamatban lévő ügyeidre koncentrálni és tudj nemet mondani azokra a feladatokra, amelyeket az utolsó utáni másodpercben próbálnak rádtestálni. Nyugi, ha logikusan el tudod magyarázni a nemleges válasz okát, senki nem fog emiatt megorrolni rád! Ne okozz álmatlan éjszakákat magadnak, ha nem muszáj!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy néz ki, bejönnek a számításaid, jól tudod forgatni a kártyákat, nem jelenthet akadályt az sem, ha bármi hátráltat, legyőzhetetlennek érzed magad. A nagy magabiztosságodban azonban ne feledkezz meg arról a tényről, hogy bármikor jöhet egy olyan akadály, amely mindent a feje tetejére állít és hirtelen kell döntened. Épp ezért ne bízd el magad, maradj szerény és tedd a dolgod úgy, hogy a világ ne tudjon róla, mégis előbbre lépjen általad. Így dolgoznak a profik!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje dolgozol már a sikerért, rengeteg áldozatot hoztál azért, hogy egy nap elismerjenek, a legnagyobb felháborodásodra azonban valaki a te munkáddal szeretnél learatni a babérokat. Mielőtt azonban ez sikerülhetne neki, állj a sarkadra és csírájában fojtsd el azt a próbálkozást, amit ha most nem állítasz le, minden eddigi munkád odaveszhet. Igen, vannak a világban ilyen emberek, te azonban légy büszke arra, hogy közel sem hasonlítasz rájuk!

BAK (december 22-január 20)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, meg is rajzoltad a tervrajzot, bizonyos okoknál fogva azonban nincs meg benned az a bátorság, ami a győzelemhez és a sikerhez szükséges. Igyekezz tehát levetkőzni magadban a kishitűséget és vágj neki a feladatnak. Máshogy nem fogaz tudni tapsztalatatot, élményt és emlékeket gyűjteni, nem igaz? Higgy magadban és bármire képes leszel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy titokzatos ügyben szeretnéd kideríteni az igazságot, egyelőre azonban bárhol próbálkoztál, mindenhol falakba ütköztél. Mivel eddig nem sikerült semmilyen módon fényt hozni az alagútba, talán ezt egy jelként is felfoghatod: nem jött még el az idő arra, hogy lerántsd a leplet. Talán tanulnod kell még valamit ahhoz, hogy megoldd ezt a rejtélyt. Nem mindig történnek úgy a dolgok, ahogy szeretnéd, ezt el kell fogadnod, bármennyire is esik nehezedre.

HALAK (február 20-március 20)

A kelleténél keményebb szívű vagy önmagaddal szemben, bár a környezeted a legvajszívűbb embernek ismer. Olyasfajta korlátokat állítasz fel a saját életedben, amely nem-igen teszi lehetővé azt, hogy élvezz bizonyos helyzeteket, hogy lazíts, hogy felhőtlenül örülj. Ne akard ilyen szigorúan élni az életed, hisz neked is csak egyetlen van belőle, épp ezért a józan ész határain belül csinálj olyasmit, ami boldoggá tesz, ami elfeledteti veled a pillanatnyi problémákat és másokhoz hasonlóan kiszakít a mindennapi monotonitásból. Szeresd önmagad, hisz ha te nem vagy kibékülve magaddal, hogy várnád, hogy mások elfogadjanak? Több önbizalom-boldogabb élet, ne feledd, így vagy jó, így vagy elég!