Napi horoszkóp december 30.: a Rákok új inspirációt keresnek, a Bakok nagy változásra készülnek

Borítókép: Napi horoszkóp december 30.: a Rákok új inspirációt keresnek, a Bakok nagy változásra készülnek Forrás: Unsplash.com
Szilveszter közeledtével se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 30.

KOS (március 21-április 20)

Apró botlás zavarja össze az egész napodat, s azt gondolod, lehetetlen helyrehozni a hibát, amit elkövettél. Ez ma rányomja a bélyegét a teljesítményedre, ám ha időben feleszmélsz, helyén az eszed és korrigálni tudsz, nem kell komolyabb következményekkel számolnod. Ne hagyd, hogy a kétségbeesés eluralkodjon rajtad, mert az semmi jóra nem vezet! Legyél talpraesett, használd a benned rejlő tudást, most ugyanis rajtad a világ szeme! Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

Bár sok mindenki vesz körül, időnként mégis nagyon magányosnak érzed magad. Általában véve nagy a hangzavar körülötted, szép számmal akadnak barátok is, ennek ellenére gyakran van olyan érzésed, hogy egyedül vagy. Nem értenek meg, hiába hangoztatod a saját álláspontod, miközben mindenki más meg fújja a magáét. Keress valakit, azt az egy embert, aki tényleg kíváncsi a te véleményedre és valóban olyan tanácsokkal lát el, amelyekre szükséged van! Ne feledd, nem körülötted élők száma, sokkal inkább a kapcsolatok minősége számít!

IKREK (május 21-június 21)

Olyasmivel próbálnak befolyásolni, ami rendkívül távol áll tőled, épp ezért, bár nem a temperamentumodról vagy híres, a helyzet kikényszeríti belőled, hogy a sarkadra állj és szembemenj mások elvárásaival és azzal a nyomással, amit gyakorolni próbálnak rád. Most elsősorban a te érdekeid számítanak, hisz ez az a szituáció, amikor ki kell állnod magadért! Legyél erős és vedd át az irányítást, mert máskor nem biztos, hogy lesz rá lehetőséged!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, kezd egy kissé egysíkúvá válni az életed, nem nagyon jelent már kihívást a munkád sem, emiatt kezded elveszíteni az inspirációdat. Eljött az év vége, itt az idő tehát, hogy tágra nyisd a szemed és új dolgokat keress, amelyekből ihletet meríthetsz ahhoz, hogy némi izgalommal és kalanddal tedd ismét színessé a szürke hétköznapokat. Ezek a lehetőségek jelen vannak a te életedben is, csak észre kell venned őket!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Jön a szilveszter, hatalmas lázban égsz, épp ezért kapkodva igyekszel megoldani valamit, mert szeretnél mihamarabb túllenni rajta. Így azonban csak több munkád csinálsz magadnak, hisz hibát hibára halmozol. A sok, feleslegesen futott kör helyett inkább dolgozz ki egy tervet, amelynek alapján lépcsőfokról lépcsőfokra haladva végül sikerrel be tudod fejezni, amit elkezdél. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha az egyenes és rövidebb utat választod ahelyett, hogy mindenféle kerülőkkel próbálkoznál! Ha sikerült mindent befejezni, nyugodtan ereszd ki a gőzt a barátnőid társaságában, akikről tudod, hogy minden körülmények között számíthatsz rájuk, készüljetek az év végi bulira, válasszatok ruhát, sminket, frizurát, hogy ne az utolsó pillanatra maradjon a kapkodás!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az év utolsó napjai nem csak arra jók, hogy a szilveszteri bulira készülj, ruhát vegyél, trombitát fújj, hanem arra is tökéletesek, hogy számot vess az elmúlt évről, a jelenlegi életedről. Neked pedig, ha a szívedre teszed a kezed, be kell vallanod magadnak is, hogy tulajdonképp akárhogy próbálod, egyszerűen nem találod a helyed jelenlegi közösségben, nem tudsz beilleszkedni, folyamatosan atrocitásba keveredsz a kollégáiddal azért, mert képtelen vagy azonosulni az ő nézeteikkel. Apró, kicsinyes játékaikra ráunva egyre többször fordul meg a fejedben, hogy csapot-papot hátrahagyva becsapod magad mögött az ajtót. Új év, új lehetőségek, járj tehát nyitott szemmel és ahelyett, hogy talán hirtelen felindulásból hátat fordítanál mindennek, érdemes hideg fejjel gondolkodni és várnod az adandó alkalomra, a kínálkozó lehetőségre.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A folyamatban lévő ügyeid haladnak a maguk medrében, eddig lázasan dolgoztál azért, hogy elindítsd őket, most pedig hátradőlve figyelheted, hogyan térülnek meg sorjában a befektetések. Büszkeséggel tölt el a tudat, hogy ezekért a sikerekért mind-mind te dolgoztál meg, egytől egyig a te kezed munkáját dícsérik. Ne hagyd azonban, hogy a siker megrészegítsen, hisz nagy feladatok várnak még rád, neked pedig résen kell lenned, nehogy egy váratlan fordulat keresztülhúzza a számításaidat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ha nagyon vágysz valamire, általában el is tudod érni, és nem nagyon vagy hozzászokva, hogy hiba csúszhat a számításaidba és esetleg duplán kell tenned a dolgokért. El kell azonban azt is fogadnod, ha nem mindig minden a te elképzeléseid szerint történik, semmi baj nincs azzal, ha időnként nem jön be a matek. Egyébként éppen a váratlan helyzetek azok, amelyek hozzásegítenek ahhoz, hogy megfelelő tapasztalatokat szerezz az előre nem látható szituációk kezelésében. Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Régóta álmodozol valamiről, amire nagyon vágysz, de túl bátortalan vagy ahhoz, hogy lépni merj. Attól félsz, ha nagyot buksz, annyira el fogsz hasalni, hogy nem lesz erőd ismét talpra állni. Be kell azonban látnod, hogy álmodozásból és illúziókból nem lehet várat építeni, ha nem cselekszel, nem fogsz előrelépni, a kitűzött céljaid pedig elérhetetlenné válnak. Kelj fel és járj – vagy fogadd el a sorsodat. Az egész kizárólag rajtad múlik!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú vívódás után, az év vége közeledtével jutottál arra a döntésre, hogy változtatsz a jelenlegi élethelyzeteden, hisz te magad is látod, hogy hosszútávon nem biztos, hogy jó helyen vagy. Ehhez azonban aprólékos tervet kell kidolgoznod, nehogy véletlenül hiba csússzon a számításodba. Gondoskodj róla, hogy ne maradjanak elvarratlan szálak az eddigi életedet illetően, indulj az új utadon tiszta lappal, s csak azokat a dolgokat vidd magaddal, amelyek a jövőd építését szolgálják.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Az a fajta ember vagy, aki szereti a kezét és a szemét mindenen rajta tartani, mindenről tudni akar, s ha valami nem úgy történik, ahogyan elképzelte, az nem feltétlenül teszi boldoggá, sőt kifejezetten frusztrálttá válik tőle. Ha azonban megpróbálsz kicsit lazábban hozzáállni mindenhez, és másokat is hagysz szóhoz jutni, minden sokkal könnyebbé válik, a népszerűségi indexed pedig igencsak nőni fog a többiek szemében.

HALAK (február 20-március 20)

Nincs túl sok időd arra, hogy cselekedj, hisz határidőre, még az idei évben végezned kell egy rád bízott feladattal, ami meglehetősen megfeszített munkatempót kíván. Most minden erődre, tudásodra és tapasztalatodra szükséged van, zárd ki a külvilágot és addig dolgozz az ügyön, addig tökéletesítsd a dolgokat, amíg kifogástalanná nem válnak. Hidd el, hogy meg tudod csinálni, ne engedj mások csábításának és ne úgy gondolj az ügyre, mintha az egy szükséges rossz lenne! Fogd fel úgy, hogy ez is egy erőpróba, s ha teljesíted magasabb szintre léphetsz. Menni fog!