Napi horoszkóp december 27.: a Nyilasokra romantikus élmény vár, a Bakok komoly kihívással szembesülnek

Borítókép: Napi horoszkóp december 27.: a Nyilasokra romantikus élmény vár, a Bakok komoly kihívással szembesülnek
Ma se feledkezz meg a napi horoszkópodról hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 27.

KOS (március 21-április 20)

Bár megvan a véleményed egy bizonyos dologról, egyelőre nem jött el a megfelelő alkalom arra, hogy hangosan, mindenki előtt kinyilváníthasd. Igyekezz kordában tartani az érzéseid, mert most még nem biztos, hogy megértenének, sőt, meg is bánhatsz másokat, így pedig megspórolod magadnak azt, hogy magyarázkodnod kelljen csak azért, mert túl hamar járt el a szád! Ne aggódj, eljön majd a te időd is, amikor olyan hangosan hallathatod a hangod, ahogy a csövön kifér, egyelőre azonban próbálj meg uralkodni magadon!

BIKA (április 21-május 20)

Érzelmi hullámvasúton ülsz, szinte óránként változik a hangulatod, nem tudod már azt sem, hogy melyik kocsiba ülj a szerelvényen. Épp ezért talán most jött el az a pont, amikor kicsit lazítanod kellene, mert ezt a fajta érzelmi túlfűtöttséget az okozhatja, hogy kezdesz belefáradni, abba, hogy a karácsony előtti időszakban észvesztve rohantál, hogy minden tökéletes legyen az ünnepre, majd te voltál az, aki mindenkit boldoggá és elégedetté tett, az ünnep elteltével pedig lemerült az elem benned. Ez is kiválóan mutatja azt, hogy hiába akarsz a saját eszeden túljárni, fizikai és lelki kimerültséged vissza fog ütni. Ne akarj minden áron a mókuskerékben futni, mert előbb-utóbb össze fognak gabalyodni a lábaid és nagyot eshetsz! Szállj ki egy kicsit, kapcsolódj ki, rendezd a gondolataid és az érzelmeid és csak akkor állj készenlétbe, amennyiben ismét hadra foghatónak gondolod magad!

IKREK (május 21-június 21)

Olyan személyek várnak tőled magyarázatot egy bizonyos dologgal kapcsolatban, akik más esetben emberszámba sem vesznek. Fontos tudnod, hogy csak azért, mert valaki számon kér rajtad valamit, még egyáltalán nem biztos, hogy neked szolgálatkész beosztottként kell tisztelegned, s részletesen számot adni minden apró részletről csupán azért, hogy valakiben erősítsd a tudatot, hogy ő a vezér. Járd a saját utadat, ne foglalkozz olyan emberekkel, akik bort isznak és vizet prédikálnak, egyáltalán nem mérvadó ugyanis számodra, hogy mit gondolnak az emberek rólad. A farkasnak sincsenek rémálmai azért, mert a birkák nem szeretik!

RÁK (június 22-július 22)

Általában szereted, ha a tiéd az utolsó szó, nehezedre esik elfogadni, ha valaki beleszól a dolgaidba. El kell fogadnod azonban, hogy vannak nálad okosabb és tapasztaltabb emberek a környezetedben, ezért időnként sokkal bölcsebben teszed, ha hallgatsz a „nagyobbakra”, mert sokat tanulhatsz tőlük, és lehetséges, hogy ha arra kerül a sor, már sokkal okosabban fogsz tudni olyan döntést hozni, amit később nem kell megbánnod.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Félelmedben megtorpantál, emiatt lecsúsztál a nagy lehetőségről. Ne csüggedj azonban sokáig, hisz ha beleragadsz ebbe a helyzetbe és azon mélázol, mit és hogyan kellett volna csinálnod, nem tudod megragadni a többi alkalmat, amiből ki lehet hozni valamit. Passzívitással nem fogsz semmit sem elérni, ellenben ha a konzekvenciát levonod, tanulsz az előzőekből, s mihamarabb tovább lépsz, még mindig ott lesz a lehetőség, hogy sikerre vidd a folyamatban lévő ügyeid. Ne add fel!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akaratod ellenére olyasvalakit bántasz meg, aki közel áll hozzád. Azonnal meg is bánod, amit mondtál, de ahelyett, hogy a felelősséget vállalva elnézést kérnél, inkább kimenekülsz a szituációból. Nem biztos azonban, hogy jól döntesz. Ha már kimondtad, amit nem akartál, állj az illető elé, kérj bocsánatot, hátha még menthető a helyzet. Az egyenes út mindig a legkönnyebb és a legcélravezetőbb, ne feledd, nem csak a karácsony három napján kell egymásra jobban odafigyelni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem szeretsz szembenézni a kellemetlen helyzetekkel, inkább halogatod a problémák megoldását. Így azonban csak gyűlnek a gondok, és ahogyan egyre több és több lesz belőlük, azt fogod észrevenni, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok. Ennek elkerülése érdekében igyekezz rendszerezni a tennivalókat, és bármennyire kellemetlennek érzed, okosan és logikusan tegyél pontot a dolgok végére. Hidd el, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni utána!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos helyzetben a kelleténél hamarabb csúszik ki a szádon egy olyan titkos terv, amelyről még nem szeretted volna, hogy szélesebb körben tudomást szerezzenek. Mivel ami megtörtént, azt visszafordítani már nem tudod, épp ezért magyarázd el azoknak, akik fontosak számodra, hogy miért nem szeretted volna, ha idő előtt megtudják, de tudod, hogy ha már így alakult, akkor nem titkolózhatsz tovább. Ha szeretnek és fontos vagy nekik, megértik a miérteket, hogy a kitűzött terveid egyelőre még nem valósultak meg, dolgozol rajtuk és előbb-utóbb ezekkel szeretnél sikereket elérni. Hidd el, támogatni fognak, hisz ők is azt szeretnék, hogy boldog legyél. A boldogság egyik alapja pedig az önmegvalósítás!

NYILAS (november 23-december 21)

A mai nap olyasfajta programot tartogat számodra, amelyet a szerelmeddel közösen élhetsz meg, hosszútávú élményeket szerezve ezzel. Ennek érdekében egyszerűen zárd ki a külvilágot és add át magad a romantikának, hisz nem csak a karácsony alkalmas a meghittség megélésére, az év többi napján is ott lehet minden szóban, minden mozdulatban és gesztusban. Ma ne foglalkozz semmi mással, csak a közöttetek lévő köteléket erősítsd és fűzd szorosabbra, beszélgessetek, egyetek-igyatok, ne sajnáljátok a hedonizmust magatoktól, te pedig töltődj fel pozitív érzésekkel és energiákkal. Ne feledd, a varázslat ott van körülötted, csupán csak észre kell venned!

BAK (december 22-január 20)

Noha még karácsonyi vacsorát is alig emésztetted meg, máris olyan feladatot kapsz, amely első látásra nemhogy meghaladja a képességeidet, egyenesen elriaszt attól is, hogy közelebb menj hozzá. Mivel azonban -választás nem lévén- kénytelen vagy teljesíteni és valamiféle kézzel fogható, lehetőleg pozitív eredményt az asztalra tenni, gyorsan szedd össze a gondolataidat és indulj neki a hegynek, mert ha napestig csak a tervrajzot rajzolgatod, sosem érsz a tetejére. Szedd össze magad, légy bátor és menni fog minden, mint a karikacsapás! Innentől már bármilyen akadályt le tudsz majd győzni, hajrá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Annyira hosszú ideje csinálsz egy bizonyos dolgot életvitelszerűen, hogy kezdesz belefásulni és gépies mozdulatokkal, különösebb lelkesedés nélkül menni előre, csak mert ezt szoktad meg. A kérdés azonban az, hogy vajon meddig lehet ezt csinálni anélkül, hogy végleg kiégnél a dologból? Mielőtt ez bekövetkezne, érdemes néhány nap szabadságot kivenned két ünnep között és olyasmikkel foglalkozni, amik pozitív energiákkal töltenek fel és visszaadják az önmagadba vetett hitedet, amely most hiányzik belőled. Te is hasznos vagy, te is értékes tagja vagy a társadalomnak, miért engednéd tehát, hogy magába szippantson egy gépezet, amelyből sosem szabadulsz?! Minden csak rajtad múlik, senki más nem tud helyetted dönteni az életedről, ezt ne feledd!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen zársz le bizonyos helyzeteket, nem nagyon tudod feldolgozni, ha valami véget ér, ezért szeretnéd a lehető legtovább húzni-halasztani a dolgot. Érdemes elgondolkodnod azonban azon, hogy ha kilépsz azokból a szituációkból, amelyekben nincs többé keresnivalód, vajon hányféle lehetőségt tudsz megragadni? Ha nem teszed, meg, nem fogsz tudni előre nézni és a jövőbe tekintve új utakat találni. Amíg nem tanulsz meg könnyebben továbblépni, beleragadsz a mocsárba, s egyre jobban belefáradsz a küzdésbe. Gyűjtsd össze minden erődet és hagyj hátra mindent, ami visszahúz. Meglátod, sokkal könnyebb lesz az életed!