Napi horoszkóp december 25.: a Kosok komoly lehetőséget kapnak, a Bikák nyugodtan adhatják át magukat a karácsonyi hangulatnak

Borítókép: Napi horoszkóp december 25.: a Kosok komoly lehetőséget kapnak, a Bikák nyugodtan adhatják át magukat a karácsonyi hangulatnak
Karácsony első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, két szelet bejgli között érdemes tehát elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 25.

KOS (március 21-április 20)

Karácsony ide vagy oda, pihenés ide vagy oda, vendégsereg ide vagy oda, mégis olyan lehetőséget kapsz a mai napon, amit érdemes komolyan fontolóra venned. Ez az a fajta helyzet ugyanis, amikor megkapod a sanszot arra, hogy bizonyíthasd a rátermettséged, azt, hogy értesz ahhoz amit csinálsz. Tedd félre tehát a kishitűséged, vértezd fel magad egy kis önbizalommal és bátran bizonyítsd be mindenkinek, hogy mire is vagy képes! Meglátod, hosszú ideig beszélni fognak rólad a krónikák!

BIKA (április 21-május 20)

A mai nap -lévén hogy karácsony van- nem biztos hogy a legalkalmasabb arra, hogy világmegváltó dolgokba kezdj. Egyszerűen csak élvezd az ünnepet, élvezd az ízeket, élvezd azt, hogy körülvesznek a szeretteid, élvezz egy kedves karácsonyi történetet, élvezd az illatokat és a hangulatot. Nem kell mindig 1000 fokon pörögni, időnként neked is szükséged van arra, hogy a mindenféle frusztrációidat hátrahagyva kicsit más dolgokra koncentrálj, feltöltődj fizikailag, mentálisan és érzelmileg egyaránt. Nyugi, attól mert egy kicsit lazítasz, még nem fog az élet revansot venni! Tanuld meg, hogy neked is egy életed van, amit addig kell élvezned, amíg van rá lehetőséged!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akire az ünnep alkalmából tör rá az őszinteségi roham, valamilyen oknál fogva ugyanis most látja elérkezettnek az időt arra, hogy megossza veled az irányodba táplált érzéseit. Téged eleinte váratlanul ér ez a fajta érzelmi cunami, ám ha belegondolsz és egy pillanatra őszinte vagy magaddal, rájöhetsz, hogy tulajdonképp számodra sem közömbös az illető. Mivel azonban nem a karácsony a legmegfelelőbb időszak arra, hogy ezeket a dolgokat mind magadban, mind pedig egymással tisztázzátok, épp ezért ahelyett, hogy fejjel rohannál a falnak, hagyd, hogy elteljenek az ünnepek és racionálisan végig tudd gondolni a közös jövőtöket. Addig pedig semmiféle terhet ne pakolj magadra, egyszerűen csak ünnepelj, hisz karácsony van!

RÁK (június 22-július 22)

Nem számítottál rá, mégis olyasvalaki keres fel karácsony első napján, akit hosszú ideje nem láttál és őszintén, csak magadnak bevallva nem feltétlenül tartozik az általad legkedveltebb emberek közé. Be kell látnod azonban, semmi sem történik véletlenül, nyilvánvalóan oka van annak, hogy pont most kopogtat nálad. Mivel könnyen lehet, hogy segítségre szorul, ne rázd le, szánj rá az idődből, hallgasd meg, mit szeretne pontosan, hisz ha elküldöd vagy nem reagálsz a megkeresésére, nem biztos, hogy nem lesz a későbbiekben lelkiismeret furdalásod azért, hogy lehetséges módon te voltál számára az utolsó szalmaszál, amibe kapaszkodni próbáld. Ne keríts ennek akkora feneket, csupán csak adj egy esélyt neki. Hidd el, sokkal büszkébb leszel majd magadra, mint azt ebben a pillanatban hinnéd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ez ma a te napod! Nem csak azért, mert karácsony van, hanem egyszerűen mert minden a terveid szerint alakul, minden eltervezett programoddal időben tudsz végezni, így nem ér meglepetés, ha a meghívott vendégsereg egyszer csak betoppan. Ha jól osztod be az időd, még arra is lesz lehetőséged, hogy ne csak lélekben legyél összeszedett, ha végeztél az előkészületekkel, dobj fel egy karácsonyi sminket, vedd fel a legszebb ruhádat és add át magad az ünnepi feelingnek! Ne görcsölj rá semmire, egyszerűen élvezd az életet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Karácsony lévén ma valahogy elönt a hála érzése. Pontosan tudod, hogy vannak akadályok és apróbb gondok az életedben, mégis hálás vagy azért, hogy minden nagyjából a helyén van, hogy a dolgaid haladnak a maguk útján. Nem akarod már görcsösen a sikert erőltetni, el tudsz vonatkoztatni attól, ami bánt, és úgy érzed, megtaláltad a belső békédet. Igyekezz ezt az állapotot minél tovább megtartani, mindig lesznek ugyanis olyan helyzetek, amelyek megpróbálnak az egyensúlyodból kibillenteni. Neked viszont csak magadra kell hallgatnod, épp ezért ha valami nem szolgálja a lelki épülésed, azzal nem is kell foglalkoznod! Vedd körbe magad azokkal, akik szeretnek és igyekezz te is valami jót adni az embereknek! Ettől szép az Élet!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy számodra eddig ismeretlen helyzettel szembesülsz, amivel első körben nem tudsz mit kezdeni. Megijeszt az, hogy benne van a pakliban a bukás lehetősége is, hisz rajtad múlik minden. Nem kell azonban ilyen komolyan venned a feladatot, hisz szerencsére sem mások, sem a te életed nem múlik rajta. Vetkőzd le a görcsöket és tekints úgy a kihívásra, hogy abból ismét tanulhatsz valamit. Hidd el, időnként kifejezetten pozitív hatással bír a változtatás!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Karácsony első napján annyira boldog vagy, hogy semmi nem szegheti kedved, sőt, kész vagy másokon is segíteni. Ezt a környezeted is észreveszi és a mai jókedved átragad a többiekre is. Igyekszel mindenben a pozitívumot látni, ez az a hozzáállás, ami legyőzhetelenné tesz. Ma bármilyen akadállyal és váratlan helyzettel képes leszel megküzdeni. Minden nap törekedj arra, hogy ne a külvilág befolyásolja a tetteidet és a közérzeteded, hisz te önállóan is nagy dolgokra vagy hivatott.

NYILAS (november 23-december 21)

Néhány hónappal ezelőtt még görcsösen kerestél kiutat az akkori helyzetedből, mert mindenáron ki akartál szabadulni belőle. Mára ez nagyjából sikerült, s eljutottál oda, hogy nyugodt lelkiismerettel lezárd a múltat, így kinyithatsz egy olyan ajtót, amely a siker felé vezet. Jó nyomon jársz, semmiképp ne fordulj vissza, mert akkor visszazuhansz abba a mélységbe, ahonnan kínkeservesen kiástad magad. Csak magadra koncentrálj, hiszen te is megérdemled, hogy kiteljesedhess, és nem mellesleg az életszínvonalad is javulhat, amit az tehet teljessé, hogy végre boldognak is érezheted magad!

BAK (december 22-január 20)

Úgy tűnik, megvilágosodtál végre és rájöttél bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig tele volt ismeretlenekkel. Így esélyt sem láttál arra, hogy valaha a végére érj a dolgaidnak. Ne tétovázz sokat, állj neki, mert most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Cselekedj, mielőtt ismét elbizonytalanodnál!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég szép eredménnyel végeztél el egy feladatot, amelynek nyomán egyre-másra jönnek az elismerések, a dicséretek. Te azonban csak csendben mosolyogsz, nem is mered elhinni, hogy ez mind neked szól, és a világért sem szeretnél nagyképűnek mutatkozni. Ez azonban az a helyzet, amikor nyugodtan elhiheted, hogy mindez a te érdemed, s egymagad érted el ezeket az eredményeket, így bátran büszke lehetsz magadra. Majd holnap ráérsz ismét szerénykedni, most azonban élvezd ki a siker minden pillanatát! Karácsony van, lazíts, vedd körbe magad olyan emberekkel, akikhez kötődsz és koccintsatok együtt ezen a szép ünnepen!

HALAK (február 20-március 20)

Karácsony van, eljött tehát az idő, hogy végre azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekben igazán ki tudsz teljesedni és önmagadat adhatod. Add át magad annak, amiért régóta küzdesz és rengeteget tettél azért, így most nyugodtan dőlj hátra és élvezd a munkád gyümölcsét. Sokan nem hittek benned, de ezúttal nekik is bebizonyítottad, hogy érdemes küzdeni az álmaidért, mert kellő akaraterővel hihetetlen magasságokat el lehet érni. Légy büszke magadra!