Napi horoszkóp december 24.: a Bikák nem várt segítséget kapnak, a Halaknak végre a számukra fontos emberekre is jut idejük

Borítókép: Napi horoszkóp december 24.: a Bikák nem várt segítséget kapnak, a Halaknak végre a számukra fontos emberekre is jut idejük
Karácsonyra is üzentek a csillagok, érdemes tehát ma is elolvasnod a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 24.

KOS (március 21-április 20)

A Szenteste közeledtével túl sokat aggodalmaskodsz egy bizonyos dolog miatt, amelyre abszolút nincsen ráhatásod. Épp ezért teljesen felesleges ezen rágnod magad, egyszerűen hagyd, hogy az élet elrendezze az ügyet, te ugyanis hiába úszol az árral szemben, a víz előbb vagy utóbb, de elsodor. Próbálj elvonatkoztatni és beletörődni abba, hogy ebben most nem te döntesz, aminek jönnie kell, az úgyis jönni fog, ha pedig nem úgy alakul, ahogy tervezted, azt is fogadd el. Ismered a mondást, amin nem tudsz változtatni, azt kénytelen vagy elfogadni, hisz ha harcolsz ellene, csak a saját helyzetedet bonyolítod vele! Karácsony van, lazíts!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki minden idejét arra áldozza, hogy segítsen neked egy olyan ügyben, amivel egyedül nem biztos, hogy meg tudnál birkózni, te pedig roppant hálás vagy ezért neki. Mindenképp tudasd az illetővel, hogy viszonozni szeretnéd valamivel az önzetlen segítségnyújtást, akár egy vacsorával, akár egy mozival, akár azzal, hogy ő is számíthat rád, ha olyan akadályt gördít elé az élet, amellyel egyedül nem boldogulna. Hálás lehetsz azért, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve, hisz a mai világban nem könnyű igaz barátokat találni. Ha pedig megtaláltad, ragaszkodj hozzájuk foggal-körömmel és ápold velük a kapcsolatot!

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akivel ugyan különösebben nem ápolsz közeli kapcsolatot, mégis ezúttal téged látott alkalmasnak arra, hogy egy meglehetősen bizarr kérdésben segíts neki. Első körben nem is nagyon tudod mire vélni a segítségkérést, ám mégis úgy döntesz, hogy mellé állsz és támogatod. Ez mind nemes lélekre vall, de légy óvatos, ne hagyd magad semmi olyasmibe belerántani, amelyből aztán neked is nehéz lesz kimászni. Igyekezz egy bizonyos határvonalon belül maradni és ha égni kezd a lábad alatt a parázs, csak hozd nyugodtan a tudtára, hogy ez már több annál, mint amiben te segíteni tudnál. Járj nyitott szemmel, nehogy a nagy segítésben orra bukj!

RÁK (június 22-július 22)

Az utóbbi időben annyit segítettél másoknak, hogy a saját életed kezd háttérbe szorulni, a környezeted viszont egyre jobban presszionál, mindenki rád pakolja a terheit. Mivel azonban neked nem mások életét kell élned, hanem a saját magadét, igyekezz megálljt parancsolni mindenkinek, aki csupán azért keres és azért tartja veled a kapcsolatot, mert lusta kioldani a saját csomóit. Ne feledd, te nem azért vagy, hogy mások terheit cipeld, sokkal inkább azért, hogy kiteljesedj és boldog légy. Segíteni nemes dolog, de csakis bizonyos határokon belül! Különben is, a karácsony nem arról szól, hogy másoknak megfelelj, hisz első helyen te, magad állsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A kelleténél keményebb szívű vagy önmagaddal szemben, bár a környezeted a legvajszívűbb embernek ismer. Olyasfajta korlátokat állítasz fel a saját életedben, amely nem-igen teszi lehetővé azt, hogy élvezz bizonyos helyzeteket, hogy lazíts, hogy felhőtlenül örülj. Ne akard ilyen szigorúan élni az életed, hisz neked is csak egyetlen van belőle, épp ezért a józan ész határain belül csinálj olyasmit, ami boldoggá tesz, ami elfeledteti veled a pillanatnyi problémákat és másokhoz hasonlóan kiszakít a mindennapi monotonitásból. Szeresd önmagad, hisz ha te nem vagy kibékülve magaddal, hogy várnád, hogy mások elfogadjanak? Több önbizalom - boldogabb élet, ne feledd, így vagy jó, így vagy elég! Boldog karácsonyt!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasmiről szerzel tudomást, amelyet legszívesebben azonnal világgá kürtölnél, hisz nem csak téged érint, hanem a közvetlen környezetedet is. Mivel azonban bajt hozhat a fejedre, ha hamarabb jár a szád, mint az agyad, igyekezz minél nagyobb erőfeszítéssel diszkréciót gyakorolni és megtartani az akaratodon kívül rád kényszerített titkot. Lehet, hogy most nem egyszerű a helyzeted, de gondolj csak bele, mennyire bonyolítaná meg az életed, ha különösebb utánajárás nélkül olyasmikről beszélnél hangosan, amelyek hitelességéről meg sem bizonyosodtál. Na ugye, hogy jobb hallgatni egyelőre... Nyugalom, eljön majd a te időd is, csak mindent a megfelelő pillanatra kell hagyni addig pedig koncentrálj az ünnepekre! Tudod, egyik lábad a másik után, nehogy hasra ess...

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Már-már túl gyorsan haladnak és túl jól alakulnak a dolgaid, emiatt kezdesz gyanút fogni, és szinte várod, mikor csap le rád egy váratlan vihar, elsöpörve mindazt, amit eddig elértél. Amennyiben nem tudod elhessegetni ezt az érzést, a saját lelkiismereted megnyugtatása érdekében készülj fel az ítéletidőre, mindazonáltal próbáld örömmel végezni azt, amit éppen csinálsz. Ha beletörődsz, hogy a félelem uralkodjon el rajtad, egyfolytában csak görcsölni fogsz mindenen, s nem lesz egyetlen nyugodt perced sem. Élvezd inkább a karácsonyt, hisz egy évben csak egyszer van!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindent mértani pontossággal elterveztél karácsony estére annak érdekében, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, rajtad kívülálló okok miatt azonban a vártnál jóval lassabb a tempó. Ám mielőtt még kétségbeesnél, hogy az egészet deficittel zárod, s ezért inkább lehúznád a rolót, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már eddig is. Annyi munka, energia és matekozás van benne, hogy ez nem sülhet el rosszul. Ne ijedj meg a szembejövő akadályoktól, csupán arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, el ne fújjon az első fuvallat! Menni fog, csak bízz magadban! Hidd el, sokkal büszkébb leszel magadra, mint azt gondolnád!

NYILAS (november 23-december 21)

Tanácsra van szükséged egy rendkívül fajsúlyos dologgal kapcsolatban, nagyon úgy tűnik ugyanis, hogy elakadtál. Nem kell azonban kétségbe esned, hiszen nem vagy egyedül, olyan barátok vesznek ugyanis körül, akikre bármikor számíthatsz. Ezért bátran fordulj hozzájuk, meséld el, mi a problémád, s kérd ki a véleményüket, mert biztosan kapsz majd valamilyen használható tanácsot. Még az is lehet, hogy olyan szempontokra, olyan új lehetőségekre hívják fel a figyelmedet, amelyeket te eddig számításba sem vettél. Szerencsés ember vagy, hogy ilyen támogatóid vannak. Szebb nem is lehetne a karácsony annál, hogy érzed nem vagy egyedül!

BAK (december 22-január 20)

Általában nagyon okosan gazdálkodsz az időddel, mindig nagyon jól tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy határidőn belül és jó színvonalon teljesíts. Most azonban annyi mindent vállaltál magadra a karácsony küszöbén, hogy kezdenek a kezed közül kicsúszni a dolgok, úgy érzed, már nem te irányítasz, ami persze alaposan felbosszant. De ne dühöngj, próbáld inkább megtalálni, mi okozhatott zavart a gépezet működésében. Arra pedig érdemes számítani, hogy az élet mindig produkálhat váratlan helyzeteket, amikor rögtönzésre van szükség. Arra ügyelj, hogy ha eljön az este, el tudd engedni a frusztrációid ahhoz, hogy nyugodtan adhasd át magad az ünnep meghittségének!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan információk jutnak a tudomásodra, amelyek befolyással lehetnek egy bizonyos dolog végkimenetelére, te pedig úgy gondolod, ezt nem hagyhatod szó nélkül. Bár a napot abszolút nem így tervezted, mégsem ülhetsz karba tett kézzel azt várva, hogy az a sok fáradtság füstbe menjen, amit hosszú ideje beleteszel a dologba. Mivel ezt a bonyodalmat még azelőtt kell rendbehozni, hogy valami visszafordíthatatlan történne, szedd össze magad, veselkedj neki addig, amíg nem késő. A képességeid megvannak hozzá, csak önbizalom kérdése, hogy el tudod-e hárítani a katasztrófát. Ha nem késlekedsz, lesz még lehetőség arra, hogy Karácsony estére minden rendbe jöjjön!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben akkora volt a karácsonyi hajtás körülötted, hogy abszolút mértékben elkerülték a figyelmed számodra fontos emberekkel történt események, emiatt furdal most a lelkiismeret, hisz alapvetően mindig oda szoktál figyelni arra, hogy kivel, mi történik körülötted. Még nincs azonban minden veszve, mielőtt belefulladnál a saját bűntudtatodba, igyekezz a Szeretet ünnepét a szeretteiddel tölteni, érdeklődj, hagyd, hogy meséljenek, hogy megosszák veled, mi történt, amíg te a hegyet másztad a céljaidért. Időnként mindenkivel előfordul, hogy elsodorja az ár, az azonban nagyon fontos, hogy mindig visszatalálj oda, ahonnan indultál! Boldog karácsonyt!