Napi horoszkóp december 11.: a Szüzek ügyei kedvezően alakulnak, a Skorpiók a környezetüknek bizonyíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp december 11.: a Szüzek ügyei kedvezően alakulnak, a Skorpiók a környezetüknek bizonyíthatnak
Ma is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, mert izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP DECEMBER 11.

KOS (március 21-április 20)

Bizonyos fázisokat átugorva kívánsz eljutni a célodig, minél inkább sürgetnéd ugyanis, hogy végre elérd azt, amit oly annyira szeretnél. Nem biztos azonban, hogy ez a legokosabb taktika, hisz nem véletlenül épül fel egy folyamat úgy, ahogy. Ne akard kijátszani a helyzetet, sokkal hatékonyabb leszel, ha lépésről lépésre haladsz. Lehet, hogy nem haladsz majd villámsebességgel, de mérföldkövekkel nagyobb eredményt tudsz majd felmutatni. Jobban teszed, ha betartod a játékszabályokat!

BIKA (április 21-május 21)

Általában ha valamilyen feladatra igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmibe ugorj bele, ami nem jelent elviselhetetlen terheket, s a kompetenciahatáraidon belül meg tudod oldani a helyzetet. Kizárólag azért, mert valaki ki szeretné erőszakolni a segítségedet, nem kell mindenképpen kötélnek állni. Fontos szempont persze, hogy senkinek nem akarsz csalódást okozni, de mindenképpen vedd figyelembe a lehetőségeidet és a képességeid is!

IKREK (május 22-június 21)

Olyannyira teljesítményorientált vagy, hogy a siker érdekében képes vagy szinte bármire. Elvakultságodban akár túllépsz a kompetenciahatáridon, s figyelmen kívül hagyod a saját értékrendedet is. Mielőtt azonban nagy galibát okoznál magadnak – és nem mellesleg komolyan a fejedre koppintanának –, érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amiért érdemes kockáztatni. A saját érdekedben jobb, ha belátod, hogy nem minden helyzetben éri meg a bőrödet a vásárra vinni, hisz nagyon könnyen megégetheted magad! Gondolkodj, mielőtt cselekszel, mert rengeted bajtól óvhatod így meg magad!

RÁK (június 22-július 22)

Nem szereted a konfliktushelyzeteket, mi több, kifejezetten konfliktuskerülő embernek tartod magad, s ha bármi történik, amikor elveszíted a biztonságérzetedet, azonnal próbálsz kimenekülni a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületedet. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a bajt, de ha úgy érzed, hogy ok nélkül bántanak, mert semmilyen rossz dolgot nem követtél el, miért is kellene hagynod magad?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A mai nap folyamán lehetőséged nyílik arra, hogy olyasmiben mérettesd meg magad, amilyen feladattal korábban még soha nem találkoztál. Az ismeretlen miatt az első pillanatban megremeg ugyan a lábad, de a másodikban rögtön rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem próbálnád ki magad, biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot, így nem érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest az ismeretlenbe és legyél nyitott arra, ami szembejön veled. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, éppen ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb kihívásra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Minden, amit elterveztél, a számodra a lehető legkedvezőbben alakul, éppen ezért őszinte elégedettséggel és boldogsággal tekintesz mindarra, amit magad önerőből hoztál létre. Ne szégyelld a sikert, nyugodtan vállald fel és mutasd meg mindenkinek, mire jutottál. Arasd le a babérokat, méltóképpen ünnepeld meg magad, de vigyázz, olyan nagyon el ne szállj, mert nagyon nehéz lesz ismét visszatalálni a halandó emberek közé! Maradj szerény és tedd tovább a dolgodat úgy, ahogyan eddig is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan projekten dolgozol, amelybe mások – veled ellentétben – talán bele sem vágtak volna, mert túl kemény dióról van szó. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan feszegeted a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban mindenképp ügyelned arra, hogy soha ne ess át a ló túloldalára, s ne a megfelelési kényszer hajtson, hanem elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj. Nem az a legfontosabb, hogy mások mit gondolnak rólad, legyen ez másodrangú kérdés a számodra. Hidd el, sokkal jobb érzés lesz, ha magadért teszed, amit teszel és ezzel vívsz ki elismerést!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap a legalkalmasabb arra, hogy mindenki számára bebizonyítsd, mennyi bátorsággal és akaraterővel rendelkezel, amikor valóban szeretnél elérni valamit. Most olyan alkalom adódik, ami lehetővé teszi azt, hogy megkapd azt, amire olyan hosszú ideje vágysz már, az oda vezető út azonban nem lesz zökkenőmentes. Szükséged lesz minden tudásodra és kreativitásodra, hogy kiállj minden próbát, s végül a magadénak tudhasd ezt az általad hőn áhított dolgot. Szóval szedd össze magad és indulj el a kiválasztott úton!

NYILAS (november 23-december 21)

Hosszú ideje nagyon zavar valami egy hozzád közel álló személlyel kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj erről vele. Most azonban eljött a pillanat arra, hogy hangot adj a fenntartásaidnak, s próbáld meg tisztázni a nézetkülönbségek okát, de gondosan ügyelj a hangnemre. Arra is fel kell készülnöd, hogy az illető olyan érvekkel áll elő, amelyekre eddig nem is gondoltál, mert egészen idáig csak a saját szemszögedből vizsgáltad a helyzetet. Ez is arra figyelmeztet, hogy korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad, ezért érdemes kellő nyitottsággal figyelni mások véleményére is.

BAK (december 22-január 20)

Kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok, hirtelen azt sem tudod, mit kellene először megoldanod. Ne ess kétségbe, haladj szép sorjában, vedd számításba, melyek a legégetőbb problémák és azokkal kezdd elsőként. Ha sikerül felállítanod egy logikus sorrendet – amit a prioritásokra figyelemmel alakíts ki –, nem jelenthet gondot az, hogy mindennek pontot tegyél a végére, még mielőtt túl késő lesz cselekedni. Az a legfontosabb, hogy próbálj koncentrálni, gondolkodj megoldáscentrikusan és légy hatékony!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon semmiféle komolyabb kihívással nem kell szembenézned, éppen ezért ez a legalkalmasabb idő arra, hogy egy kicsit visszavonulj, zárd ki a külvilágot, s tegyél a helyére olyan dolgokat, amelyek hosszú ideje foglalkoztatnak, de nem találod a jó megoldást. Neked is szükséged van ilyen pillanatokra, amikor nem zavar senki és semmi, hanem magadra maradsz a kétségeiddel. Ülj le egy csendes helyen, s vedd számba, mely ügyeket kellene végre lezárnod. Ha sikerül rendet tenni a fejedben, hidd el, nyugodtabban fogsz aludni.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, nehezen tudsz túllendülni egy számodra kellemetlen véget ért szituáción, emiatt nem túl jó a közérzeted sem. Egyfolytában azon kattog az agyad, hogyan tudnál mégis jobban kijönni a dologból, hogy ne legyen ennyire keserű a szád íze. De ami megtörtént, azon már nemigen lehet változtatni, s jobb, ha beletörődsz ebbe, különben csak magadnak okozol további kellemetlen pillanatokat. Szabadulj meg mindentől, ami csak visszahúz, s inkább indulj el valamilyen új irányba!