Napi horoszkóp augusztus 9.: a Kosok fel merik vállalni önmagukat, a Rákok a tisztességes játék hívei

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 9.: a Kosok fel merik vállalni önmagukat, a Rákok a tisztességes játék hívei
A hét utolsó munkanapjára is izgalmas üzeneteket küldtek a csillagok, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 9.

KOS (március 21-április 20)

Mivel bátran fel mered vállalni önmagad teljes valódban, az értékrendeddel, a világról alkotott véleményeddel együtt, ezért akadnak olyanok, akik mintegy földönkívüliként tekintenek rád, nem is hiszik el, hogy ekkora magabiztosság hogyan lehet valakiben. Mivel lesz, aki a véleményed miatt nem szimpatizál majd veled, épp ezért nem is mindenkinél lesz a népszerűségi indexed az egekben. Neked azonban nem kell foglalkoznod azzal, hogy mások hogyan ítélnek meg, elsősorban ugyanis saját magadnak, illetve a közvetlen környezetednek kell megfelelned.
Láttál már olyan farkast, aki rosszul alszik azért, mert a nyáj nem szereti? Na ugye, hogy nem! Neked sem kell aggódnod, mit gondolnak mások, egészen addig, amíg vállalható erkölcsi keretek között maradsz.

BIKA (április 21-május 20)

Jó lenne, ha másokra is legalább annyira számíthatnál, mint amennyire te ott állsz nekik rendíthetetlen ólomkatonaként, felfegyverkezve, amikor ők bajban vannak. Mély csalódással tölt el azonban a tudat, hogy jelen pillanatban nagyon úgy tűnik, hogy egyedül kell küzdened az eléd háruló akadályokkal, nem sokan lépik sajnos át ugyanis a pocsolyát érted, míg te másokért az óceánt is átúsznád. Semmi baj, attól leszel erősebb, hogy egyedül éred el az általad kitűzött célokat!Büszke lehetsz magadra, hisz a segítőkészség nagy erény!

IKREK (május 21-június 21)

Vedd le nyugodtan a szemüveged, hisz többé nem kellenek dioptriák ahhoz, hogy megfelelőképp láss bizonyos dolgokat és így a számodra legmegnyugtatóbb döntést hozhasd meg. És ha már tisztábban látsz, nyugodtan leszállhatsz a trambulinról is, hisz felesleges céltalanul ugrálni olyasmi miatt, amiben úgysem vagy kompetens, befolyásolni meg aztán főleg nem tudod. Tedd a dolgod, ahogy eddig is, add bele minden tudásod és tapasztalatod és meglátod, megy majd minden, mint a karikacsapás!

RÁK (június 22-július 22)

Akárhogy morfondírozol rajta, nem érted, hogyan lehetséges, hogy te vagy az egyetlen, aki tisztességesen játszik a társasjátékban. Nem érted, miért csalnak az emberek, amikor te a tiszta játék híve vagy. Ne törődj semmivel és senkivel, csak játssz úgy, ahogyan eddig, hisz akkor nyugodt lélekkel nevethetsz a játék végén. Az, hogy mások hogyan, s miként jutnak előre, ne foglalkoztasson, hisz ha tisztességtelen eszközökkel próbálnak bármiféle előnyre szert tenni, előbb-utóbb úgyis az arcukban csattan az egész. A lényeg, hogy a te lelkiismereted tiszta legyen!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Örülnél, ha magad választhatnád meg a munkatársakat, de ideje belenyugodnod a ténybe, hogy sokkal könnyebb elfogadni a munkakerülőket, mint sem saját magad frusztrálni azon, kik és miért nem rendelkeznek ugyanazok munkamorállal, mint te. A kiadott munkára fókuszálj, hisz attól nem lesz egyszerűbb neked, hogy munka helyett ilyesmiken rágódsz. Amennyiben képes vagy kizárni a zavaró tényezőket, délután már egy limonádé mellett élvezheted a napsütést! Csak az lebegjen a szemed előtt, hogy te magad nyugodtan alhass és ne nyomasszanak azok a gondolatok, amelyeken változtatni ebben a pillanatban úgysem tudsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Csak azért, mert valaki irigy rád, mondván az ő kertjének füve haloványabb a tiédnél, nehogy rosszul érezd magad! Lehet, hogy néhányan emiatt nem szívlelnek, de te csak mosolyogni tudsz azokon a kicsinyes játékokon és trükkökön, amikkel borsót próbálnak törni az orrod alá. Nehogy visszavágj, hisz ennél sokkal intelligensebb vagy és pontosan tudod, hogy nem kell lesüllyedned egy bizonyos szint alá. Te csak azzal foglalkozz, ami előre visz, ne is törődj azokkal a nyújtózkodó karokkal, amelyek próbálnak visszarántani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Jó érzéssel tölt el, hogy számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy hozza az Élet, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ne téveszd össze a szezont a fazonnal! Mindent járj körbe, mielőtt elhamarkodott döntést hozol és később jössz rá, hogy talán jobb lett volna alaposabban végiggondolni a folyamatot, vagy megváltoztatni a forgatókönyvet. Bár már nem olyan könnyű, mert az általad meghozott döntés alapján elindult a folyamat, még mindig nem késő azonban, hogy visszafordulj és a tűsarkút túracipőre cseréld, így talán könnyebb lesz az utad járni. Most cselekedj, mielőtt téves döntést hozol és rád borul a forró víz!

NYILAS (november 23-december 21)

Bizonytalanul teszed az egyik lábad a másik után és mivel ezen az ösvényen még nem jártál, folyamatosan attól rettegsz, hogy mi történhet, ha hasra esel. Félelmeid azonban általad kreált és túlmisztifikált félelmek, valójában egyelőre semmi jelét nem látod ugyanis annak, hogy bármiféle negatív esemény következne be. Vedd fel tehát a szöges cipőd, hisz noha olyan ösvényen gyalogolsz, ahol nincs már turistajelzés sem, rengeteg az akadály, és sűrű a bozót is, mindennek ellenére hallgass a megérzésedre, le ne térj az útról, hisz ha kitartasz, el fogod érni azt a célt, amely felé indultál.

BAK (december 22-január 20)

Ha valamely célodat komoly verítékkel és szenvedéssel érted el, rengeted áldozatot hoztál érte, ne hagyd, hogy mások élvezzék a hozományát! Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél, mely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te arasd le a babérokat és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ha elbizonytalanodtál, érdemes mások véleményét kikérni, hisz nem biztos, hogy a forró fejjel, meggondolatlanul elvégzett feladat ugyanolyan eredményes lesz majd, mint a higgadtan, racionálisan végiggondolt. Adj időt magadnak és kérdezz meg másokat, akik számodra is hitelesek. Fogadd el, hogy vannak körülötted olyan személyek, akik bizonyos dolgokban jóval tapasztaltabbak, érdemes tehát rájuk támaszkodni. Ott lesz a megoldás, ahol nem is gondolnád, épp ezért érdmes nyitott szemmel járnod!

HALAK (február 20-március 20)

A jól megszokott, ám ma valahogy kissé nehezen induló reggel ellenére az átlagosnál jobb kedved van, nem tud befolyásolni mások frusztrációja sem. Egyszerűen derűsen látod a dolgokat, semmi sem zavar, semmi sem tud kizökkenteni a jó kedvedből. Végülis a hét utolsó munkanapja van, igyekezz minden kitűzött feladatot elvégezni és ugyanezzel a felhőtlen érzéssel add át magad a hétvégének. Bonts ki egy üdítőt, nyalj el egy fagyit, hisz másokkal ellentétben te pontosan tudod: attól, mert a nyakadba veszel millió terhet, attól mert agyonfrusztrálod magad, még nem lesz könnyebb az élet!