Napi horoszkóp augusztus 8.: a Bikáknak több önbizalomra van szükségük, az Ikrek önzetlenségükről híresek

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 8.: a Bikáknak több önbizalomra van szükségük, az Ikrek önzetlenségükről híresek
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 8.

KOS (március 21-április 20)

Van valaki a környezetedben, akiről úgy érzed, túlságosan nyomul rád, ami téged kifejezetten zavar. Nem kell azonban ezt szó nélkül hagyni, hanem gyorsan tisztázd, hogy neked ez a dolog így nem igazán tetszik. Addig szólj, amíg az illető túlságosan bele nem lovalja magát, mert akkor már nehezebb lesz őt megállítani. Határozottan, de diplomatikusan add a tudtára, hogy túl gyorsnak gondolod a tempót, ezért fogja vissza magát, de ha ez neki nem megy, akár odébb is állhat. Ha udvariaskodsz, ha tiszteletköröket futsz, azzal csak hamis illúziókat keltesz az emberben, ezért szerencsésebb világossá tenni, hogy neked mi az álláspontod kettőtök lehetséges kapcsolatáról, szóval az illetőt semmiképpen ne hitegesd sokáig.

BIKA (április 21-május 20)

Érzed, hogy ott lehetőség előtted, csupán csak a karod kellene kinyújtanod érte, valahogy azonban mégis tartasz attól, hogy kudarcot fogsz vallani, emiatt csupán csak álmodozol arról, ami valójában karnyújtásnyira van tőled. A siker érdekében azonban meg kell próbálnod levetkőzni a kishitűséged és fel kell vértezned magad némi önbizalommal ahhoz, hogy ne képes legyél megragadni a kínálkozó alkalmat és ezáltal kiteljesedhess. Ki vagy éhezve a sikerre és a boldogságra, ne hagyd, hogy csak úgy elússzon az árral, te pedig sóvárogva nézd, ahogy viszi a víz. Állj fel és cselekedj, mert ugyan ma még ott van előtted, de holnap már lehet, hogy késő lesz!

IKREK (május 21-június 21)

Egyfolytában azon ténykedsz, hogy a környezetedben élőket boldoggá tedd, mindig mindenkinek rendelkezésre állsz, nem törődve azzal, hogy esetleg a Te dolgaid elúsznak az árral. Nemes tulajdonság az önzetlenség, ez esetben azonban nem biztos, hogy a prioritási sorrendben előbbre kell helyezned őket a saját ügyeidnél. Épp ezért mindenek előtt azokat a dolgokat rendezd, amik nem tűrnek halasztást és csak azután vállalkozz a Világ megváltására! Ne aggódj, nem csökken a népszerűségi indexed csak azért, mert a saját ügyeidnek teszel előbb pontot a végére!

RÁK (június 22-július 22)

Mindképpen szeretnél a végére járni valaminek, ám most még nem nagyon tudod, melyik úton indulj el. Tanácstalanságod nem tart majd sokáig, hiszen ha nyitott szemmel jársz, bele fogsz botlani abba a személybe, aki talán segíthet neked megtalálni a választ a kérdéseidre. Ragadd meg a kezét és derítsetek fényt együtt arra a homályos történetre, amely nem hagy nyugodni. Ha sikerül mindent tisztázni, végre fellélegezhetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Túlságosan bagatellizáltál valamit, aminek sokkal nagyobb jelentőséget kellett volna tulajdonítanod. A legnagyobb bosszúságodra a nemtörődömséged következményei most negatív formában köszönnek vissza. Ha kidühöngted magad, rájöhetsz, hogy egyetlen ember felelős a kialakult helyzetért, az pedig te magad vagy. Igyekezz tehát korrigálni, amíg nem késő, és legközelebb próbálj sokkal komolyabban venni bizonyos szituációkat. Lehet, hogy nem ismerted fel a dolog tényleges jelentőségét, de mostantól légy sokkal körültekintőbb!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Amikor már szinte lezártnak hiszel egy bizonyos helyzetet, váratlan fordulatok sorozata terel más irányba, és ez igencsak meghosszabbíthatja és megnehezítheti az utadat. Mielőtt azonban menthetetlenül kétségbe esnél és azon kezdenél gondolkodni, vajon hogyan menekülhetnél ki a kellemetlen szituációból, próbálj hideg fejjel gondolkodni és megtalálni azt a pontot, ahol hiba csúszhatott a számításaidba. Gyorsan alkoss egy új tervet, a szerint változtass, s akkor esélyed lesz rá, hogy amit csak tehetsz, korrigáld, s bárhogyan is alakul a dolog vége, legalább nyugodt lelkiismerettel mondhatod el, hogy mindent megtettél az ügy érdekében. Ne add fel csak azért, mert eggyel több az akadály, amit meg kell ugranod!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár nem vagy nagyon kalandvágyó ember, s nem is érzed a jelenlegi életedben szükségét annak, hogy mindenféleképp extrém, tőled nagyon távol álló kalandokba ugorj fejest, mégis olyan lehetőség kínálkozik, amit vétek lenne kihagynod. Noha jócskán van benned félelem, ne hagyd, hogy ez eluralkodjon rajtad. Tekints úgy az egészre, mint egy olyan lehetőségre, ami rengeteg élményt és tapasztalatot ígér és amiből a jövőben táplálkozni tudsz! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A többiek egy igen fajsúlyos kérdésben kérik ki a véleményedet, amelyben perdöntő lehet a te álláspontod. Éppen ezért racionálisan gondold végig az egész helyzetet, s a lehetséges következményeket is mérlegelve úgy mondd ki a végső szót, hogy az lehetőség szerint mindenkinek jó megoldást eredményezzen és semmiképpen ne vehessenek rossz irányt a dolgok. Biztosan lesznek olyanok, akik kételkednek benned, de ne sajnáld az időt arra, hogy elmagyarázd, miért tartod helyesnek a saját álláspontodat. Hidd el, ez megéri, mert akkor mások is melléd állhatnak.

NYILAS (november 23-december 21)

Van egy általános megoldókulcs a kezedben, amelyről azt gondolod, bármilyen helyzetben a segítségedre lesz és ki tud húzni minden slamasztikából. De hidd el, hogy nincs valamennyi szituációra biztosan használható recept, mert minden ügy egyedi is lehet. És akkor egyedi megoldást kell találni, s szükség lehet minden tudásodra és tapasztalatodra ahhoz, hogy egy szokatlan feladatot sikerrel oldj meg. Szóval néha szükség lehet új, ütős megoldást keresni, hogy másokat is meggyőzz arról, nem fejjel futottál a falnak, hanem átgondoltan cselekedtél.

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje rágódsz egy bizonyos dolgon, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni az ügy. Amennyiben szeretnél ettől megszabadulni, itt az idő, hogy ülj le és gondolj mindent alaposan végig. Ne félj a változástól, hiszen az élet néha úgy hozza, hogy új dolgok felé kell indulnod és a régieket hátra kell hagynod, mert csak így juthatsz egyről a kettőre. Nem érdemes mindenáron ragaszkodnod egy lyukas zoknihoz, ha már nem tudod használni, egyszerűen dobd ki és vegyél elő egy másikat. Időnként nehéz döntéseket is kell hozni, de hidd el, hogy jobban jársz, ha ezeket nem halogatod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bizonytalan vagy valamivel kapcsolatban, ezért igyekszel minél több embertől tanácsot kérni, abban reménykedve, valaki majd csak megmondja helyetted, mit kell csinálnod. Mivel azonban nincs két azonos vélemény, s ahány embert kérdezel, annyiféle ötlettel állnak elő, rá kell jönnöd, csak is te döntheted el, hogyan cselekedj. Ez is azt bizonyítja, hogy kívülálló személyek szubjektív véleménye alapján nem tudsz eligazodni, hanem magadnak kell kimondni a végső szót, aminek persze az is az ára, hogy neked kell viselned a felelősséget is.

HALAK (február 20-március 20)

Nem úgy alakul a helyzet, ahogyan azt eltervezted, de még mindig nem késő visszafordulni és más irányt venni. Te is tévedhetsz, hiszen nincs tökéletes ember, ezért nem kell szégyenkezned, ha hibáztál, emiatt még nem érdemes lesütött szemmel elkullogni. Igyekezz végiggondolni, hol fogtál mellé és merre kell továbbmenned ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd a célodat. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, hiszen képes vagy levonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, hanem a megfelelő korrekciókkal folytasd, amit elkezdtél, és a végén nagyon elégedett leszel magaddal!