Napi horoszkóp augusztus 7.: az Oroszlánok a maximumon teljesítenek, a Nyilasok új kihívásra vágynak

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 7.: az Oroszlánok a maximumon teljesítenek, a Nyilasok új kihívásra vágynak
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 7.

KOS (március 21-április 20)

Akad valaki a környezetedben, aki minden fórumot kihasznál arra, hogy okoskodjon, s elmondja, mit és hogyan kellene csinálnod, mert szerinte ő tudja, mi a helyes megoldás. Te azonban pontosan tisztában vagy vele, hogy az illető hozzád képest nem rendelkezik elegendő tapasztalattal ahhoz, hogy folyamatosan ossza az észt. Épp ezért a lehető leghamarabb hozd a tudtára, hogy abszolút hidegen hagy a mondanivalója, te ugyanis a saját utadat kívánod járni, ehhez nincs szükséges külső segítségre, illetve az állandó kioktatásra. Ha elbotlasz, az is a te bajod lesz és nem az övé!

BIKA (április 21-május 20)

Mióta érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad? Ne azzal foglalkozz, ki és miként tekint rád vagy mi a véleménye rólad! Ha mindig aszerint alakítod a viselkedésedet, de még a ruházatodat is, hogy mit szól hozzá a környezeted, akkor olyanná válsz, mint mindenki más. Merj különbözni a többiektől, merj másként öltözni, merd vállalni a véleményedet még akkor is, ha ez nemtetszést vált ki az emberekből! Nem kell polgárpukkasztóan viselkedned vagy öltözködnöd, s nem ezzel kell felhívni magadra a figyelmet, de az általad vallott értékek vállalásával miért ne lehetnél te is önálló egyéniség?

IKREK (május 21-június 21)

Kissé túlpakoltad a hátizsákodat, nehezen tudod a nagy súlyt cipelni, s már-már összeroskadsz alatta. Túl sok minden nyomja most a vállad, emiatt nem is vagy kitörően nagy versenyformában. Talán ha néhány dolgot kiveszel abból a bizonyos képzeletbeli zsákból, könnyebb lesz a dolgod. Nem vagy te egy magashegyi serpa, s nem is az a dolgod, hogy minden terhet magadra vegyél annak érdekében, hogy másoknak könnyebb legyen a hegymászás. Hidd, el, jobban teszed, ha megszabadulsz legalább a terhek egy részétől, mert akkor talán magadra is jut némi energiád.

RÁK (június 22-július 22)

Valakinek tetszik a kisugárzásod, bejön a stílusod, te azonban túlságosan elzárkózol. A kommunikációd, a gesztusaid igen visszautasítóak, ami elijeszti a közeledőket. Ne légy ilyen magadba zárkózó, nyiss mások fel felé! Felnőtt emberként el kell tudnod dönteni, milyen utat választasz, milyen szándékkal lépj mások felé. Határozz meg egy bizonyos, számodra is elfogadhatót cselekvési keretet, s ezen belül mozogj, de zárd ki a tévedés lehetőségét. Ugyanakkor mindenképpen légy kommunikatív, s beszélj erről másokkal is. Ne aggódj, ha nyitottabb vagy, attól még nem kapsz azonnal házassági ajánlatot.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, a maximumon teljesítesz, s a meggyőződésed szerint professzionálisan teszed a dolgodat, ennek ellenére valaki mégis elégedetlen veled. Amennyiben azonban nem kérdezel rá, mi ennek az oka, az idők végezetéig küszködhetsz, a tevékenységed megítélésében nem fog semmilyen kedvező változás bekövetkezni. Helyesebben teszed, ha leülsz az illetővel, és megpróbálod tisztázni, mi az, amin változtatnod kellene ahhoz, hogy a munkádat nagyobb elismerés övezze.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Túl sok mindent csinálsz egyszerre, ami meg is látszik az eredményeiden. Mivel a jelenleg folytatott tevékenységeid hatással lesznek a környezetedre is, így most lassítanod kell a tempón és át kell gondolnod mindent, hisz a kapkodás semmi jóra nem vezet. Ülj le, dolgozz ki egy megfelelő tervet, s annak megfelelően cselekedj. Ha szükségét érzed, kérj segítséget, vonj be másokat is a folyamatba, mert csapatban sokkal könnyebben megy minden. Te egyébként is igazi csapatjátékos vagy, a közös munka tehát nem fog gondot okozni neked.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem úgy alakul a magánéleted, mint ahogyan azt eltervezted, és ez kissé elkeserít. Nem szabad azonban emiatt sokáig csüggedned, ne ragadj meg a múltban, sokkal inkább érdemes a jövőbe tekintened, mert új lehetőségek, új élmények várnak rád, s új ismerősök is, akik között lehet talán az az ember, aki az új szerelmet is elhozza majd neked. Ha így tekintesz a helyzetre, sokkal inkább tudsz optimistán gondolni az egészre.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai napon konfliktus helyzetbe kerülsz egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd, nem követted el, mégis rád akarják húzni az egészet, hogy vidd el mindenki helyett a balhét. Szerencsére te sokkal intelligensebb vagy annál, mint hogy felhúzd a kesztyűt és ringbe szállj egy felesleges cicaharcért, sokkal inkább teljes nyugalommal tölt el az, hogy tiszta a lelkiismereted. Árulás nélkül gondoskodj róla, hogy a sértettek mindenképp megtudják az igazságot és azoknak kelljen felelősséget vállalni, akiknek valóban van vaj a fülük mögött! Miért tartanád a hátad mások helyett?!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, kissé fel kell kavarnod az álló vizet ahhoz, hogy kiszabadulhass a hétköznapi monotonitásból, épp ezért olyan kihívást keresel, amely nem feltétlenül tartozik a komfortzónádba. Próbálj ki új dolgokat, engedd át magad a sodrásnak és meglátod, az új sikerélmények nagy lendületet adnak majd ahhoz, hogy könnyebben és vagányabban átvészeld a hétköznapokat, illetve hogy kellő türelemmel tudj kezelni bizonyos szituációkat, amelyekhez azelőtt nem volt türelmed. Ki mondta, hogy neked is feketén fehéren a dominósorba kell illeszkedned? És ha megborul az eleje? Borulsz Te is a többiekkel? Na ne, ezt nem hagyhatod! Ragadd meg a lehetőséget, mert nem tudhatod, mikor kínálkozik fel újra!

BAK (december 22-január 20)

Magadnak is csak halkan mered bevallani, de nagyon félsz kimondani bizonyos dolgokat, amelyek már régen nyilvánvalóak, ám a következményektől félve inkább a szőnyeg alá söpröd őket. Nem biztos azonban, hogy ez a legjobb taktika, hisz egyszer csak, egy váratlan pillanatban az egész a fejeden landol majd és annál kellemetlenebb lesz számodra. Épp ezért érdemes mérlegelned, hogy ha nem is szívesen teszed, de legyőzől minden félelmet magadban és szembenézel a kicsit savanyúbb dolgokkal is, avagy egyfajta önámításban éled az életed azzal a kockázattal, hogy a kellemetlen titkok bármikor napvilágot láthatnak és mások szeme láttára kell a felelősséget vállalnod! Gondold végig és dönts okosan!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túl sokat vártál valamitől, ami nem a várakozásaidnak megfelelően alakul, így most bosszankodva ugyan, de próbálsz minél többet és többet kihozni a helyzetből. Ahelyett azonban, hogy ilyesmire pazarolnád a drága időd, igyekezz minőségileg értelmes dolgokkal foglalkozni, hisz úgy tűnik, a jelenlegi tevékenységeddel csupán az időd vesztegeted. Szánj egy kis időt a szeretteidre, kapcsolódj ki, ne engedd, hogy a negatív érzelmek hatalmasodjanak el feletted! Majd holnap nekfutsz újra a távnak, egy utolsó lélegzetvétellel megpróbálhatod mégegyszer, amennyiben azonban nem sikerül, fogadd el és engedd útjára, hisz ha mindenáron ragaszkodsz hozzá, lehet, hogy csak egy kudarcélménnyel leszel gazdagabb!

HALAK (február 20-március 20)

Hosszú ideje rendkívüli módon vágysz valamire és úgy tűnik, a mai napon lehetőséged nyílik arra, hogy megszerezd. Borzasztóan izgatott vagy emiatt, nem is mered elhinni, hogy végre a tiéd lehet az, amiről eddig csak álmodni mertél, ezért legszívesebben világgá kürtölnéd, hogy mindenki osztozhasson veled az örömödben. Légy azonban óvatos, hisz csak akkor nyugodhatsz meg teljes mértékben, ha valóban kézzel foghatóvá válik, addig bármikor történhet olyan váratlan fordulat, amely elfújja a széllel. Tegyél meg mindent a magad részéről azért, hogy akármi történik, neked tiszta legyen a lelkiismereted! Ha a kezedben tartod, azt már úgy sem veheti el tőled senki és nyugodtan büszkélkedhetsz vele!