Napi horoszkóp augusztus 5.: az Ikreknek fontos mások elismerése, a Rákok kapcsolata komolyabbra fordul

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 5.: az Ikreknek fontos mások elismerése, a Rákok kapcsolata komolyabbra fordul
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 5.

KOS (március 21-április 20)

A vártnál sokkal nagyobb volumenű feladattal bíznak meg, amelyhez abszolút mértékben nem értesz, azt sem tudod melyik oldaláról fogd meg a dolgot ahhoz, hogy ne forrázd le magad azonnal. Épp ezért nem is érdemes belebonyolódnod olyasmibe, ami teljesen ismeretlen számodra, mihamarabb keress tehát valakit, aki nálad tapasztaltabbnak mondható és adott esetben ki tud húzni ebből a helyzetből. Arra azonban érdemes ügyelned, hogy olyasvalakihez fordulj, aki később nem kéri majd kamatostul vissza a segítséget, te pedig mindenképp hozd a feletteseid tudtára, hogy ez bizony igen nagy falat volt számodra és nem egyedül oldottad meg a helyzetet.

BIKA (április 21-május 20)

Ma bármihez nyúlsz, bármibe bele fogsz, egyszerűen nem akar semmi sem sikerülni, emiatt pedig iszonyúan dühös vagy. Mielőtt azonban felrobbannál, fogadd el, hogy te sem vagy tökéletes, hogy neked is lehetnek ilyen napjaid. A dühöngés helyett igyekezz arra koncentrálni, hogy mára ne vállalj nagyobb lélegzetvételű dolgokat, hisz nagyon úgy tűnik, hogy semmi nem jön össze. Mihamarabb igyekezz elvégezni a halaszthatatlan teendőket és inkább add át magad a pihenésnek, meditálj, menj le alfába, olvass, ejtőzz a kanapén egy jó sorozat közben, egyszóval igyekezz megtalálni a belső békédet! Holnap egy új nap kezdődik, új lehetőségekkel, igyekezz tehát összeszedni magad!

IKREK (május 21-június 21)

Iszonyú görcsösséggel vágysz a környezeted elismerésére, ennek érdekében pedig olyasmibe is belevágsz, amivel könnyen nevetségessé tetted magad. Mielőtt azonban udvari bolondod csinálnál magadból, érdemes megnézned azt, hogy kiknek kívánsz bizonyítani és meddig mennél el ahhoz, hogy kellőképpen elismerjenek. Ne akarj hason csúszva megfelelni, semmi más nem fontos ugyanis, csak az, hogy te elégedett vagy-e magaddal. Az, hogy mások mit gondolnak rólad, legyen huszadrangú kérdés, hisz ha mindenkinek egyesével megpróbálsz megfelelni, abba nagyon hamar bele fogsz bukni! Senki más nem fontos, csak az, aki a tükörből visszanéz rád!

RÁK (június 22-július 22)

Valaki, akivel eddig csak flörtöltél és cicáztatok egymással, kezdenek komolyra fordulni a dolgok, ami elsőre téged nagyon megijeszt. Nem akartál ugyanis ilyen hamar elköteleződni valaki mellett, sokkal jobban szereted élvezni a szabadságot, amibe most egy flört az, ami maximum belefér. Annak érdekében tehát, hogy ne játssz más érzelmeivel önmagad szórakoztatására, amennyiben nem szeretnél komolyabb kapcsolatot az illetővel, érdemes világosan a tudtára hozni, hogy jó barátok maradhattok, de komoly kapcsolatra ne számítson. Hidd el, így a legjobb, ha tisztázod a dolgokat és nem árulsz zsákbamacskát!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A nagy bolyongás közepette végre érkezik valaki, aki utat mutat neked, hogy kitalálj végre a sűrű bozótosból. Rendkívüli boldogsággal tölt el, hogy nem kell tovább kallódnod a világban, hisz jött valaki, aki megragadja a kezed és kisegít ebből egy céltalan kóborlásból. Kövesd tehát a mutatott utat, semmi esetre se térj le róla és hidd el, hamarabb eléred a célodat, mint azt gondoltad volna. Sokkal egyszerűbb, ha nem próbálsz meg magad ellen taktikázni és levágni az utat, hisz annak általában eltévedés lesz a vége. Kövesd hát az útirányt és érd el a céljaidat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakivel nem értesz egyet egy bizonyos kérdésben, a vita pedig kezd elfajulni kettőtök között, hisz a másik fél, miután semmiféle ellenérvet nem tud felhozni, komolyan provokálni kezd. Neked azonban nem kell felülnöd semmilyen lóra, ne legyél partner és ne engedd magad pellengérre állítani, sokkal jobban teszed, ha nem bonyolódsz bele semmiféle vitába, egyszerűen csak hátat fordítasz és elballagsz. Vannak ugyanus emberek, akikkel hiába vitatkozol, úgy sem lehet soha igazad, hisz ők azok, akik mindent, megingathatatlanul tudnak a világ dolgairól. Hagyd meg ezeket az embereket ebben a hitben, ne pazarold az energiáidat feleslegesen arra, hogy felvilágosítod őket arról, hogy bizony ők is halandó emberek.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmibe próbál valaki belerángatni, amihez semmi kedved, sem affinitásod nincs, mitöbb valami bűzlik a dologban, épp ezért cseppet sem fűlik a fogad a dologhoz. Ne legyen amiatt lelkiismeret furdalásod, mert valamit nem vállalsz, nem kell kényelmetlenül érezned magad, hisz jogod van ahhoz, hogy azt csináld, amihez kedved van és ne azt, ami nem is a te dolgod lenne, de valaki rádtestálja. Légy határozott és mondd ki hangosan az ellenvetéseid!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Eddig érzett magabiztosságodban egy váratlan helyzet ingat meg, amellyel hirtelen nem is tudsz mit kezdeni. Ne kapkodj, vedd elő az összes nyugalmad és ne engedd, hogy a körülmények kergessenek. Megvan benned a kellő tapasztalat ahhoz, hogy magabiztosan teljesíts, csak egy kis talpraesettség kell hozzá. Ha minden összetevőt egy edénybe teszel, biztos, hogy nem lehet nagy baj. Nem kell megijedned minden árnyéktól, hisz az árnyékban az apró hangyák is hatalmasnak tűnnek!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyasmire derül fény téged illetően, amit szíved szerint titkoltál volna még, nem voltál ugyanis felkészülve arra, hogy hirtelen magyarázkodnod kell majd. Semmi baj, ez is te vagy, vállald fel nyugodtan, aki jól ismer, az úgy is pontosan tudja, milyen erényeid vannak, így tehát nem fognak amiatt elítélni, mert egyszer elbotlottál. Aki meg nem ismer, annak teljesen mindegy, hisz bármit mondhatsz, ő már beskatulyázott. Hidd el, senki sem hibátlan, csak vannak, akik jól leplezik!

BAK (december 22-január 20)

Hirtelen ér véget valami, amitől többet reméltél, nem voltál felkészülve arra, hogy egyik pillanatról a másikra kell pontot tenned az ügy végére. Ne legyél frusztrált emiatt, hiszen minden tőled telhetőt lelkiismeretesen megtettél azért, hogy vállalható legyen az eredmény. Innentől kezdve abszolút nem rajtad múlik, hogy a dolog milyen megítélést kap, ne rágódj ezen, zárd le és lépj tovább, hisz új kihívások várnak rád! Csak előre nézz, ne hátra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Te sem hittél abban, hogy sikerülhet elérnod a kitűzött célodat, ma azonban olyan lendületet kapsz, ami hozzásegít ahhoz, hogy a dobogó legfelső fokára állhass. Ne engedd, hogy az ár magával sodorjon, te csak és kizárólag arra koncentrálj, hogy sikerrel abszolváld a feladatot, utána ráérsz minden mással foglalkozni. Higgy abban, hogy meg tudod csinálni és nem lehet baj! Ha átszakítottad a célszalagot, akkor pedig koccints a barátaiddal a sikerre!

HALAK (február 20-március 20)

Nem vagy az az exhibicionista típus, nem szereted hallatni a hangod, sokkal inkább bújsz meg szívesen a fekete-fehér tömegben. Ma azonban mégis olyan helyzet adódik, ami kicsit kényszerhelyzetbe hoz, bátran kell ugyanis kiállnod nagyobb társaság elé. Ne félj attól, hogy ezúttal kicsit hangosabb vagy az átlagnál, nem fogja felborzolni a kedélyeket az, ha te is megmutatod, hogy ugyan legtöbb esetben szeretsz a háttérben maradni, ám ha a helyzet úgy hozza, mégis képes vagy kiállni és olyasmiket mondani, amik bizony megállják a helyüket! Légy bátor, nem cselekszel rosszat, sőt!