Napi horoszkóp augusztus 23.: a Rákok új kapcsolatokra tehetnek szert, a Skorpiók elégedettek a jelenlegi helyzetükkel

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 23.: a Rákok új kapcsolatokra tehetnek szert, a Skorpiók elégedettek a jelenlegi helyzetükkel
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 23.

KOS (március 21-április 20)

Úgy döntesz, minden programot félretéve fejest ugrasz a hétvégébe és a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívásra. Noha nagyon jól kiterveltél mindent, sajnos egy váratlan fordulat keresztbe húzza a számításaid és lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is! Igyekezz hatékonyan működni és annál hamarabb teheted fel a lábaid a kanapén!

BIKA (április 21-május 20)

Másokkal ellentétben rendkívül lelkes vagy valamivel kapcsolatban, amelynek sikerében mások nem annyira hisznek, emiatt elég szkeptikusan állnak hozzá. Te azonban megtaláltad a pozitív oldalát a dolognak, még mindig abban reménykedsz és azon dolgozol, hogy hátha valami eredményt mégis csak sikerül kifacsarni belőle. Lelkesedésed ragályos, egyre többen csatlakoznak hozzád, ami azért nagyon jó, mert együtt még erősebbek lesztek és sikerülhet véghez vinni azt, amiben oly sokan nem hisznek jelen pillanatban! Hajrá, legyetek együtt úttörők!

IKREK (május 21-június 21)

Bizonytalanság fog el valamivel kapcsolatban, amiben egészen idáig teljesen biztos voltál. A bizonytalanság oka pedig nem más, mint az, hogy valaki a környezetedben mindenáron meg akar ingatni a magabiztosságodban, aki azon dolgozik egyfolytában, hogy feladd, apró megjegyzésekkel szurkálva. Neked most semmi más teendőd nincs, csak kizárni mindent és mindenkit, ami és aki zavaró tényező lehet. Egyszerűen csak menj az úton, amin elindultál. Ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz. Ehhez azonban te is kellesz!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan társaságba keveredsz, ahol nem nagyon ismered a körülötted lévőket, ennek megfelelően nem érzed magad túl komfortosan, mitöbb feszélyezettséged okán szívesen hagynál ott mindenkit. Most azonban érdemes nyitottnak lenned, mert soha nem tudhatod, mikor ismerkedsz meg valakivel, akivel egyéb esetben nem lett volna sok esélyed összefutni. Nyílj meg, barátkozz, ismerkedj, mert nem tudhatod azt sem, hosszútávon melyik kapcsolat lesz majd hasznodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki akaratán kívül megbánt, amit igen nehezen tudsz megemészteni. Nem nagyon tudsz elvonatkoztatni és túllépni rajta, ami rátelepszik a hangulatodra is. Mivel semmifajta megoldást nem látsz arra, hogy javítani tudj a helyzeten, próbálj beszélni az illető személlyel és tisztázzátok a konfliktust. Nem feltétlenül az igazságot kell keresned, hanem a saját lelki békédet kellene ezáltal helyreállítanod. A megfelelő konzekvenciát pedig majd levonod, ha újra teljesen egyensúlyba kerültél magaddal.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nehezen nyílsz meg mások előtt, nem vagy a társaság ceremóniamestere, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha mindenki rád figyel, ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy minden szempár rád szegezze a tekintetét. Nem kell önmagadból bohócot csinálva és meghazudtolva a saját elveid kiállnod és érdekes helyett szánalmassá tenni magad. Amennyiben figyelemre vágysz, olyan dolgokat csinálj, melyek a köz érdekeit szolgálják. Hidd el, sokkal hamarabb fog minden szempár rád szegeződni, mint azt gondolnád!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mielőtt ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hiba lehetőség, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat ess. És minél nagyobbat esel, annál komolyabb lesz a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, amelyek nem csak rád lesznek hatással, de a környezetedre is.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben és ezt az elégedettséget senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton vagy. Az irigyekkel ne foglalkozz, mindig is lesznek olyanok, akik legszívesebben ott tartanának, ahol Te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan boldoggá tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

NYILAS (november 23-december 21)

Megérett benned az elhatározás arra, hogy tovább lépj egy olyan helyzetből, amelyben nem nagyon találsz már alternatívát, inkább azt érzed, hogy hátráltat. Igyekezz megértetni a számodra fontos személyekkel, hogy mi a változás oka, miért nem szeretnél tovább vesztegelni egy helyben. Amennyiben Te is sokat jelentesz számukra, támogatni fognak és teljes mellszélességgel kiállnak majd melletted, ami még nagyobb bátorságot és lendületet ad majd az induláshoz. Mindent zárj le, ne hagyj magad mögött megoldatlan nyitott mondatot, hisz a nyitva maradt ügyek a jövőben is zavaró tényezők lehetnek.

BAK (december 22-január 20)

A mai napon olyan kihívással kell szembenézned, amelyről eleinte azt hitted, kisujjból kirázod majd, ám menet közben mégis rá kell jönnöd, hogy alaposabb odafigyelést igényel, mint amit eddig mutattál. Mivel nagyon nem mindegy a végkimenetel, hisz felmutatható eredményt szeretnél produkálni, ezért kellőképpen mélyre ásva magad, minden apró részletet megnézve úgy állj hozzá az egészhez, mintha ez lenne az utolsó lehetőséged arra, hogy végül győztesként kerülj ki a helyzetből. Fontos, hogy legyen elég hit és akaraterő benned ahhoz, hogy a végén a célban elégedetten tekinthess a művedre! Hajrá, tedd oda magad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, akinek feltétlen bizalmat szavaztál, ám az illető visszaélt vele és borzasztóan nagy csalódást okozott neked, emiatt megremegett az emberekbe alapvetően vetett bizalmad. Mivel érthető módon nem szeretnél még egyszer ugyanilyen helyzetet átélni, kissé elutasító vagy a közvetlen környezeteddel is, egyfajta várat építettél magad köré, melyet csakis azoknak vagy hajlandó megnyitni, akiket erre érdemesnek találsz. Ne feledd azonban, csak azért, mert valaki egyszer visszaélt a bizalmaddal, attól még korántsem biztos, hogy mindenkire rá kellene húznod a vizes lepedőt. Nyiss az emberek felé, de ne avass be minden jött-mentet a legféltettebb titkaidba, rögtön az első pillanatban!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sok programot ütemezel be egyetlen napra ahelyett, hogy fejben már a hétvégére készülnél. Ám mivel lemondani nem tudod őket, igyekezz rendszerezni az elintéznivalókat, majd úgy menj végig rajtuk, hogy hiánytalanul pontot tudj tenni a végükre. Ha sikerül lezárni mindent, nyugodtan add át magad a pihenésnek és legközelebb kevesebb terhet vállalj magadra, hisz a hét utolsó munkanapja sokkal inkább a folyamatban lévő ügyek lezárásáról szól, mintsem új feladatok elkezdéséről. Bár rövid volt a munkahét, mégis adj magadnak időt és lehetőséget, hogy hétvégén feltöltődj!