Napi horoszkóp augusztus 20.: a Szüzek elhagyják a komfortzónájukat, a Vízöntők szeretik az állandóságot

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 20.: a Szüzek elhagyják a komfortzónájukat, a Vízöntők szeretik az állandóságot
A hosszú hétvége utolsó napjára is üzentek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod ma is a horoszkópod!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 20.

KOS (március 21-április 20)

Minél hamarabb szeretnél túl lenni egy bizonyos dolgon, ennek érdekében húzod egyre gyorsabbra a lépteid. Miközben azonban előre rohansz, észre sem veszed azokat a segítő szándékú embereket, akikbe azért botlasz, hogy segíthessenek neked. Érdemes tehát egy kicsit lelassítanod és körülnézned, kik és miért állnak ott a kezüket nyújtva, illetve vedd észre azt is, hogy merre is kellene menned ahhoz, hogy a lehető leghamarabb elérd a célod és végre nyugodt lelkiismerettel pihenhess a hosszú hétvége utolsó napján.

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmi iránt érdeklődsz, ami másoknak kissé misztikus, megfoghatatlan, talán még bizarr is. Mivel azonban te érdekesnek találod, sőt izgalmasnak, próbáld ki magad benne. Lehet, hogy a többiek el fognak majd csodálkozni, milyen bátor vagy, mert olyan dologba ugrasz fejest, amiről ők csak álmodni mernek. Ki mondta, hogy ugyanolyannak kell lenned, mint másoknak?!

IKREK (május 21-június 21)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyedet a világban, jól vagy a bőrödben és az elégedettség érzését senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton haladsz. Az irigyekkel ne foglalkozz, mert mindig lesznek olyanok, akik a mások dicsőségét szeretnék a magukénak tudni. Ezzel önmagában nincs baj, csak maguk is dolgozzanak meg érte. Te ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, aki olyasmit vár el tőled, amire nem biztos, hogy minden esetben fel vagy készülve és teljesíteni is tudod. Nem kell önmagad meghazudtolva igent mondanod mindenre, csakis olyasmikbe engedd magad belerángatni, amelyek még számodra is a teljesíthető küldetések közé tartoznak, hisz ha a határaidon kilométerekkel túlmutató feladatokra mondasz igent, Te magad sem fogsz sikerélményt elérni és a környezetednek is csalódást okozhatsz. Épp ezért határozottan mondd el annak, aki a lehetetlent is elvárja tőled, hogy nagyon sajnálod, de nem tudsz és nem is akarsz ilyesfajta nyomásnak engedni. Miért okoznál saját magadnak álmatlan éjszakákat?!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valami, amin teljes mellbedobással dolgozol, nagyobb áldozatokkal jár, mint amire számítottál és ez eléggé kétségbe ejt az első pillanatban. Azt gondolod ugyanis, ha mindent egy lapra teszel fel, benne van a pakliban, hogy elveszítheted mindazt, amit eddig sikerült megszerezned. Be kell látnod azonban, hogy időnként szükség van arra, hogy kockáztass, hisz nem játszhatsz mindig biztonsági játékot. Néha tizenkilencre is lapot kell húzni, ami egyáltalán nem jelenti azt, hogy fejjel rohansz a falnak és minden, eddig megszerzett győzelmed rögtön odavész. Légy optimistább és higgy abban, hogy a sok küzdés után neked is jár majd a siker íze!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A barátaid olyasmire próbálnak rávenni, amit még életedben nem próbáltál, mitöbb, nem is a te világod, mert a komfortzónádon jóval kívül esik. Ha azonban úgy tekintesz a dologra, mint egyfajta kalandra, ami esetleg felejthetetlen élményt nyújt majd a számodra, rögtön más megvilágításba kerül az egész. Mondj igent, hisz ez ad majd lendületet a szürke hétköznapokhoz, ebből tudsz majd erőt meríteni a későbbiekben! Ez még csak a kezdet, határ a csillagos ég!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly és felelősségteljes feladatot kapsz a hosszú hétvége utolsó napján, amihez kissé edzetlennek érzed magad. Mivel első pillantásra azt sem tudod, hogyan kezdj neki az egésznek, kérj meg más, nálad jóval nagyobb tapasztalattal bíró személyeket, legyenek a segítségedre abban, hogyan bírkózz meg új küldetéseddel. Merd magad másokra bízni, hisz jelen esetben nem nagyon van más választásod. Hidd el, attól, mert naphosszat tanácstalanul bűvölöd a kalapot attól nem fog kiugrani a belőle a nyúl, ahhoz tudnod is kell varázsolni. Mivel azonban ez egyenlőre várat magára, marad a józan ész és a segítségkérés.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben nagyon el van keseredve, mert egy hozzá közelálló személy nagy csalódást okozott neki. Te, szinte magától értetődően azonnal biztosítod arról, hogy mindenben támogatod és teljes mellszélességgel mellette állsz, minden körülmények között. Jó barát vagy, akit mindenki azért szeret, mert áldozatkészen mindig ott van, amikor valaki segítségre szorul. Mindez nagyon nemes dolog, figyelj azonban magadra is oda, mert miközben mások terhét cipeled, a sajátod mellett ezektől előbb-utóbb összeroskadhatsz! Helyezd a saját helyzeted mások fölé, ne feledkezz meg magadról sem!

NYILAS (november 23-december 21)

Elég nehéz terhet cipelsz magaddal, amit sehogyan sem tudsz letenni. Ezen felül teljesen rátelepszik a hangulatodra az, hogy mások kéretlen tanácsokkal bombáznak ezügyben, nem hagynak lehetőséget arra, hogy önálló döntést hozz. Megállás nélkül azzal sürgetnek, hogy minél később jutsz dűlőre, annál komolyabb következményekkel kell számolnod. Ne foglalkozz senkivel, nem járnak a cipődben, te pontosan tudod, mikor és mit kell csinálnod ahhoz, hogy a legjobb legyen és le tudd tenni végre a terhet. Hagyj hátra mindenkit és úgy csináld, ahogy jónak látod!

BAK (december 22-január 20)

Noha elég nehezen érint, el kell fogadnod, hogy nem tudsz befolyásolni bizonyos dolgokat. Fogadd el azt is, hogy a természetnek nálad sokkal nagyobb ereje és befolyása van mindenre. Bármennyire is futsz a széllel szemben, nem tudsz semmit tenni, próbáld meg felfogni, hogy időnként sokkal jobb, ha hagyod magad sodródni az eseményekkel ahelyett, hogy görcsösen próbálsz elérni valamit, amire nagyon kevés a reális esélyed. Add át magad a sorsodnak és majd az eldönti helyetted, hogy merre is kell menned.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Bizonyos emberekhez és élethelyzetekhez nagyon ragaszkodsz, nehezen engedsz el dolgokat. Az állandóság egyfajta biztonságot jelent az életedben, emiatt váratlan helyzetekben feszültté válsz, nem tudod ugyanis, hogyan oldd meg őket. Bármennyire is szeretnéd azt hinni, hogy az Élet egy jól megírt tündérmese, be kell látnod, hogy időnként nincs happy end. Tanuld meg, hogy semmi nem tart örökké, ami véget ér, azt el kell engedned. Vond le a konzekvenciát, igyekezz tanulni minden szituációból és a tanultakat adekvátan használd fel a jövőben. Ne ess kétségbe, hisz a jó pap is holtig tanul.

HALAK (február 20-március 20)

Presztízs kérdést csinálsz valamiből, majdhogynem ölre mész azért, hogy elsőként érj a célba, mielőtt mások aratják le a babérokat. Emiatt fejvesztve rohansz előre, azt sem nézed, melyik kanyarban merre kell fordulnod. Amennyiben azonban nem lassítasz, elveszhetsz a sűrű rengetegben és nem hogy elsőnek nem érsz be, de fogalmad sem lesz, hogyan keveredj ki a bozótosból. Eszeveszett futás helyett dolgozd ki a megfelelő taktikát ahhoz, hogy valóban nyerni tudj, mert így csak a vesztedbe rohansz!