Napi horoszkóp augusztus 19.: a Kosok megtalálják a lelki társukat, a Mérlegeket maximalizmusuk hajtja

Borítókép: Napi horoszkóp  augusztus 19.: a Kosok megtalálják a lelki társukat, a Mérlegeket maximalizmusuk hajtja
Ma is izgalmas részleteket tudhatsz meg a horoszkópodból, hisz a csillagok ismét üzentek neked is!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Úgy tűnik, van valaki, akiben megtaláltad a lelki társad, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személyt akad az utadba, akiben minden körülmények között, vakon megbízhatsz, akire bármikor számíthatsz. Próbáld tehát foggal-körömmel megtartani, ehhez azonban neked is tenned kell valamit a kapcsolatért. Igyekezz bizonyítani, hogy ez kölcsönös, hogy te is teszel érte legalább annyit, mint amennyit ő tesz érted. Becsüld meg az ilyen embert!

BIKA (április 21-május 20)

Nagyon közel vagy már a célodhoz, szinte karnyújtásnyira állsz a győzelemtől, amikor megremeg a lábad. Hirtelen elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy ez-e igazán a Te utad. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanítani, csak a célodra koncentrálj és nem veheti el tőled senki a sikert. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy néhány méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nem csak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

IKREK (május 21-június 21)

Szüntelenül és fáradhatatlanul próbálsz a környezeteddel megértetni valamit, de sajnos be kell látnod, hogy a széllel szemben futsz. Nem akarják megérteni az álláspontod, épp ezért nem is fogadják el, semmilyen szempontból. Tégy egy utolsó kísérletet arra, hogy az általad logikusnak vélt vonal mentén haladva megértesd velük a te szemszögedből vizsgálva a dolgot. Aki még ezek után sem érti, az soha nem is fogja, épp ezért kár a gőzért. Menj és járd a saját utad, a többiek pedig majd boldogulnak valahogy!

RÁK (június 22-július 22)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez azonban egyáltalán nem hat rád építőleg. El kell tehát döntened, hogy maradsz a múltadban, vagy könnyes búcsút veszel tőle és megpróbálsz a jövődre összpontosítani. Építkezni csak erős és szilárd alapokról lehet, igyekezz tehát minél biztosabb és meg nem ingatható várat felhúzni, ami sokkal komolyabb lábakon áll, mint az előző. Meg tanultad a leckét, levontad a megfelelő konzekvenciát, itt az ideje tovább lépni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan hosszú hétvége van, te ahelyett, hogy kikapcsolódnál, inkább bosszankodsz, határidőre kell ugyanis végezned egy bizonyos dologgal, emiatt eszeveszett kapkodással kezdesz bele mindenbe, amiről már az elején látszik, hogy nem fogsz tudni végezni vele. Mielőtt azonban az őrület határa kerülnél, lásd be hogy ezzel csak saját magad akadályozod abban, hogy zökkenőmentesen, bizonyos akadályok kikerülésével haladhass előre. Ülj le, gondoldd végig, hogy mikor mit kell tenned ahhoz, hogy legalább a célodhoz közelebb kerülhess, de ezzel együtt fogadd el azt is, hogy nem tudsz túljárni a folyamat eszén, amennyiben ugyanis az akadályt kikerülöd, később biztosan vissza kell majd térned ahhoz, hogy azt megugorva lezárhasd az ügyet. Okosan taktikázz, a tudás és tapasztalat bőven megvan benned ahhoz, hogy technikailag kivitelezhető legyen a dolog, épp ezért ne félj a kihívástól, állja sarkadra és mutasd meg mindenkinek, mire vagy képes, még nyomás alatt is!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akad valaki a környezetedben, aki szinte sportot űz abból, hogy a mások által elvégzett, igen sok áldozattal járó munkának mindig ő arathassa le a gyümölcsét azt gondolva, hogy ilyenformán a siker nagyon könnyen az ölébe hullik. Mindezt pedig mindenféle szemérmesség nélkül teszi úgy, hogy az már mindenki számára feltűnő, amit te is roppant zavarónak találsz. Épp ezért, amennyiben elég erős vagy hozzá, megvan a lehetőséged arra, hogy lerántsd az illetőröl a leplet, ám ez esetben számolnod kell azzal, hogy garantáltan nyakig benne leszel a konfliktusban, amire nem biztos, hogy szükséged van. Mielőtt tehát szóra nyílna a szád, mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy neked mi a jobb. Lehet, hogy amíg nem érint a dolog, nem lenne bölcs dolog beleavatkozni valamibe, amihez semmi közöd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Maximalista ember lévén képes vagy az utolsó szuszt is kihajtani magadból annak érdekében, hogy elérd a céljaidat és sikeres lehess, a környezetedtől pontosan ugyanezt a hozzáállást elvárva. Mindeközben el kell tudnod fogadni azt is, hogy másoknak nem biztos hogy ugyanazok a célkitűzéseik, mint neked, épp ezért nem éri meg konfliktushelyzetbe kerülni csak azért, hogy rákényszeríts embereket bizonyos dolgokra. Hidd el, sokkal kevesebb energialeadással jár az, ha a saját utad járod, arra koncentrálva, hogy elérhesd az álmaid és ha ebben társaid is akadnak, azt értékeld, de ne helyezz nyomás alá senkit emiatt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmi miatt aggódsz, amire abszolút nincs ráhatásod, így nem is tudod befolyásolni, épp ezért be kell látnod, hogy nincs értelme valamiért a tíz körmöd lerágni, ami már az elején eleve el van rendelve. Próbálj más dolgok felé nyitni és csak akkor áldozz erre a bizonyos dologra bármennyi időt és energiát, ha látsz egy halvány reményt arra, hogy felmutatható és fogyasztható eredményt tudsz majd a végén produkálni. Amennyiben azonban nincs esélyed arra, hogy sikerélményt szerezz, jobban megéri továbblépned és nem vesztegetned az időd felesleges dolgokra. Vedd észre az utadba kerülő lehetőségeket és ne félj élni velük!

NYILAS (november 23-december 21)

Szorult helyzetedben ma egy olyan személytől érkezik a segítség, aki más napokon a legtávolabb áll tőled, nem is igazán szimpatizálva veled. Most azonban mintegy életmentésnek tűnik a dolog, hisz nélküle nem biztos, hogy sikerrel tudtad volna megugrani az elég gördülő akadályt. Légy hálás és mondj köszönetet az illetőnek, hisz nem mindenkinek dobnak mentőövet a nyílt tengeren történő fulladozás közben. Érdemes kicsit félretenned az előítéleteid és a pozitív dolgokat keresni benne, lehet ugyanis, hogy nem is olyan negatív és unszimpatikus ember, mint amilyennek azelőtt gondoltad!

BAK (december 22-január 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mintegy őrangyalként áll a hátad mögött arra figyelve, hogy mikor szorulsz segítségre és mikor állhat ki érted teljes mellszélességgel. Te azonban, ahelyett hogy értékelnéd a dolgot, egy fajta teherként éled meg azt, hogy folyamatosan beleszól mindenbe, olyasmikkel kapcsolatban is, amik csak és kizárólag a Te dolgaid. Mielőtt azonban meggondolatlanul megbántanád, tekints úgy a helyzetre, hogy az illető csupán jót akar neked, nem mint egy ártó szellem legyeskedik körülötted. Nem akar semmi rosszat, csak és kizárólag a Te kényelmedért dolgozik. Különösen szerencsésnek mondhatod magad, hisz nem mindenkinek van egy ilyesfajta őrangyala, aki minden lépését vigyázza!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Magadnak is csak halkan mered bevallani, de nagyon félsz kimondani bizonyos dolgokat, amelyek már régen nyilvánvalóak, ám a következményektől félve inkább a szőnyeg alá söpröd őket. Nem biztos azonban, hogy ez a legjobb taktika, hisz egyszer csak, egy váratlan pillanatban az egész a fejeden landol majd és annál kellemetlenebb lesz számodra, épp ezért érdemes mérlegelned, hogy ha nem is szívesen teszed, de legyőzől minden félelmet magadban és szembenézel a kicsit savanyúbb dolgokkal is, avagy egyfajta önámításban éled az életed azzal a kockázattal, hogy a kellemetlen titkok bármikor napvilágot láthatnak és mások szeme láttára kell a felelősséget vállalnod! Gondold végig és dönts okosan!

HALAK (február 20-március 20)

Elakadtál egy bizonyos dologban, ám a benned lévő büszkeség mégsem engedi azt, hogy bevalld és segítséget kérj másoktól. Ez azonban azt is jelenti, hogy egy jó darabig még egyhelyben fogsz álldogálni, hisz a kiutat nem látod, segítséget pedig nem fogadsz el. Így azonban azt is kockáztatod, hogy esetleg lecsúszhatsz egy olyan lehetőségről, amely rengeteg hasznot és sikerélményt tartogat számodra, épp ezért ha önzetlen vagy magaddal szemben és megadod a lehetőséget arra, hogy sikeres lehess, ne késlekedj, kérj segítséget ahhoz, hogy tovább tudj lépni a létrán. Hidd el, azzal, hogy megragadod valakinek a kezét, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy kiszolgáltatottá válsz másoknak!