Napi horoszkóp augusztus 19.: a Kosok komoly elhatározásra jutnak, a Bakoknak régi álmuk válhat valóra

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 19.: a Kosok komoly elhatározásra jutnak, a Bakoknak régi álmuk válhat valóra
A hét utolsó napján is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 19.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú vívódás után nagy elhatározásra jutottál egy bizonyos dologgal kapcsolatban. Nem tudod azonban, hogy meg merj-e tenni egy ekkora lépést, hisz attól tartasz, hogy ha elindulsz, már nem lehet visszakozni, végig kell menned az úton, bármi történik is. Félsz az ismeretlentől, ez azonban meggátol abban, hogy bármilyen álmodat is valóra válthasd. Épp ezért végig kell gondolnod és el kell döntened, hogy vállalod-e a kockázatokat, hogy van-e benned elegendő bátorság ahhoz, hogy tegyél egy nagy lépést a célod felé. Amennyiben nem érzed késznek magad erre, nem kell kapkodnod, szerencsés vagy, mert nem hajt a tatár, nincs semmiféle határidő, így tehát adhatsz magadnak elegendő időt arra, hogy mindenféle szempontból fel tudj készülni!

BIKA (április 21-május 21)

Rendkívül izgatott vagy egy bizonyos dolog miatt, nem is tudsz most a kötelezettségeidre összepontosítani, legszívesebben kiugranál a bőrödből. Mivel azonban vannak még feladataid, amelyeket határidőre el kell végezned, igyekezz mégis valamennyire elvonatkoztatni attól, amely jelen pillanatban akkora izgalmat okoz. Hidd el, mindennek eljön majd a maga ideje, de minél inkább sürgetsz valamit, annál nagyobb esélyt adsz, hogy végül az arcodban landoljon az egész, pont akkor akkor, amikor nem is számítasz rá. Légy türelmes és észre fogod venni, ha a megfelelő alkalom kínálkozik arra, hogy belevágj abba, ami most izgatja a fantáziád! Emlékezz: első a kötelesség, utána jöhet a szórakozás!

IKREK (május 22-június 21)

Kissé fojtogatónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit nem tudsz hova tenni, emiatt sem tudod megfelelően kezelni a helyzetet, ezzel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, ha kellőképp magabiztos vagy teljes mértékben meg vagy győződve arról, hogy igazad van és jogtalanul kérik rajtad számon ezt a bizonyos dolgot, eljött a pillanat, hogy keményen kiállj magadért és mindenki tudtára hozd, hogy veled bizony nem lehet szórakozni! Meglátod, ha határt szabsz azoknak az embereknek, akik megpróbálnak hatalmat gyakorolva folyton a fejedre húzni álarcokat, nem fognak többé próbálkozni! Ne hagyd magad, mutasd meg, hogy kemény fából faragtak!

RÁK (június 22-július 22)

Valakivel közös projekten dolgozol, amely igen nagy felelősséggel jár, hisz komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, s amíg sikerrel nem abszolváljátok a feladatot, csak erre koncentrálj, adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy mindenki lássa, rajtad nem múlik a siker. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás, tapasztalattal is jócskán rendelkezel, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csak a társadra, és koncentrálj a feladatodra, mert most ez a prioritási sorrend! Majd utána ráérsz minden mással foglalkozni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Két, hozzád közelálló személy parázs vitába keveredik, amelyben a te állásfoglalásod lehet a perdöntő. Emiatt azonban szinte borítékolható, hogy az egyik fél megharagszik rád. Épp ezért úgy monddd el, hogy mit gondolsz, hogy világosan érzékelteted: egyetlen pillanatig sem állsz egyikük vagy másikuk mellé. Nem kell feltétlenül részesévé válni ennek a vitának, sokkal jobban teszed, ha hátrébb lépsz kettőt és hagyod, hogy rendezzék egymás között a konfliktusukat. Egy olyan témában hogyan is tudnál objektív véleményt mondani, amelyben csupán kívülálló vagy?! Ne hagyd, hogy belerángassanak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A többiekkel teljesen ellentétes véleményt képviselsz egy bizonyos üggyel kapcsolatban, emiatt kicsit kakukktojásnak érzed magad. Nincs azzal semmi baj, ha különböző álláspontot képviseltek, sőt, kifejezetten hasznos időnként mások véleményét is meghallgatni, hisz ha több szemszögből vizsgáltok egy dolgot, rájöhetsz, hogy talán a többieknek van igazuk. Vállald bátran az általad képviselt álláspontot és csak azért ne változtass rajta, mert ez bárkinek nem tetszik. Te csak állj ki amellett, amit gondolsz, de azért legyél nyitott, mert időnként másoknak is igaza lehet! A kompromisszumkészség rendkívül pozitív tulajdonságnak számít!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az az érzésed, hogy valaki egy bizonyos dologban segíteni próbál ugyan, de nem feltétlenül önzetlenül teszi mindezt. Minden szavával ugyanis azt sejteti, hogy csupán az érdek vezérli, neked pedig egyáltalán nem tetszik az, hogy az orrodnál fogva vezet. Gyorsan tedd világossá a számára, hogy az ilyen segítséget nem szívese veszed, hisz nincs szükséged arra, hogy más gondjait mellé még effajta terheket is a nyakadba vegyél. Ha csupán ilyen formán hajlandó melléd állni, akkor jobban teszed, ha inkább egyedül oldod meg a problémát!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nagyon régóta szeretnél elérni valamit, ami fontos a számodra, ám egészen a mai napig nem merted megtenni az ehhez szükséges lépéseket attól tartva, hogy esetleg nem sikerül a dolog és rendkívül csalódott leszel miatta. Amíg azonban nem próbálod meg, soha nem fogod tudni megállapítani, hogy érdemes volt-e, megérte-e próbálkozni. Legyen benned elegendő bátorság, higgy abban, amit nagyon szeretnél, hisz úgy, hogy egy helyben állsz, soha, semmit nem fogsz elérni. Ne legyél saját magad ellensége, egyszerűen vegyél egy mély levegőt és indulj el! Nincs semmiféle veszítenivalód!

NYILAS (november 23-december 21)

Rendkívülien felbosszant valaki, aki olyasmit próbál rád fogni csak azért, hogy kimeneküljön egy kellemetlen helyzetből, amelyhez egyáltalán nincs közöd. Már az első pillanatban önts tiszta vizet a pohárba, vedd elő minden határozottságod, nyomd el magadban azt a fajta vehemenciát, amellyel legszívesebben reagálnál és higgadtan, összeszedetten tisztázd magad mindenki előtt olyan érvekkel, amelyek megdönthetetlenek. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy köszönőviszonyban sem vagy az ilyen személyekkel, nemhogy az ilyesfajta cselekedetekkel. Akik nem hisznek neked, azok pedig hadd higgyenek, amit szeretnének, ne foglalkozz velük!

BAK (december 22-január 20)

A mai napon lehetőséged adódik arra, hogy egy régóta dédelgetett álmodat valóra válthasd, valaki ugyanis olyan lehetőséget kínál, amit meg kell ragadnod, beteljesítheted a vágyadat. Ne késlekedj egy pillanatig sem, most kell cselekedned, ha sikereket szeretnél elérni. Épp ezért amennyiben szükséges, fogd vissza magad más területeken ahhoz, hogy minden idegszáladdal erre az egyetlen dologra koncentrálhass. Nem minden nap jön szembe ilyesfajta lehetőség, de erre szokták mondani, hogy az élethez szerencse is kell, hozzád pedig elég kegyes ezúttal a sors!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Elég bizonytalannak érzed magad a jelenlegi helyzetedben ahhoz, hogy meginogjon a komfortérzeted. Rendkívülien idegesít az, hogy nem tudod, mi fog történni, úgy érzed, nincs ráhatásod az események alakulására. Nem biztos azonban, hogy ez valóban így van, rajtad is múlik, hogyan tudod alakítani a szituációt, épp ezért, mivel frusztrál a dolog, legalább a kompetenciahatáraidon belül igyekezz mindent kihozni a helyzetből és próbáld meg olyan mederbe terelni az eseményeket, amelyek kedvezőek számodra! Nem lehetetlen, csak akaraterő és a magadba vetett hit kell hozzá!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, a környezetedben túl sok mindenki próbálja diktálni neked a tempót, túl sokan hiszik azt, hogy tökéletesen tudnak mindent és azt, hogy feltétlenül rászorulsz az életvezetési tanácsaikra. Mivel ez téged rendkívüli módon bosszant, nyugodtan állj a sarkadra és mutasd meg, hogy szuverén egyéniség vagy, akinek megvannak a saját céljai, véleménye, elvei, értékrendje. Miért kellene azt csinálod és olyan módon, ahogyan azt mások elvárják?! Járd a magad útját és ne foglalkozz senkivel.