Napi horoszkóp augusztus 15.: az Ikrek nagyon közel vannak a céljukhoz, a Szüzek pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 15.: az Ikrek nagyon közel vannak a céljukhoz, a Szüzek pontot tehetnek egy bizonyos ügy végére Forrás: Getty images
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta helyzetben találod magad, amely első pillanatban kissé bonyolultnak tűnik, ám ahogyan elmerülsz a részletekben, pontosan látod, hol van a kutya elásva. Nem kell megijedned attól, ami rád vár, sokkal inkább tekints mintegy kihívásként a szituációra. Lesznek majd olyan vészmadarak körülötted, akik megállás nélkül kárognak feletted, de te senki véleményével ne törődj, ráéreztél a megoldásra, így tehát pontosan tudod, melyik ösvény mentén kell haladnod ahhoz, hogy végül eredményt elérhess! Hajrá!

BIKA (április 21-május 21)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, éppen ezért szeretnéd mihamarabb felhúzni a nyúlcipőt és menekülőre fogni. Ha azonban egy pillanatra megállsz és elkezded részleteiben vizsgálni a dolgot, rájöhetsz, hogy nem is olyan kilátástalan ez a helyzet. Mert általában sincs szinte kilátástalan helyzet. Az életben sokszor találkozunk váratlan eseményekkel, amelyeket azonban némi ügyességgel a magunk javára tudunk fordítani. Hidd el, most sem olyan nagy a baj, mint amilyennek elsőre mutatkozott!

IKREK (május 22-június 21)

Nagyon közel vagy már a célodhoz, szinte karnyújtásnyira vagy a győzelemtől, amikor megremeg a lábad. Hirtelen elbizonytalanodsz, nem tudod eldönteni, hogy igazán ez-e a te utad. Ne hagyd magad azonban elbizonytalanítani, csak a célodra koncentrálj és nem veheti el tőled senki a sikert. Ha ugyanis néhány téveszme miatt letérsz az útról, hosszú ideig bánni fogod, hogy pár méterrel a cél előtt feladtad az egészet. Ha már eindultál, menj is végig, hisz ha most hátat fordítasz, nemcsak másoknak okozhatsz csalódást, hanem saját magadnak is!

RÁK (június 22-július 22)

A végső célod elérése előtt olyan dologgal kell szembesülnöd, amelyre egyáltalán nem számítottál, hisz teljes meggyőződéssel hitted, hogy egy, a múltban történt eseménynek semmiféle hatása nem lesz a jelenedre. E tekintetben hatalmasat kellett csalódnod, mert most nagyon is úgy tűnik, hogy ezen fog múlni a jelenlegi folyamat eredménye. Épp ezért igyekezz lezárni ezt az ügyet, és úgy próbáld elérni a célodat, hogy később se kelljen folyton attól tartanod, vajon mikor köszönnek vissza ismételten a régi dolgok. Hidd el, sokkal nyugodtabb leszel, ha nem kell folyamatosan ezen kattognod!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Rendkívül szövevényes, bonyodalmaktól nem mentes ügyben siet valaki a segítségedre, hogy olyasfajta, használható tanáccsal lásson el, ami hozzásegît ahhoz, hogy pozitívan jöhess ki a dologból. Épp ezért hallgass a szavára és igyekezz megfogadni a tanácsait, hisz egyrészt rosszat semmiképp nem akarna neked, másrészt jelen pillanatban úgysincs más választásod, saját magad erejéből ugyanis, megfelelő eszközök híján képtelen lennél lépni. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ez a nap a legalkalmasabb arra, hogy végre pontot tehess egy régóta húzódó ügy végére. Épp ezért gondold végig, hogyan tudod a legegyszerűbb úton lezárni a dolgot, hogy aztán nyugodtan, lelkiismeret-furdalás nélkül élhesd tovább az életed. Olyasfajta tehertől szabadulsz meg ezzel, amely nem igazán hagyott nyugodni, mindig ott motoszkált ugyanis a fejedben az, hogy meddig tart még, mikor lesz vége és vajon milyen eredménnyel zárul majd. Mivel elég nagy nyomásként nehezedett rád, most végre fellélegezhetsz, hisz abszolút felszabadultál.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A saját fejlődésed érdekében időnként változtatnod kell bizonyos dolgokon ahhoz, hogy előre tudj lépni. Ne ragaszkodj görcsösen mindahhoz, ami csak hátráltat vagy visszahúz! Merj új kalandokba belevágni, s meglátod, hogy ezek rengeteg új élményt tartogatnak a számodra! Csak tudnod kell lezárni bizonyos ügyeket, amelyek már semmi jót nem tartogatnak a számodra, s ezzel együtt nyitottnak kell lenned más események iránt, és akkor számos új lehetőség nyílik meg előtted. Ne feledd: aki mer, az nyer!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában véve ha valamire igent mondasz és elvállalod, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy csak olyasmit vállalj, amely semmilyen szempontból nem lesz megterhelő, illetve a kompetenciahatáraidon belül mozog és rendelkezel hozzá a megfelelő tudással is. Csak azért, mert valaki ki szeretné csikarni a segítségedet , még korántsem jelenti azt, hogy mindenképp kötélnek kell állnod, csak mert nem akarsz csalódást okozni az illetőnek! Légy önmagad, de mindenképp vedd figyelembe a képességeidet is!

NYILAS (november 23-december 21)

Egészen a mai napig sokan a környezetedből nem hittek abban, hogy megvan a sikerhez szükséges tudásod, akaraterőd és kitartásod, amellyel komoly eredményeket érhetsz el, egyszerűen elkönyveltek valahova a többi közé, a "futottak még" kategóriába. Most azonban lehetőséged adódik arra, hogy minden kételkedőnek bebizonyítsd, igenis alkalmas vagy bizonyos dolgokra, hisz benned is ott van a tehetség, csupán felszínre kell hoznod, s hozzásegít a sikerhez, meg ahhoz, hogy végre te is boldog lehess. Ne késlekedj, ragadd meg az alkalmat és csinálj valami olyan dolgot, amitől mindenkinek tátva marad majd a szája!

BAK (december 22-január 20)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet, olyan akadályokat gördítve eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened, csupán nem minden megy olyan egyszerűen, mint a karikacsapás. Bár nem így tervezted a napod, igyekezz összeszedni magad és teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csak tesztelik a tudásodat, az akaraterődet és a talpraesettségedet.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Milyen jó lenne annyi energiával rendelkezni, hogy mindig, mindenki helyett elvégezd a feladatot, ám ehhez nem vagy te most aktuálisan topformában. Alig tudod a saját ügyeidet elrendezni, nem nagyon látod a fényt az alagút végén, épp ezért nem kell megadra venned boldog-boldogtalanok nyűgjeit is, nem vagy jótékonysági intézmény! Túl sok lenne a saját megoldatlan ügyeid mások baját is átvállalni, ha tehát valaki megtalál, ne szégyelld udvarias hangnemben, ám diplomatikusan és határozottan visszautasítani, hisz ezúttal neked is szükséged van az energiáidra. Ha sikerül pontot tenni minden tennivalóid végére, add át magad a pihenésnek!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben alapjaiban megváltozott benned valami, emiatt szíved szerint kilépnél a mostani helyzetedből. Mielőtt azonban meggondolatlan döntést hoznál, gondolkodj racionálisan és vizsgálj meg minden apró részletet. Csak azután cselekedj, ha valamennyi kockázati tényezőt alaposan számba vetted. Ne hamarkodd el a dolgod, mert a te elhatározásod mások életére is befolyással lehet. Ha hirtelen felindulásból csinálsz bármit, később nagyon megbánhatod, ám akkor már elképzelhető lesz lesz, hogy esélyed sem lesz jóvá tenni bármit.