Napi horoszkóp augusztus 15.: a Szüzek az őszinteség hívei, a Mérlegek számukra ismeretlen helyzetben próbálnak boldogulni

Borítókép: Napi horoszkóp augusztus 15.: a Szüzek az őszinteség hívei, a Mérlegek számukra ismeretlen helyzetben próbálnak boldogulni
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól jöttek!

NAPI HOROSZKÓP AUGUSZTUS 15.

KOS (március 21-április 20)

A mai nap nem úgy indul, ahogy azt eltervezted, úgy látszik minden ellened játszik. Annak ellenére, hogy pontosan és aprólékosan kidolgoztad a tervet, nem sikerül semmi. Ne aggódj, a nap 24 órából áll, neked pedig tengernyi időd van arra, hogy apró változtatásokkal elérd végül azt, amit szerettél volna. Ne ess kétségbe, szedd össze a gondolataid, vedd fel a kesztyűt és szállj ringbe a saját érdekeid védelmében! Miért engednéd, hogy kontrollálhatatlanul sodródj a vízesés felé?! Ragadd meg az evezőt és vedd kezedbe az irányítást!

BIKA (április 21-május 20)

Agyonbonyolítod a dolgokat, egyszerűen megválaszolható kérdésekre is képes vagy több ismeretlenes egyenletet felállítani. Ez azonban roppant fárasztó, hiszen szinte mindig azokkal a nehézségekkel kell megküzdened, amelyeket magadnak csinálsz. Épp ezért idővel – ha már megfizetted a tanulópénzt – rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet, s nem kell mindig minden túlkomplikálni! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, különben elég nehezen fogsz sikerélményekhez jutni! Miért lennél önmagad ellensége?!

IKREK (május 21-június 21)

Általában véve nyugodt ember vagy, s másokkal ellentétben nem vagy csak nehezen tudnak kihozni a béketűrésből, a mai napon azonban mégis olyan szituációba kerülsz, amikor nagyon könnyen elszakadhat a cérna. Valaki ugyanis olyan viselkedést tanúsít, ami egyszerűen nem fér bele az értékrendedbe, abszolút nem tudsz és egy percig sem szeretnél azonosulni a dologgal. Ne hagyd azonban, hogy az indulatok vezéreljenek, igyekezz a tőled már megszokott diplomatikus módon fellépni, hogy később aztán ne kelljen senkinél bocsánatért esedezned!

RÁK (június 22-július 22)

Noha jó néhányan akadnak a környezetedben, akik folyamatosan megtesznek mindent azért, hogy felhívják a figyelmed a rád leselkedő veszélyekre, te mégis ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz, amelyen elindultál. Érdemes megnézned, hogy kik ezek a személyek és pontosan mitől is szeretnének megóvni, hisz ha ennyien mondják a magukét folyamatosan körülötted, talán lehet benne némi logika. Mielőtt teljesen figyelmen kívül hagyod őket, gondold végig, mit is kockáztatsz és csak akkor menj tovább az úton, ha teljesen meggyőződtél arról, hogy nem sérülsz az út során. Ne ragaszkodj a végsőkig olyasmikhez, amelyekért feleslegesen úszod át az óceánt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki a hátad mögött a te érdemeiddel tündököl, úgy próbálva beállítani a helyzetet, hogy mindez az ő keze munkáját dicséri. Téged az első pillanatban feldühít, mert úgy tűnik, hiába dolgoztál annyit az ügy érdekében, dugába dőlt minden. Ha azonban lehiggadsz és jobban belegondolsz, nem olyan tragikus a helyzet, mint amilyennek tűnik. Kérd számon az illetőn, hogy jutott eszébe, hogy a felhasználja a te munkásságod és legközelebb jobban gondold meg, kit avatsz be a munkafolyamatokba!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem gondolkodnak hasonlóan, és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, felejtsd el ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyan "barátokra", akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasfajta feladatot kapsz, amellyel ezelőtt soha nem volt még dolgod, fogalmad sincs tehát arról, hogyan kezdj egyáltalán hozzá, hisz az útvonal teljesen ismeretlen számodra. Épp ezért, mielőtt eltévednél egyedül a sötétben, érdemes körülnézned a környezetedben és egy olyan személytől segítséget kérni, aki nem használja ki a gyengeséged és önzetlenül, a helyzetet ki nem használva segítő jobbot nyújthat, ezáltal te is meg tudsz birkózni a feladattal. Légy résen, mert nem mindenki olyan jó szándékú körülötted, mint amilyennek mutatja magát! Ne dőlj be a mézes-mázos mosolyoknak, ha valakiben egyszer csalódtál már, nem ajánlott ismét kiszolgáltatnod magad neki! Csak óvatosan tehát a segítségkéréssel!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A mai nap a nosztalgiáé, rég nem látott ismerős keres ugyanis fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek minden, eddig elmaradt beszélgetést bepótolni és egy napra felejtsétek el a gondjaitok! Határozottan jót fog tenni neked az, hogy kicsit megfeledkezel a téged nyomasztó problémákról és azokról a terhekről, amelyekkel egyfajta szűnni nem akaró küzdelmet folytatsz. Kifejezetten bearanyozza a napod az illető, bizonyára gyakrabban kellene találkoznotok, ha ilyen jó hatással van rád!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan személlyel kényszerít közös munkára az Élet, akivel korábban számos konfliktusod akadt már azért, mert abszolút nem találjátok a közös hangot semmilyen tekintetben. Most azonban nincs más választásotok, mint az, hogy a korábbi sérelmeiteket félretéve erőt vegyetek magatokon, és valamiféle arany középúton haladva végül felmutatható eredményt produkáljatok. Motiváció lehet számodra, hogy nem tart örökké a közös projekt és ez még abszolút nem jelenti azt, hogy mostantól csak és kizárólag együtt dolgozhattok, minden időtöket együtt töltve. Igyekezz a legjobb tudásod szerint teljesíteni és akkor nyugodt lelkiismerettel mondhatod, hogy egyáltalán nem rajtad múlt a győzelem!

BAK (december 22-január 20)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, amely legnagyobb bosszúságodra nem teszi lehetővé, hogy a korábban eltervezett program szerint menj, amerre szeretnél. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgy sem tudsz ezen, sokkal inább érdemes összeszedned minden akaraterőd, kitartásod és elindulni egy másik irányba, amely végül elvezet majd a megoldáshoz. Vannak az Életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embereket abban, hogy a saját elképzeléseiket a saját terveik szerint valósíthassák meg, de ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmiféle olyan akadály nem létezik, amelyet ne tudnál megugrani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A mai napon megbizonyosodhatsz róla, hogy valóban léteznek még igaz barátságok és emberi kapcsolatok, olyan helyzetben siet ugyanis valaki a segítségedre, amelyben úgy tűnt, senkire nem számíthatsz. Ám pontosan akkor érkezik a segítség, amikor nem is gondolnád, mintegy életmentésként. Légy hálás az illetőnek és biztosítsd róla, hogy ő is bármikor, bármilyen helyzetben számíthat rád, minden tőled telhetőt meg fogsz tenni azért, hogy segíthess neki. A zsúfolt, rohanással teli életedben jól esik rájönnöd, hogy vannak még ilyen, kivételes kapcsolatok, amelyek az önzetlenségről és odaadásról szólnak!

HALAK (február 20-március 20)

Noha rendkívül eredményorientált ember vagy és nagyon megoldás centrikusan gondolkodsz, ezúttal kissé késleltetve jön az eredmény, melyet igen frusztrálónak tartasz. Attól azonban, mert nem tudsz csettintésre eredményt produkálni, még nem jelenti azt, hogy lehúzhatod a rolót, és csalódottan elkulloghatsz. Kellő akaraterővel és kitartással munkád meg fogja hozni a gyümölcsét. Amennyiben azonban most feladod, soha nem fogod megtudni, vajon milyen közel jártál hozzá! Bízz magadban és menj tovább!