Napi horoszkóp április 8.: a Bikák másokon segítenek, az Ikrek komoly elhatározásra jutnak

Napi horoszkóp április 8.: a Bikák másokon segítenek, az Ikrek komoly elhatározásra jutnak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

M

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok állásából ismét érdekes dolgokat tudhatsz meg!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 8.

KOS (március 21-április 20)

Egy, a múltban meg nem oldott, kellemetlen probléma tör most felszínre, amely igen sok bosszúságot okozott régebben is, érthető módon tehát nem szeretnéd, ha ezúttal is olyannyira megkeserítené az életed. Épp ezért még csírájában fojtsd el az ügyet, még azelőtt oldd meg bármi áron, mielőtt ismét gondot okozna. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban és mihamarabb, egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

BIKA (április 21-május 20)

Számodra fontos emberért küzdesz, akinek most érzésed szerint arra van szüksége, hogy valaki megragadja a kezét és húzza magával az úton. Ez mind nagyra értékelendő, hisz mialatt a saját gesztenyédet kapargatod -ahogy azt oly sokan teszik-, neked az is fontos, hogy közben ne felejts el embernek maradni és másokon segíteni. Nemes lélekre vall, hisz te vagy az az ember, akit a karma jó értelemben fog majd megjutalmazni. Az illető hálás lesz neked ezért az emberei cselekedetedért, te pedig kipipálhatod a listádon a "Segíts másokon!" és a "Ne hagyd a gyengébbet elveszni!" rubrikákat!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszas gondolkodás és mérlegelés után komoly elhatározásra jutottál, melyet a környezeteddel is azonnal megosztasz. Noha nem mindenki fog örülni annak, amilyen döntésre jutottál, próbáld megértetni velük, hogy ez esetben elsősorban önmagad kellett előtérbe helyezned, nem mások véleményét, esetleges ellenérzéseit figyelembe véve megfutamodni az elől, amely előbb-utóbb úgyis bekövetkezett volna. Ha már eldöntötted, nincs értelme halogatnod a dolgot, egyszerűen zárd le azt, ahol eddig voltál és indulj el az új felé. Mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

RÁK (június 22-július 22)

Magad sem hiszed el, de a siker sokkal hamarabb jött, mint azt előtte gondoltad volna. A főnököd is elismeri a munkádat, hisz amikor megbízott valamivel, nem számított rá, hogy a kisujjadból fogod kirázni a megoldást. Elismerő visszajelzéseket kapsz a kollégáidtól is, ami különösen jól esik, már csak ezért is megérte olyan szorgalmasan, kreatívan és hatékonyan dolgozni! Most számodra is bizonyítást nyert az, hogy megérte minden energiádat belefektetni, hogy megérte bíznod magadban, hogy nem érdemes kishitűnek lenni, csak önbizalommal menni előre az úton. Ez a siker kulcsa!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha úgy érzed, minden összeesküdött ellened, hogy semmi sem sikerül, ennek ellenére nem szabad feladnod! Mert ha most otthagysz csapot-papot, borzasztóan nagyot csalódhatsz önmagadban, mert nem volt kellő kitartás benned, hogy az első akadályoknál orra buktál, és még csak meg sem kísérelted a talpra állást. Ne feledd: akadályok mindig voltak és lesznek is! Ez így van jól, különben túl egyszerű lenne az élet. Te pedig le tudsz győzni mindent, csak akarnod kell! Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy az értékrendeden jóval túlmutató lépéssel relatíve nagy csalódást okozott neked. Mégis valamiért ragaszkodsz hozzá, nem tudsz a gondolataidban szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész és hogyan lehetne a helyzetet menteni. Mivel azonban ez a rágódás egyáltalán nem hat építőleg rád el kellene döntened, hogy beleragadsz ebbe a helyzetbe vagy könnyes búcsút veszel az illetőtől, lesz néhány nehezebb napod, de megpróbálsz a jövődre összpontosítani,avagy a mocsárban evickélsz előre, minden erődet és energiádat arra pazarolva, hogy fennmaradj a felszínen. Az egész csak rajtad múlik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan helyzet áll elő, ahol ha nincs helyén az eszed, s bizony könnyen megeshet, hogy nagy árat kell fizetned ezért. Épp emiatt légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz. Amennyiben úgy hozza a szükség, a saját érdekeidet vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon sem átgázolnod ahhoz, hogy az akaratodat érvényesítsd. Okosan és korrekten, a szabályok betartásával is lehet játszani, nem közelező Hókuszpókként viselkedni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nehezen nyílsz meg mások előtt, s nem vagy afféle ceremóniamester, inkább csendes megfigyelőként ücsörögsz, azon ábrándozva, milyen jó érzés lehet, ha mindenki rád figyel. Ne harcolj azonban mindenáron azért, hogy minden szempár rád szegeződjön. Nem kell magadból bohócot csinálni, és – meghazudtolva saját magadat – érdekes helyett szánalmassá válni. Amennyiben figyelemre vágysz, olyan dolgokat csinálj, amelyek a köz érdekeit szolgálják. Hidd el, ezzel sokkal hamarabb kelted fel mások érdeklődését, mint azt gondolnád!

NYILAS (november 23-december 21)

Büszke lehetsz magadra, mert véghezvittél valamit, amiről még te sem gondoltad volna, hogy sikerülni fog. Magad sem hitted, hogy van benned elég kitartás ahhoz, hogy lépésről lépésre fel tudod építeni, amit elterveztél, s ami végül akkorára növi ki magát, hogy az már egészen elképesztő. Miután begyűjtötted az elismeréseket, szánj egy kis időt magadra, kapcsolódj ki és gyűjts inspirációt a következő kihívásra! Hisz minimum ez a szint az, ami elvárható tőled a jövőben is!

BAK (december 22-január 20)

Olyan helyzetbe keveredsz, ahol nem érzed magad túl komfortosan, mi több, annyira feszélyez a helyzet, hogy a legszívesebben becsuknál ajtót-ablakot és a takaró alatt várnád meg, amíg elvonul a vihar. Ez azonban -te is beláthatod- sehova nem vezet és mégnmagadnak is csalódást okozol, hisz nincs annyi bátorság benned, hogy szembe merj nézni a problémáiddal. Hidd el, nem egyedülálló problémákkal küzdesz, senkinek sem egyszerű most, de ha csak tolod magad előtt az egészet, a végén akkor torony lesz előtted, amit képtelen leszel megmászni. Ne kell most megváltanod a világot, egyszerűen legyél bátor és vedd fel a harcot. Az életedrőlnvan szó, ki oldja meg a gondokat helyetted?! Na ugye, hogy benned is ott van a megoldóképlet, csak egy kis kurázsi kell hozzá!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy tűnik, van valaki, akiben megtaláltad a lelki társadat, aki szavak nélkül is megért, elég csupán szemmel kommunikálnotok. Ritkán fordul elő, hogy olyan személy akad az utadba, akiben minden körülmények között vakon megbízhatsz, akire bármikor számíthatsz. Próbáld tehát foggal-körömmel megtartani, ehhez azonban neked is tenned kell valamit a kapcsolatért. Igyekezz bizonyítani, hogy kölcsönös a dolog, hogy te is teszel a kapcsolatért legalább annyit, mint amennyit ő tesz érted. Becsüld meg az ilyen embert magad körül!

HALAK (február 20-március 20)

Ugyan elindultál az ösvényen, de rá kell jönnöd, az nincs még rendesen kitaposva ahhoz, hogy biztosan el ne tévedj és le ne térj róla. Ezért megtorpansz és elbizonytalanodsz egy pillanatra, hogy vajon a jó irányba haladsz-e. Senki nem mondta azonban, hogy kizárólag a mások által korábban megjelölt úton kell menned. Sőt! Ebben az esetben talán jobb is, ha a saját utadat járod egyedül, így nem lesz senki, aki megmondja, mit és hogyan csinálj. Menj és bizonyítsd magadnak és másoknak is, hogy nem vagy egy elveszett ember!

Tovább olvasok
Kép
A szemem láttára pofozta fel a gyerekét – mit kéne tennem ilyenkor?

Menjek oda, avatkozzak be? Fogjam le a kezét és oktassam ki? Vagy inkább maradjak szép csendben, és álljak odébb? Ne tétlenkedj, cselekedj, ha megvédheted – bátorít az UNICEF, melynek szakemberei egy kisokost állítottak össze, hogy a gyermekbántalmazás kapcsán felmerülő, mindennapos kérdésekben segítsenek eligazodni. Azt is leírják, konkrétan mi mindent tehetsz, ha a környezetedben ilyesmit tapasztalsz.

Kép
5 ajándéktipp, amitől jövőre még ennél is szebbek lehetünk!

Virágot a virágnak, szépségápolási terméket a szép nőnek. Tökéletes karácsonyi ajándék lehet minden nő számára egy olyan dolog, amitől aztán a következő évben még szebbek lehetünk.

Kép
Pozitív lettem, aztán negatív, és végül megint pozitív – 100 százalék táppénz, na az nincs

Hogyan lettem pozitív, aztán negatív, aztán megint pozitív? Kacskaringós Covid-történet következik.

Kép
Egyhétvégés sorozatok, amik elviselhetőbbé teszik a karantént (is)

2020-ban a sorozatok rabjai lettünk. Összegyűjtöttünk néhányat közülük, melyeket semmiféleképpen nem érdemes kihagyni ebben az évben!

Kép
Álmomban már megint terhes voltam. Ez mégis mit jelent?

Veled is előfordult már, hogy azt álmodtad, babát vársz? Aggodalomra semmi ok, általában mindig pozitív dolgot jelez.

Kép
Adhatunk vért, ha már voltunk Covidosak?

Amennyiben felépültél a koronavírus fertőzésből, egyetlen tűszúrás árán segítheted más betegek gyógyulását.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem