Napi horoszkóp április 7.: a Bikák már a jövőjüket építgetik, a Rákok ki vannak éhezve a sikerre

Borítókép: Napi horoszkóp április 7.: a Bikák már a jövőjüket építgetik, a Rákok ki vannak éhezve a sikerre
Ma is érdemes elolvasnod a napi horoszkópod, mert fontos dolgokat üzentek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 7.

KOS (március 21-április 20)

Magadnak is csak halkan mered bevallani, de nagyon félsz kimondani egészen nyilvánvaló dolgokat, mert félsz a következményektől. Nem biztos azonban, hogy ez a legjobb taktika, mert egyszer csak egy váratlan pillanatban a nyakadba zúdul az egész. Ne seperj szőnyeg alá semmit, mert abból csak bajod lehet, ezért sokkal jobban jársz, ha szembenézel a problémákkal, és igyekszel gyorsan mindent tisztázni. Gondold végig és dönts okosan!

BIKA (április 21-május 20)

Noha az elején nem ugrottál ki a bőrödből ettől a karantén miatti otthonléttől, mégem volt azért annyira haszontalanul töltött idő: végre megtaláltad a célodat, amit nagyon szeretnél elérni, ám azt is pontosan tudod, hogy ehhez igen nagy áldozatokat kell majd hozni, s hosszú, rögös út áll előtted. Ha azonban úgy döntöttél, hogy elindulsz, nehogy visszatáncolj, hisz most van lehetőséged biztos alapokat lehelyezni, amelyre aztán a ledönthetetlen erődöt építheted majd. Tervezz, szervezz, egyelőre karanténban ugyan, de az a fontos, hogy legalább elindultál az úton. Ne foglalkozz azzal, hogy mások mit fecsegnek össze-vissza az ötletedről, kizárólag azokra hallgass, akik tanácsaikkal segíteni kívánnak.

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje készíted a tervet a célodhoz, folyton azon gondolkodsz, hogyan tudsz rajta szépíteni, változtatni, csinosítani. Az azonban még nem kristályosodott ki benned, mikor lesz alkalmad érvényesíteni és nyélbe ütni, aminek elengedhetetlen kelléke lesz majd a tervrajz. Nem biztos azonban, hogy ha eljön az idő, feltétlen ragaszkodnod kell hozzá, hisz lehetnek olyan pillanatok, amikor a tudásod és tapasztalatod többet ér majd. Lásd be, az élet nem egy matekóra!

RÁK (június 22-július 22)

Rendkívüli módon ki vagy már éhezve a sikerre, s emiatt mindenbe belefogsz, amibe csak lehet, olyan dolgokat is beleértve, amelyekhez egyáltalán nem is értesz. Mielőtt azonban kiderülne, hogy csak össze-vissza kapkodsz, s végképp bolondot csinálnál magadból, gyorsan állj le, próbált felmérni a képességeidet, és válassz valamilyen reális célt magadnak, amit esélyed is van elérni. Bizonytalannak tűnő ügyekbe azonban ne vágj bele, mert semmi szükséged újabb kudarcélményekre!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki igyekszik rád testálni egy olyan feladatot, amelyet neki kellene elvégeznie, te pedig cseppet sem konyítasz hozzá. Nem kell azonban olyasmit vállalnod, ami nincs ínyedre, határozottan utasítsd vissza és nyugodtan kérd ki magadnak, hogy nem egy bábu vagy a színházból, akit a drámai és komikus szerepekre egyaránt bátran lehet alkalmazni! Pontosítsd a saját pozíciód ebben a szituációban, illetve próbálj rá világítani arra, hogy abszolút nem érzed szükségét annak, hogy bármilyen plusz szerepet vállalj benne. Ne engedd kihasználni magad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Felgyorsulnak körülötted az események, nem győzöd kapkodni a fejed, alig bírod tartani magad a tervezett tempóhoz. Ne ess azonban kétségbe, hisz ez most egyáltalán nem segít, egyszerűen legyél magabiztos és talpraesett! Ha hiszel magadban, teljesen biztosan tudni fogod, hogyan kell hatékony eszközhöz nyúlnod a siker érdekében. Így is eredményes leszel, csupán csak magadban kell bíznod! Menni fog, fel ne add!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Szép nyugodtan haladsz előre, mindenfajta nyomás nélkül, felszabadultan teszed a dolgod, abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Fontos a nyugalom, egy bizonyos egészséges aggódás azonban soha nem árt, hisz így a benned lévő tartás akaratlanul is felkészít egy állandó készenlétre, hogy akkor is gyorsan tudj cselekedni, amikor váratlanul megreped alattad a léc. Sokan megirigyelhetnék magabiztosságod és talpraesettséged, hisz te vagy az a személy, aki még karanténkörülmények között is tudja, hogy mit és miért kell tennie, a katasztrófahelyzet elkerülése érdekében!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mindent megteszel azért, hogy másokat boldoggá tegyél, más célja nem is nagyon van a tetteidnek, mint az, hogy mindenkit elégedettnek láss. Be kell azonban látnod, nagyon felemészti az energiáidat az, hogy foggal-körömmel kapaszkodsz felfelé, ahelyett, hogy azt csinálnád, ami téged boldoggá tesz. Húzz egy határvonalat, amelyen kívül nem kell feláldoznod magad annak oltárán, hogy másoknak teljes és kerek legyen az élete. A saját filmedben játsszd te a főszerepet!

NYILAS (november 23-december 21)

Hatalmas akadályt sikerül legyőznöd, olyasmit, amire nem sokan mertek volna vállalkozni! Borzasztóan büszke vagy most magadra, mert mindenki nagy elismeréssel tekint rád! Valójában van is mire büszkének lenned, hisz ennek az akadálynak a legyőzésével képes voltál úrrá lenni a félelmeiden is azzal kapcsolatban, ami azelőtt mumusként riogatott. Élvezd ki a rivaldafényt, de ne feledd, minden csoda három napig tart, ne engedd, hogy a sodrás a valóságtól túl messzire vigyen, hisz annál nehezebb lesz majd visszatalálnod!

BAK (december 22-január 20)

Túlbonyolítod a dolgokat, még azon helyzeteket is képes vagy fordulatokkal telepakolni, amik egyébként abszolút egyszerűen megoldhatóak lennének. Ez viszont olyannyira fárasztóvá teszi az alavetően nem túl kimerítő életed, hisz gyakorlatilag magad elé rakod folyamatosan az akadályokat, hogy igazán ettől kezdesz kimerülni, nem a különböző hepe-hupáktól. Épp ezért idővel, saját bőröddel fizetve a tanulópénzt, te is rájöhetsz, hogy lehet sokkal könnyedebben is élni az életet, nem kell mindig fejjel lefelé tekinteni a dolgokra! Lazíts és változtass a hozzáállásodon, hisz így megnehezíted a sikerélmények szerzésének lehetőségét is! Miért lennél önmagad ellensége?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmi miatt aggódsz, amelyet semmilyen eszközzel nem tudsz irányítani, ennek ellenére mégsem tudod kiverni a fejedből. Jelen pillanatban azonban teljesen felesleges ezen rágódnod, sokkal inkább arra kellene koncentrálnod, amely rajtad múlik és saját akaratoddal tudod befolyásolni. Felejtsd el, ne görcsölj rajta, inkább azokkal a dolgokkal foglalkozz, amelyekből eredményt tudsz felmutatni. Ezek a sikerek fognak előrevinni és motiválni arra, hogy bátran, nagyobb volumenű kihívásokba is belekezdj!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül megnyugtat a jelenlegi szituáció, hisz annak ellenére, hogy nem fenékig tejfelbaz te életed sem, abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy egyelőre te, magad dönthetsz arról, hogyan irányítsd a dolgokat, aszerint hogy számodra mi a legmegfelelőbb útirány. Hogy ez egy átmeneti állapot-e vagy hosszabb távra berendezkedhetsz így, abban nem lehetsz biztos, épp ezért legyen egy B-terved is, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap, történik-e valamiféle váratlan fordulat, amely miatt a jelenlegi magabiztosságod hirtelen elszáll a széllel. Sosem árt az, ha van nálad esernyő annak érdekében, hogy el ne ázz!