Napi horoszkóp április 5.: a Bikák rendezhetik a nézeteltéréseiket, az Ikreknek kevesebb feladatot kellene vállalniuk

Borítókép: Napi horoszkóp április 5.: a Bikák rendezhetik a nézeteltéréseiket, az Ikreknek kevesebb feladatot kellene vállalniuk
Érdemes megnézni, mit üzen a horoszkópod, mert izgalmas dolgokat tartogat a hét utolsó napjára is!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 5.

KOS (március 21-április 20)

El kellene határoznod végre, merre menj tovább. Mindenki tervezget körülötted, te pedig még mindig tolod magad előtt a dolgaidat. Így azonban folyamatosan mennek el melletted a jobbnál jobb lehetőségek, miközben ahelyett, hogy megragadnád őket, inkább elodázol mindent. Ez a legkiválóbb alkalom arra, hogy hosszabb távon építkezz, ha csak fejben, akkor is, ne vesztegesd az idődet, hisz most lehet a biztos alapokat letenni! Ne hezitálj sokat, nehogy azután késő legyen!

BIKA (április 21-május 20)

Van valaki a környezetedben, akivel az utóbbi időben nem-igen jössz ki, lépten-nyomon összevitáztok, nem stimmelnek az elképzeléseitek, teljesen más értékrendet képviseltek mindketten. Mivel azonban elképzelhetően hosszabb ideig kell még egy levegőt szívnotok, érdemes a kapcsolatotok javításán dolgoznotok. Legyél kezdeményező, beszélgessetek, tisztázzátok a nézeteltéréseiteket nyugodt hangvételben, kezdjétek újraépíteni azt, ami leomlott közöttetek az utóbbi időben. Látod? A karantén összehozza az embereket, így te is kaphatsz valami pozitívumot belőle!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi időben átestél a ló túloldalára, annyi mindent vagy kénytelen magadra vállalni, amennyit szinte lehetetlen tejesíteni, ennek viszont meg is lesz a következménye, hisz sokkal nagyobb eséllyel hibázhatsz fontosabb pillanatokban, illetve a sok stressz előbb-utóbb felőrli m az egészséged is. Most kell tehát behúznod a kéziféket és megálljt parancsolni magadnak, mert ha így folytatod, az nem csak az eredményen fog meglátszani, de testi tüneteket is okozhat. Igyekezz lejjebb adni az önmagaddal szemben támasztott elvárásokból, nem kell mindenáron mindent elvállalnod, csakis olyasmire mondj igent, amelyről úgy gondolod, hogy érdemes belevágni. Ne feledd, a munka nemesít, ám első az egészség!

RÁK (június 22-július 22)

Bár a hét utolsó napjára egészen mást terveztél, mégis az átlagosnál nagyobb volumenű kihívással kell ma szembesülnöd, amely azonnali és hatékony beavatkozást kíván. Most mindent tegyél félre, ezt a bizonyos ügyet helyezd a prioritási sorrend legtetejére és csak erre koncentrálj. Amennyiben ugyanis nem sikerül idejekorán megoldanod a helyzetet, jó eséllyel fog a káosz eluralkodni benned és előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ne ess kétségbe a felelősség súlyától, gondolkodj megoldás centrikusan és minden menni fog úgy, ahogy nem is számítottál rá. Bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, ne add fel az elején!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé bizalmatlan vagy valakivel szemben, aki túl erőszakosan kíván a bizalmadba férkőzni. Egyszerűen akárhogy is gondolkodsz, nem tudod megfejteni, mit is szeretne tőled, miért nyomul ennyire gátlástalanul, minden eszközt bevetve. Nem kell azonban neked megfejtened a rejtélyt, kérdezz rá, miért legyeskedik egyfolytában körülötted, próbáld megtudni, mik a céljai ezzel. Ha gyanúsnak találod a közeledést, állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, ami nem az ilyen hozzáállással bíró személyeknek van nyitva!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szíved szerint kilépnél egy igen kellemetlen szituációból, de magadra vállaltál valamit, ami egyenlőre nem engedi, hogy hátat fordíts és elsétálj. Elég nehéz elvonatkoztatnod ettől, mert egyfolytában azon jár az agyad, hogy miként zárd gyorsan rövidre a dolgot. Ne tépelődj túl sokáig, próbáld meg a lehető legkevesebbet kockáztatva, logikusan befejezni azt, amit elkezdtél. Ha egyszer már belementél valamibe, nem lenne korrekt most kihátrálni. Vállald a felelősséget, hisz így lesz nyugodt a lelkiismereted!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindent mértani pontossággal elterveztél ahhoz, hogy gördülékenyen menjenek a dolgok, s minden e szerint alakul is, bár a vártnál kicsit lassabban jön az eredmény. Mielőtt azonban kétségbeesnél attól, hogy súlyos deficitet kell majd elkönyvelned, nyugodj meg és gondolj bele, mi mindent tettél már. Annyi munkát és energát fektettél már bele, hogy nem sülhet el rosszul a dolog. A szembejövő akadályok csupán megerősítenek, ne ijedj meg tőlük, csak arra ügyelj, hogy biztos lábakon állj, s ne fújjon el az első fuvallat! Menni fog, bízz magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, ő azonban nem tud róla. Várj az alkalmas pillanatra és tudasd az illetővel, hogy nem közömbös a számodra. Amennyiben kölcsönös a szimpátia, viszonozni fogja a dolgot és ha mindketten úgy érzitek, közelebb is kerülhettek egymáshoz. Persze nem kell ajtóstól rontani a házba, ha rámenős vagy, csak kiábrándíthatod magadból. Fogd vissza az érzelmeidet, finoman ismerkedj, ne add ki magad az első másodpercben, mert azzal ki is ábrándíthatod magadból. Légy türelmes és meglátod, azzal többre mégy.

NYILAS (november 23-december 21)

Nagy célt tűztél ki magad elé, pontosan tudva, hogy azt elérni nem lesz egy sétagalopp. Tisztában voltál a ténnyel, hogy magasra tetted a lécet, amit meg kell majd ugranod ahhoz, hogy eljöjjön a hőn áhított siker és csillogás. A jelenlegi pozíciód alapján minden esélyed megvan arra, hogy meg tudd valósítani a tervedet. Légy magabiztos, nehogy kizökkenj egy pillanatra is, s mindenképpen higgy magadban. Ha így teszel, legyőzheted akár az egész világot!

BAK (december 22-január 20)

Olyan lehetőség kínálkozik, amely hosszútávra szól és sikerekkel kecsegtet. Ne félj elfogadni, mert nagyon ritkán akad olyan ajánlat, amelynek nemigen vannak hátulütői. Ennek egyenlőre nem látszik az árnyoldala, de elképzelhető, hogy ez azért van, mert most kicsit elvakult vagy a dologgal kapcsolatosan. Mielőtt igent mondasz rá, ülj le és mérlegeld, mit tartogat számodra a jövő, esetleg milyen áldozatokat kell érte hoznod. Ha a hetedik érzéked azt súgja, fogadd el, ne habozz!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Vannak olyan szituációk, amelyeken jobb csendben túllépni, s ezen nem érdemes egyetlen percig sem morfondírozni. Meg kell tanulnod neked is elengedni helyzeteket anélkül, hogy nagyon felbosszantanád magad. Néha sokkal okosabb, ha nem okozol magadnak kellemetlen pillanatokat azzal, hogy olyan dolgokon töröd a fejed, amelyek megtörténtek, sőt már el is múltak. Tanulj meg diplomatikusan, okosan továbblépni és tekints a jövőbe!

HALAK (február 20-március 20)

Váratlan helyzetben meglepően jól reagálsz, s magad sem számítottál rá, hogy pont akkor lesz helyén az eszed, amikor a legnagyobb szükséged van rá! Talpraesettséged miatt a többiek felnéznek rád, hisz mindig tudod, hogy kinek, mit és mikor kell mondanod ahhoz, hogy a véleményedet elfogadják. Mindig maradj ilyen agilis, mert ez hosszútávon is jót tesz neked az élet minden területén!