Napi horoszkóp április 4.: a Skorpiók magabiztosak, a Halak új helyzetben bizonyíthatnak

Borítókép: Napi horoszkóp április 4.: a Skorpiók magabiztosak, a Halak új helyzetben bizonyíthatnak
Hétvégén is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, hisz izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 4.

KOS (március 21-április 20)

Eddig nem nagyon tudtad, vagy talán nem vetted észre, de akad valaki a környezetedben, aki minden lépésed óvja, aki rendkívül kiemelten figyel oda arra, hogy neked kényelmes legyen az életed. Persze mindezt úgy igyekszik megtenni, hogy ne tűnjön fel sem neked, sem a környezetednek. Nagy önzetlenségre vall, hogy mögötted áll és minden erejével érted dolgozik, Te pedig becsüld meg, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy folyamatosan, mindenféle nyomulás nélkül fogják a kezét ahhoz, hogy el ne hasaljon az úton. Ügyelj azonban arra is, hogy valamennyire megtartsd az önállóságod, ne kényelmesedj el, mert abban az esetben teljesen kiszolgáltatottá válhatsz!

BIKA (április 21-május 20)

A végére szeretnél járni valaminek, de túl bonyolultnak és kacskaringósnak találod az oda vezető utat, emiatt kicsit félsz belevágni. Mivel azonban a bizonytalanságból adódó kíváncsiságod nagyobb, mint a félelmed, ezért érzed azt, hogy ki kell derítened, mi történik pontosan. Amennyiben úgy érzed, a feladat túl nagy falat lesz számodra, keress valakit a környezetedben, aki nálad nagyobb bátorsággal bír, talpraesettebb, mint te és a nagyobb hegyeket is gond nélkül mássza meg. Bízd rá magad, mert tudni fogja, merre kell mennetek annak érdekében, hogy minden kiderüljön.

IKREK (május 21-június 21)

Nagy versenyhelyzetben észnél kell lenned, hogy ne érhessen semmiféle meglepetés és mások nehogy elvigyék dobogós helyet előled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálnod, már csak egy ütős taktikát kell felállítanod ahhoz, hogy mindenkinél jobb lehess, ne késlekedj tehát, hisz ma még előnyben vagy, de ki tudja, mit hoz a holnap. Arra azért ügyelj, hogy a saját értékrendeden ne lépj túl, hogy emiatt ne legyen később lelkiismeret furdalásod, maradj tehát a tisztességes játék híve!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap folyamán lehetőséged nyílik arra, hogy olyasmiben mérettesd meg magad, amivel korábban köszönőviszonyban sem voltál. Az ismeretlen miatt az első pillanatban megremeg ugyan a lábad, de a másodikban rögtön rájössz arra, hogy tulajdonképp vonz az izgalmas kaland, tudod, hogy ha nem próbálnád ki magad, biztosan hosszú ideig bánnád a dolgot, emiatt nem érdemes sokáig hezitálnod. Ugorj fejest az ismeretlenbe és legyél nyitott arra, ami veled szembe jön. Ne feledd: semmi nem történik véletlenül, épp ezért az is lehet, hogy te most értél meg erre a nagyobb volumenű kihívásra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakinek a viselkedése a környezeteben kezdi átlépni a tűréshatárodat, te pedig nagyon nehezen tudod megállni, hogy ezt ne tedd szóvá. Meglehetősen irritál az, hogy az illető önmagától nem jön rá arra, hol kellene megálljt parancsolnia magának. Nem is érted, miért nyomul annyira, amikor te többször próbáltad jelezni neki, hogy nálad hol a határ, s már túlfeszítette a húrt. Úgy látszik, nem ért a finom gesztusokból, jobb tehát, ha világosan az értésére adod, hogy eddig és ne tovább!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé kesze-kuszának ítéled most meg a helyzeted, de megnyugtat a tudat, hogy van valaki, akire minden körülmények között, bármiben számíthatsz. Ezúttal is a segítségedre siet és bátran oda áll mögéd, ő az, aki nem csak ebben a szituációban, hanem mindig melletted áll és támogat, ha kell, akkor veled örül vagy villámhárítóként működik. Szerencséd van, mert nem mindenki mondhatja el magáról, hogy olyan kiváltságos helyzetben van, amelyet te bátran elmondhatsz! Igyekezz óvni a kapcsolatotokat, vigyázz rá és éreztesd vele, hogy ő is bármiben számíthat rád!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem szereted a konfliktus helyzeteket, kifejezetten konfliktus kerülő embernek tartod magad, ha bármi olyasmi történik, ahol elveszíted a biztonságérzeted, azonnal kihátrálsz és elmenekülsz a helyzetből. Időnként vannak azonban olyan szituációk, amelyekben ki kell állnod magadért és az igazadért annak érdekében, hogy megvédhesd a becsületed. Kevés olyan ember van, aki kifejezetten keresi a konfliktusokat, de amennyiben provokatív helyzetben találod magad, nem kell lehajtott fejjel állnod, ha úgy érzed, jogtalanul bántanak. Erős vagy, bátor vagy, ha nincs vaj a füled mögött, miért hagynád magad?!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Annyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy már teljesen elrugaszkodtál a valóságtól. El nem tudod képzelni, hogy bármi is közbeszólhatna, s már a markodban érzed a sikert. Ez azonban semmi jóra nem vezet, s ha próbálod reálisan nézni a dolgokat, látni fogod, hogy korántsem ennyire egyszerű a helyzet. Szóval lenne min változtatni, s fel kellene ismerned, hogy nem teljes a kép, amit kialakítottál magadban. Ráadásul vannak, akik ferde szemmel néznek rád emiatt. De nem is ez az igazán fontos, mert ennél lényegesebb, hogy legalább saját magadat soha ne csapd be.

NYILAS (november 23-december 21)

Bár a legkevésbé sem számítottál rá, olyasfajta lehetőséget sodor utadba az élet, amelyről azonnal tudod, hogy ez a lesz számodra a nagy kiugrási lehetőség, amellyel bizonyíthatsz és feljebb léphetsz a ranglétrán is. Ne gondolkodj, egyszerűen ragadd meg, mert ez a „soha vissza nem térő” kategóriából való, épp ezért mára minden mást tegyél félre, csakis erre az egyetlen egy kihívásra koncentrálj, amely végül elvezet a sikerhez és joggal zsebelheted be az elismeréseket is. Mondj nemet mindenkinek, aki megpróbál elterelni az útról mindenféle más programokkal, hisz neked most semmi más nem számít, csak és kizárólag ez az egyetlen egy lehetőség. Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje görcsösen dolgozol valamin, attól rettegsz minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, illetve ha megbotlasz, az milyen következményekkel járhat. Emiatt a folyamatos félelem miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, ettől egy frusztrált, erőltetett, kicsikart maszlaggá válik az egész. Nem érdemes ennyire görcsölni az aktuális tevékenységen, mert sokkal nagyobb lehetőséget adsz magadnak a hibázásra. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes? Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és a lehető legtöbbet hozd ki magadból, így akár sikerül, akár nem neked már mindenképp nyugodt lesz a lelkiismereted!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasfajta feladattal bíznak meg, amely igencsak távol áll tőled minden szempontból, ám nemet mégsem tudtál mondani, mert nem akartál emiatt semmiféle konfliktushelyzetet. Az első pillanatban a fejed vakarva állsz, fogalmad sincs, hogyan oldd meg a szituációt, hisz korábban köszönőviszonyban sem voltál az ilyesfajta feladatokkal. Mivel azonban nincs más választásod, mint nekirugaszkodni, így szedd össze minden tudásod, használd azt a sok-sok tapasztalatot, amelyet az évek hosszú során magadra pakoltál és némi rafinériával és logikával oldd meg a helyzetet. Meglátod, minél előbb végzel a dologgal, annál hamarabb szabadulsz fel minden szempontból, de most elsősorban erre koncentrálj!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki mindenáron igyekszik a szőnyeg alá söpörni egy elég komoly problémát, amely számodra meglehetősen zavaró, hisz téged is hátráltat, mert amíg meg nem oldja, mindannyian benne ragadtok a szituációban. Épp ezért igyekezz az illetővel logikus úton megértetni, hogy ugyan megérted, miért szeretné annyira elodázni a probléma megoldását, mégis muszáj lesz szembenéznie vele. Amennyiben szükségét látod, biztosítsd arról, hogy számíthat rád, mellette fogsz állni, csak legyen annyi bátorsága, hogy pontot tesz a dolog végére. Mindenkinek könnyebb lesz az élete ezután és ami a legfontosabb, hogy a tiédet sem frusztrálja már tovább.