Napi horoszkóp április 20.: a Rákok a békebíró szerepét vállalják, a Szüzek önállóságra törekednek

Borítókép: Napi horoszkóp április 20.: a Rákok a békebíró szerepét vállalják, a Szüzek önállóságra törekednek
A hét első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 20.

KOS (március 21-április 20)

Valami, aminek eddig nem tulajdonítottál különösebb jelentőséget, most mégis nehéz perceket okoz neked, emiatt elég bosszús vagy, nem érted ugyanis, hogyan lett a bolhából ilyen hamar ekkora elefánt. Ahelyett azonban, hogy az idődet bosszankodásra vesztegetnéd, inkább fókuszálj arra, hogy most miként tudod mihamarabb megoldani a problémát, nehogy aztán a végén a nyakadba szakadjon az egész. Minden más ráér, hisz nálad ez van a fontossági sorrend élén, így semmi más nem lehet olyan sürgető, mint ez az egyetlen dolog, amelynek nem odázhatod tovább a megoldását. Gyorsan zárd le az ügyet, hogy ne nyomaszthasson tovább s, hidd el, akkor te is sokkal nyugodtabban éled majd az életed!

BIKA (április 21-május 20)

Érzed ugyan, hogy jó úton vagy, és a saját nyugodt tempódban haladva is elérheted a célodat, valamiért azonban hirtelen türelmetlenné válsz és sürgetni kezded a magad által elvárt eredményt. Ennek viszont nem sok értelme. Ráadásul ha valaki tanácsot szeretne adni, a jó szándékú figyelmeztetést arrogánsan visszautasítod, amit az illető meglehetős értetlenséggel fogad. Talán még jól meg is sértődik miatta. Nincs azonban semmi okod arra, hogy ennyire görcsösen kapkodj. Lazíts és próbáld meg inkább élvezni azt, amit csinálsz!

IKREK (május 21-június 21)

Akaratodon kívül belesodródsz egy szerencsétlen szituációba, amelyben ugyan az első pillanattól kezdve eléggé kényelmetlenül érzed magad, de most már nemigen van más választásod: a lehető legjobb tudásod szerint kell megállni a helyedet. Próbáld a maximumot kihozni magadból, ne engedd, hogy a körülmények befolyásoljanak. Csakis arra koncentrálj, hogy minél hamarabb pontot tegyél az ügy végére, hiszen érthető módon a lehető legkorábban szeretnél szabadulni ebből a kínos helyzetből.

RÁK (június 22-július 22)

Számodra fontos emberek egyre kevésbé bírják a bezártságot, emiatt minden apró-cseprő dolog miatt képesek lennének -átvitt értelemben- egymás torkának ugrani. Te pedig a két tűz között próbáltál eddig ellavírozni, ám mostanra kezdesz besokallni. Mielőtt az őrület határára kerülnél, mindenképp be kellene avatkoznod, mert egyszerűen annyira frusztrál, hogy miközben olyan sokat jelentenek számodra, a szemed előtt vesznek össze. Légy azonban óvatos, csak olyasmit mondj vagy cselekedj, amivel egyrészt nem foglalsz állást egyikük oldalán sem, másrészt pedig magadat sem sodrod kellemetlen helyzetbe.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Eddig mindig másokkal voltál elfoglalva, mindenkinek megpróbáltad egyengetni az útját, most viszont itt az ideje, hogy a saját életedre és a saját boldogságodra koncentrálj! Járj nyitott szemmel és szívvel, mert sosem tudhatod, kit sodor utadba a sors és ki lesz az, aki mellett ténylegesen kiteljesedhetsz majd. Amennyiben megtaláltad őt és úgy érzed, ketten alkottok egy egészet, ne engedd el, tégy meg mindent annak érdekében, hogy a kapcsolatotok őszinte és szeretetteljes legyen! Sok boldogságot a borsónak és a héjának!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd a feladataidat és egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy forró fejjel, gondolkodás és mérlegelés nélkül csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy, és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Megérett benned az elhatározás, kész vagy továbblépni, úgy érzed ebből a helyzetb kihoztad a maximumot, fejlődni már nem-igen fogsz tudni. Mivel azonban jelenleg lehetetlen a fizikai értelemben vett továbblépés, épp ezért érdemes egyelőre inkább fejben előrébblépned. Tervezd meg, hogyan zársz le mindent és azt is, hogy mi lesz az új életed első dolga. Alaposan fontold meg, merre indulsz és azt is, hogy milyen taktikát választasz hozzá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mielőtt ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibalehetőség, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat ess. És minél nagyobbat buksz, annál komolyabb lehet a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, s ez nemcsak rád lesznek hatással, hanem a környezetedre is.

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra is meglepő tempóban haladnak a dolgaid, ami nagy nyugalommal tölt el, hisz amíg a környezetedben élőknek valamivel nehezebb helyzetet teremtett a karantén, addig te elmondhatod, hogy kedvezően alakulnak az ügyeid. Bár alig mered elhinni, hogy kezdenek helyükre kerülni a hiányzó puzzledarabok, ne bízd el magad mégsem, hisz nem tudhatod, mit hoz a holnap és szembe tudsz-e szállni vele.

BAK (december 22-január 20)

Elérkezett az a pont az életedben, amikor le kell ülnöd, végig kell gondolnod, honnan indultál, merre tartasz, hol van a cél és milyen messze vagy még tőle. Túl régóta nem történt ugyanis semmi említésre méltó dolog, ami előremozdítaná az ügyeidet. Amennyiben tudsz változtatni a dolgokon és meg tudod tolni a sárba ragadt szekeret, ne tétovázz. Ha pedig elakadtál és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Nem szégyen az és nem von le semmit az értékeidből. Egyszerűen néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Sürgeted az eseményeket, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. De próbálj meg ténylegesen tenni is valamit az ügy érdekében, különben tényleg nagyon lassan fog haladni minden. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

HALAK (február 20-március 20)

Kitűztél valamit, amit nagyon szeretnél el is érni, a környezetednek azonban egyáltalán nem tetszik a dolog. Igyekeznek lebeszélni róla, néhányan már-már kisdedként kezelve, mintha te nem tudnád eldönteni, jó lesz-e ez neked, vagy hagynod kellene az egészet a fenébe, mert hamvába holt ötlet. Ne érdekeljen, mások mit gondolnak, mennyire féltenek, ha egyszer megszületett a fejedben a gondolat és nem tartod életveszélyesnek, próbáld ki magad benne. Ha rosszul sül el, úgyis neked kell a tanulópénzt megfizetned.