Napi horoszkóp április 15.: a Kosok számíthatnak a közeli barátaikra, a Rákoknak nagy boldogságban lehet részük

Borítókép: Napi horoszkóp április 15.: a Kosok számíthatnak a közeli barátaikra, a Rákoknak nagy boldogságban lehet részük
Ma is érdemes elolvasni, hogy mit ígérnek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 15.

KOS (március 21-április 20)

Jó érzéssel tölt el, hogy számíthatsz a családodra és a barátaidra, ha úgy hozza az Élet, hogy bármiben a segítségükre szorulsz. Az érzés kölcsönös, hisz ők is tudják, hogy ha baj van, te is teljes mellszélességgel ott állsz és hajlandó vagy a spártai lóval is szembeszállni értük. Ezek a legjobb és legőszintébb emberi kapcsolatok, ahol nem kell egy bizonyos álarc alatt izzadnod, hogy valaki másnak mutasd magad, mint aki valójában vagy. Becsüljétek meg egymást!

BIKA (április 21-május 20)

Dőlj hátra kicsit, engedd el, amit zavar, ne foglalkozz most azzal, mások mit gondolnak rólad, semmi más nem fontos, csakis Te! Mindig azzal vagy elfoglalva, hogy megfelelj a környezetednek, a főnöködnek, a családnak, a partnerednek, barátaidnak, ebbe azonban kezdesz belefáradni, hisz az összes energiádat arra áldozod, hogy mindenki meg legyen elégedve veled. Biztos jó ez?! Biztos azt szeretnéd, hogy elfogyj a nagy erőfeszítésben?! Rázd le a láncaid, mert túlságosan szorosak már!

IKREK (május 21-június 21)

Ha valamely célodat komoly verítékkel és szenvedéssel érted el, rengeted áldozatot hoztál érte, ne hagyd, hogy mások élvezzék a hozományát! Nagyon könnyű felállni a dobogó tetejére, nem is az a nagy lépés, hanem az út, amit egészen odáig megtettél. Amely mögött hatalmas kitartás és rengeteg fáradtság áll. Épp ezért, ha ezt a bizonyos utat te tetted meg, akkor ragaszkodj ahhoz, hogy te is arasd le a babérokat és téged ismerjenek el érte! Ne hagyd magad!

RÁK (június 22-július 22)

A mai napon olyasmi történik veled, amire egyáltalán nem számítottál, de nagyon boldoggá tesz majd. Régóta vágytál már rá, nagyon sokat dolgoztál érte, így rendkívülien megérdemelted már, hogy végre te is megmártózhass a sikerben. Használd ki minden pillanatát, tudasd mindenkivel, mekkora eredményt is értél el és ne foglalkozz azokkal, akik irigyek rád csak azért, mert nekik nem sikerült. Mindent önerődből, rengeteg fáradtsággal értél el, joggal birtoklod tehát. Ezek tehát most a te pillanataid, ne hagyd, hogy mások befeketítsék!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A célegyenesben csúszik ki valami a kezeid közül, csupán csak azért, mert nem összpontosítottál 100%-osan arra, amire kellett volna. Emiatt most hatalmas csalódást érzel, úgy gondolod, hogy hiábavaló volt minden befektetett idő és energia. Ne keseregj azonban túl sokáig, vond le a megfelelő konzekvenciát, emlékeidbe vésd bele ezt a csalódást, hogy legközelebb azonnal eszedbe juthasson a negatív tapasztalat, amely megtanított arra, hogy egyetlen pillanatra sem szabad lankadnia a figyelmednek, főleg nem a célegyenesben! Nyugi, ez a hajó ugyan most elúszott, de a világ tele van új kihívásokkal, amelyekkel szintén maradandó élményt szerezhetsz! Hajrá, lesz ez még így se!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kissé fojtogatónak érzed azt, hogy valaki folyamatosan számon kér rajtad valamit, amit nem tudsz hova tenni, emiatt sem tudod megfelelően kezelni a helyzetet, ezzel viszont az illető malmára hajtod a vizet. Legyen benned tartás, ha kellőképp magabiztos vagy teljes mértékben meg vagy győződve arról, hogy igazad van és jogtalanul kérik rajtad számon ezt a bizonyos dolgot, eljött a pillanat, hogy keményen kiállj magadért és mindenki tudtára hozd, hogy veled bizony nem lehet szórakozni! Meglátod, ha határt szabsz azoknak az embereknek, akik megpróbálnak hatalmat gyakorolva folyton a fejedre húzni álarcokat, nem fognak többé próbálkozni! Ne hagyd magad, mutasd meg, hogy kemény fából faragtak!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Eddig mintegy kívülállóként tekintettél egy bizonyos szituációra, most azonban azt veszed észre, hogy kezdenek a közvetlen környezetedben elszabadulni az indulatok, így egyszerűen nincs más választásod, közbe kell avatkoznod, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, hozd össze a vitás feleket és segíts nekik rendezni a konfliktust, hisz így mindketten rossz szájízzel fordítanak majd hátat egymásnak. Hálásak lesznek neked azért, hogy mintegy megmentőként érkeztél, még mielőtt összecsaptak volna a hullámok! Méltán lehetsz büszke magadra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos helyzeteket lezárni. Ez történik veled most is, valami ugyanis véget érni látszik, amely kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyenformán záródik le valami, bőven maradt ugyanis benned hiányérzet. Nem érdemes emiatt azonban depresszív hangulatba kerülnöd, gondolj bele, hogy mennyi minden új dolgot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, hogy valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, amely rengeteg pozitívumot tartogathat számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!

NYILAS (november 23-december 21)

Általában az a típusú ember vagy, aki minden szituációban szeret biztonsági játékot játszani, illetve a kockázatok elkerülésével elérni bizonyos dolgokat. Ám most mégis olyan helyzet adódik, amelyben egyszerűen nincs más választásod, mint kockára tenni mindent, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogsz tudni nyerni sem. Az első pillanatban rendkívüli módon frusztrál a tudat, hogy benne van a pakliban a bukás esélye is, ám ha kihívásként tekintesz a helyzetre és egy kicsit más szemszögből nézel az egész ügyre, még az is lehet, hogy megtalálod benne a motivációt, amely elfeledteti veled azt, hogy mekkora a tét. Attól, mert kockáztatsz, még nincs garantáltan, eleve elrendelve az eredmény. Minden csak rajtad és a hozzáállásodon múlik!

BAK (december 22-január 20)

Olyan szituáció adódik, amely kissé sarokba szorítva olyan döntést kényszerít ki belőled, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint feketét, vagy fehéret mondani és tovább lépni. Időnként sokkal jobb ilyenformán dönteni, mert ha az idegszálaid tépkeded, csak a saját életed fogod vele bonyolítani, ahelyett, hogy kimondanád, amit ki kell és haladnál tovább. Épp ezért teljesen megnyugtat a tudat, hogy ugyan gyorsan kellett döntened, mégsem volt időd háromszor átrágni a következményeket, de legalább kimondtad és tovább tudsz lépni! Ne bánd, hogy így alakult, jól döntöttél!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A biztos siker érdekében rendkívül koncentrálsz a folyamatban levő ügyeidre, menet közben azonban beleütközhetsz kisebb-nagyobb váratlan akadályokba. A legjobb, ha előre számítasz ezekre, s amikor esetleg belebotlasz valamibe, nem pánikolsz. Eléggé felkészült és tapasztalt vagy ahhoz, hogy szinte semmitől nem kell visszarettenned, és ha bátran beleállsz, biztosan megvalósíthatod az elképeléseidet. Ezzel ráadásul a környezetednek és önmagadnak is bizonyíthatod a rátermettségedet. Hidd el, alig van lehetetlen, most legfeljebb egy kissé kacskaringósabb út vezet el a kitűzött célodhoz!

HALAK (február 20-március 20)

A környezeted nem támogatja az elképzeléseid, emiatt nem nagyon tudnak veled együttműködve a segítségedre lenni. Amennyiben jó ügyet szolgálsz és biztos vagy a dolgodban, hagyd hátra a hitetleneket és járd a saját utad! Nem kell folyton másokba kapaszkodva menetelned, hisz ha hiszel magadban és a képességeidben, meg fogsz tudni birkózni a nehezével. A többiek pedig csak ámulnak majd, hogy milyen sokra vitted!