Napi horoszkóp április 14.: a Skorpiók jól alkalmazkodnak, a Bakok segítő szándékkal fordulnak valaki felé

Napi horoszkóp április 14.: a Skorpiók jól alkalmazkodnak, a Bakok segítő szándékkal fordulnak valaki felé

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

A

A hét első munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 14.

KOS (március 21-április 20)

Ha másra nem is, de arra biztosan alkalmas számodra a kialakult helyzet, hogy megismerd a körülötted élők igazi arcát atekintetben, hogy mit képes kihozni bizonyos emberekből a bizonytalanság, a stressz, a bezártság. Számodra is hihetetlen, de olyan személyekben kell csalódnod, akikről azt gondoltad, egy egész erdőt lehet a hátukon leaprítani, ebben a helyzetben, mégis ők vannak most a leginkább kétségbeesve. Ne feledd, semmi jogod ítélkezni vagy számonkérni őket, igyekezz elfogadni mindenkit olyannak, amilyen, azzal a különbséggel, hogy aki most negatív értelemben fordult ki önmagából, pontosan tudod, hogyan kezeld a jövőben!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, akinek kifejezetten idegesít néhány tulajdonsága, ám mivel megbántani nem szeretnéd, ezért amikor csak lehet, kerülöd a társaságát. Mivel azonban ez elég nehézkes egy háztartáson belül, így hamar feltűnik az illetőnek, te pedig kellemetlen helyzetbe sodorhatod magad. Épp ezért amennyiben úgy érzed, megér egy próbát, ülj le és beszélj vele az érzéseidről, illetve arról, hogy mi az, ami frusztrál téged. Ne feledd azonban, felnőtt embereket megváltoztatni nem lehet, így nem biztos, hogy eredménnyel jársz majd. Az, hogy megéri-e az erőfeszítést, döntsd el annak alapján, hogy mennyire közvetlen a kapcsolatotok!

IKREK (május 21-június 21)

Az utóbbi hetek megpróbáltatásai rengeteg energiát kivettek belőled, fáradt vagy mind szellemileg, mind pedig fizikailag. Az energiaraktáraid majdnem teljesen lemerültek, emiatt kezdesz kicsit apátiás lenni. Most kell magadnak megálljt parancsolnod és kicsit töltekezned, épp ezért igyekezz többet pinenni, keress olyan kikapcsolódási lehetőséget, ami feltölti az endorfinraktáraidat és segít abban, hogy ismét újult erővel térhess vissza a kötelek közé! Nyugi, semmi sem tart örökké, ez sem fog!

RÁK (június 22-július 22)

Rossz előérzeted van valamivel kapcsolatban, amely kezd eluralkodni rajtad és ez megbélyegzi az alaphangulatod is. Amennyiben nem szeretnéd az egész napod ilyesfajta, negatív hangulatban tölteni, ennek érdekében jobban teszed, ha utána jársz azoknak a dolgoknak, amelyekkel kapcsolatban aggodalmat érzel, hisz ha végre tisztán látsz, talán lehetőséged adódik arra is, hogy megelőzd a katasztrófát, vagy megfelelőképp felkészülj az önvédelemre, ha harcba kell indulni. Semmiképp ne ülj tétlenül a babérjaidon!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valamit nagyon szeretnél elérni, régóta álmodozol róla, ehhez viszont a meglévőnél több önbizalomra lesz szükséged. Nem elég csupán álmodni valamiről, tettek nélkül semmi nem fog az öledbe hullani. Merj felállni és megtenni az első lépéseket, hidd el, minden jön majd magától. Hagyatkozz a hetedik érzékedre és tegyél meg mindent azért, hogy elérd a kitűzött céljaidt! Nincs lehetetlen, csupán hinned kell magadban!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, ennek elérése érdekében kötöd az ebet a karóhoz, semmiképp nem vagy hajlandó lejjebb adni abból taktikából, amellyel el szeretnéd érni azt. Még az sem elegendő jel számodra, hogy kezd a dolog a minőség rovására menni, hisz a körülmények állandó változása miatt egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten helyt állni úgy, ahogy szeretnél. Ezen a ponton érdemes tehát mérlegelni, hogy szeretnél-e az elveid minden körülmények között ragaszkodni, vagy megtanulsz egy kicsivel rugalmasabb lenni, bizonyos esetekben másként tekinteni a helyzetre és aszerint cselekedni, ahogy az a lehető legjobb, ahelyett, hogy aszerint cselekednél, ahogy az számodra a legkényelmesebb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ha valami nagyon frusztrál, beszélj róla. Semmi gond nincs azzal, ha egy bizonyos helyzetben nem érzed többé komfortosan magad, ahhoz viszont, hogy legyen benned szufla a végéig, hogy kitarts, érdemes keresned valakit a közvetlen környezetedben, aki át tud segíteni ezen a nehézségen. Ne félj bevallani azt, hogy neked sem egyszerű, nem leszel tőle gyengébb vagy sebezhetőbb! Általában, "békeidőkben" rengeteg bátorsággal vagy felvértezve, magabiztosságodat nem-igen lehet megingatni, ezt a helyzetet is ugyanígy próbáld kezelni. Rázd meg magad, bírod még!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Az elmúlt időszakban nem minden alakult úgy, ahogy eltervezted, kissé átíródott a forgatókönyv, amely szerint terveid alakítottad. Mostanra azonban belerázódtál a helyzetbe, megtanultad, hogyan kell gyorsan alkalmazkodni az új helyzetekhez és egész jól elboldogulsz. Lassan ugyanis kezdenek a helyükre kerülni a dolgok, megtanulsz okosan gazdálkodni az időddel és az energiáddal, így nem lesz probléma az sem, hogy idejekorán kényszerülsz feladni valamit, csak mert nem bírtad a strapát. Elégedett lehetsz a jelenlegi állapottal és végre kicsit kifújhatod magad!

NYILAS (november 23-december 21)

Akad valaki a kollégáid közül, aki egyáltalán nem vesz komolyan, minden lépésedet korrigálja és minden fórumot arra használ fel, hogy kioktasson arról, szerinte mit és hogyan kellene másképp csinálnod. Mivel ez téged rendkívül bosszant, igyekezz minél hamarabb a tudtára hozni, hogy nem szorulsz a tanácsaira, mi több, abszolút nem is vagy kíváncsi rájuk, jobb ha megtartja magának azokat. Légy határozott és ne engedd, hogy bárki is érvényesíthesse az akaratát feletted. Ügyelj azonban arra, hogy a hangnem ne legyen bántó, csupán légy határozott és diplomatikus!

BAK (december 22-január 20)

Segítő szándékkal szeretnél valaki felé fordulni, aki azonban nem feltétlenül a jóindulatot látja benned, így arrogánsan utasít el az első pillanatban. Ne haragudj rá emiatt, hisz nem tudhatod, aktuálisan milyen lelkiállapotban van, mennyire viselték meg a közelmúltbéli események és negatív impulzusok. Épp ezért légy vele türelmes, igyekezz megértetni vele, hogy te vagy az a személy, aki a legkevésbé sem szeretné támadni, mindenképp biztosítsd arról, hogy ott vagy és számíthat rád! Légy megértő vele, hisz ez lesz talán a legnagyobb bizonyíték az illető számára is!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Pozitívan csalódsz valakiben, akiről eddig úgy gondoltad, csupán felszínesen ismered. Ezzel bebizonyosodik számodra, hogy mindenkinek jár egy esély, s érdemes a környezetedben élők felé nyitni, hiszen a világ tele van értékes tulajdonságokkal bíró emberekkel és ez a jelen szituációban tökéletesen megmutatkozik. Adj egy esélyt a körülötted élőknek, hisz ez az az időszak, amikor közelebb kerülhetsz hozzájuk. Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást minél jobban, hogy ha visszaszálltok a mókuskerékbe, azt már eggyel fejlettebb emberként tegyétek!

HALAK (február 20-március 20)

Akkor ingott meg a dominósorod, amikor már majdnem befejezted a kirakást. A kialakult vírushelyzetben azonban nem nagyon maradt lehetőséged korrigálni, így most jobb híján el kell fogadnod és megpróbálnod megbékélni a helyzettel. Talán ez most nem is a világ megváltás időszaka, sokkal inkább alkalmas arra, hogy csiszolgasd a terveidet, hisz lehetőséget kaptál arra, hogy tiszta lappal indulhass majd az akadálypályán. Tulajdonképp hálás lehetsz érte!

Tovább olvasok
Kép
Az izomláz nem törvényszerű: öt tipp a megelőzésére és kezelésére

Még csak fél perce végzel guggolásokat, de már tudod, hogy másnap alig bírsz majd lábra állni – ismerős? De hogyan előzhetnéd meg legközelebb a kialakuló izomfájdalmat edzés után?

Kép
Amikor a tehén duettet énekel a gazdájával (komolyan!)

Nehéz szavakba önteni, hogy az alábbi videón mi történik. De azért mégiscsak megpróbáljuk: egy brazil nő és egy tehén duettet énekel. Mutatjuk.

Kép
Napi horoszkóp július 8.: a Rákok hasznos tanáccsal szolgálhatnak, az Oroszlánok komoly eredményeket érhetnek el

Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, mert a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Kép
Borban a szépség – Avagy vinoterápiával a bársonyos bőrért

Baráti beszélgetések, romantikus esték, egy finom vacsora (és néhány korty belőle a vacsorába is) – életünk minden egyes eseményét átitathatjuk egy palack finom borral. Akár még a szépségkúránkat is...

Kép
Helló, nyár! – 4 hűsítő borkoktél recept

Egy üveg finom bor, gyümölcsök, zöldfűszerek és egy kis jég… Remek alapanyagok egy frissítő élményhez. Ahogy kúszik felfelé a hőmérő higanyszála, úgy esnek egyre jobban a hűsítő koktélok. Erre hoztunk most néhány izgalmas variációt – természetesen borrajongók ízlésére szabva.

Kép
Egy influenszer megmutatta a valóságot a tökéletes Instagram fotók mögött

Mindenki irigykedve nézi az influenszerek tökéletes képeit, de meglepő a valóság a beállított fotók mögött.

Kép
Karantén utáni első koncert: fényesen tündöklő Kiscsillag

Hogy pontosan milyenek is lesznek a koncertek a karantén után, azt csak találgattuk eddig. Ismétlem: eddig. Ugyanis elmentem helyettetek egy Kiscsillag-koncertre, és most be tudok számolni arról, hogy a szép, új világban hogy is néz ki egy ötszáz fő alatti szabadtéri rendezvény.

Kép
Kísértetjárta helyek Magyarországon: borzongató fotók!

Kopottas falak, lepergő vakolat és síri csönd. Magyarországon is rengeteg az olyan elhagyatott hely és kísérteties épület, amelyekben egyszer csak megállt az idő.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem