Napi horoszkóp április 13.: az Ikrek pozitív impulzusokat kapnak, a Mérlegeknek nagyszabású terveik vannak

Borítókép: Napi horoszkóp április 13.: az Ikrek pozitív impulzusokat kapnak, a Mérlegeknek nagyszabású terveik vannak
Húsvéthétfőn is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 13.

KOS (március 21-április 20)

Híresen nagy problémamegoldó képességed a mai napon sem fog cserben hagyni, valaki ugyanis hozzád fordul egy igen kényes kérdésben, amelyről nem szívesen beszél ugyan, de mégis segítségre van szüksége. A helyzetnek megfelelően kezeld diszkréten a problémát és gondolkodj megoldás centrikusan, még azelőtt meg kell ugyanis oldanotok együtt a problémát, mielőtt mindenki számára világossá válik a helyzet. Az illető roppant hálás lesz neked ezért, te pedig rendkívül büszke leszel magadra, hisz ma sem telik el úgy a nap, hogy ilyenformán hasznossá ne tetted volna magad!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasfajta rejtélyről sikerülhet ma lerántanod a leplet, amely sok mindenki számára fényt hozhat az alagútba, ezen kívül te magad is megvilágosodhatsz bizonyos tekintetben. Nem biztos azonban, hogy ez a bizonyos dolog azok közé az igazságog közé tartozik, amelyek az abszolút fájdalmatlan kategóriába tartoznak, ennek ellenére mégis megéri, hisz a gordiusi-csomót végre kibogozta valaki, ennek köszönhetően nem kell többé találgatni és folyton tizenkilencre lapot húzni. Most már egyetlen cél lebegjen a szemed előtt: mihamarabb lezárni a helyzetet és tovább lépni! Majd utána ráérsz elmerülni a miértekben és az ok-okozati összefüggésekben!

IKREK (május 21-június 21)

Mikor már kezded feladni a küzdelmet egy számodra fontos ügyben, mégis jó híreket kapsz, méghozzá olyasféléket, amelyek újabb lendületet adnak ahhoz, hogy ne add fel mégse. A mai napodat már nem ronthatja el semmi, hisz újabb reménysugár csillant meg számodra, mintegy bebizonyítva azt, hogy soha nem tudhatod, mikor jön olyan pozitív impulzus, amely előrébb lendíthet az úton. Honnan tudod, hogy nem csak méterek választanak el a célszalagtól? Tarts ki, hisz ez a játék egyik legfőbb szabálya!

RÁK (június 22-július 22)

Nem igazán vagy a csapatmunka híve, jobban szeretsz egyedül boldogulni, most a hekyzet mégis úgy hozza, hogy kénytelen vagy másokkal együttműködni annak érdekében, hogy könnyebben átvészeljétek ezt a hepe-hupás időszakot. A kialakult helyzet jó tanítás számodra, hisz bizonyosságot nyer, hogy nem mindig célravezető, ha mindenáron egyedül akarod törni az utat. Néha sokkal könnyebb, ha osztozol a terheken másokkal és együtt mentek előre. Az pedig különösen építő számodra, hogy szorosabbra fűzheted a kapcsolataidat, érdemes tehát lazítani és közelebb engedni a lelkedhez másokat.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Pontosan tudod, hogyan kell úgy kiszámítanod mindent, hogy ne csússzon hiba a számításodba. Most azonban porszem került a gépezetbe, s nem tudsz az előre elkészített terv szerint haladni, mert számodra is ismeretlen gonddal kell megküzdened. Bármennyire is reszketnek a lábaid, szedd össze magad, légy magabiztos és próbálj arra koncentrálni, hogy sikerülnie kell, ha már ennyit dolgoztál érte. Fel ne add az utolsó métereknél, legfeljebb óvatosabban lépkedj előre, nehogy orra bukj, de semmiképp ne add fel. Az álmokat fontos megvalósítani, ám nem árt az óvatosság!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyon régóta készülsz valamire, borzasztóan hosszú ideje kitartasz ám úgy tűnik, a jelen helyzet keresztülhúzza a számításaidat, emiatt pedig rendkívül frusztrált vagy. Vigasztaljon a tudat, hogy nem vagy egyedül a problémával, rajtad kívül mások is küzdenek, igyekezz a szituációt úgy felfogni, hogy extra időt kaptál arra, hogy csiszolgasd a végeredményt, hogy itt-ott belejavíts és ahol kell alakíts rajta. Hidd el, hamarosan eljön a te időd, amikor megmutathatod mindenkinek a munkád gyümölcsét! Az egész csak kitartás kérdése!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyan terveid vannak a jövőre nézve, amelyek meglehetősen nagyszabásúak, bár azokat a környezeted első hallásra nem-igen akarja fenntartások nélkül elfogadni. Hidd el azonban, bármennyire is az agyadra mennek ezzel, kizárólag a te javadat akarják, s a legkevésbé sincs bennük bántó szándék. Éppen ezért ne fogadd ellenségesen, ha valaki óvatosságra int, de amennyiben meg vagy győződve róla, hogy igazad van és biztos alapokra építesz, próbáld észérvekkel meggyőzni őket, s ezzel oszlasd el a kételyeiket.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy tudod alakítani a saját szándékaid szerint a szituációt, hogy a talpraesettségednek köszönhetően sikeresen tudsz kijönni belőle. Nem gondoltad volna, hogy váratlan fordulatot vesznek az események, ám végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy érdemes inkább többször, több szempontból, részleteiben vizsgálni a helyzetet, s olyan döntéseket hozni, amelyekről biztosan lehet tudni, hogy milyen eredménnyel kecsegtetnek. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhatnak olyan helyzetek, amikor észnél kell lenned, ha nem akarsz elbukni!

NYILAS (november 23-december 21)

Készen állsz a változásra, úgy érzed, eljött az idő ahhoz, hogy olyan irányba indulj, amely végre a lelki és fizikai épülésed szolgálja majd. Noha ez a kezdet most különösen nehéz, ha már elhatároztad, hogy elindulsz, hidd el, menet közben magadtól is rá fogsz jönni, mi a helyes útirány, melyik ösvényen kell haladnod ahhoz, hogy minden szempontból jobb és minőségibb életet élhess majd. Ne félj változtatni, nyiss az új felé és ne feledd, ha bezársz egy ajtót, kinyílik egy másik, ha beleillik a kulcsod! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

A kitartásodnak és a mások iránti alázatnak köszönhetően olyan dolgot sikerül elérned, amelyről azelőtt álmodni sem mertél volna. Ez a siker most különösen jól esik és noha érzésed szerint igen sok áldozatot kellett érte meghoznod, most mégis azt mondd, megérte! Olyasmit értél el, ami akkor bizonyosan nem sikerült volna, ha a karantén előtti rohanó életed veszed alapul, hiszen eszedbe sem jutott volna. Nyugodtan fogadd az elismerő szavakat, mert ez most csak és kizárólag a te sikered, ami ha nem is égbekiáltó, mégis hatalmasnak számít a jelen élethelyzetben.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Különösebben szilárd alapok nélkül annyira magabiztosnak érzed magad, hogy hajlamos vagy túlmisztifikálni a szereped bizonyos helyzetekben. Most azonban mégis olyasféle kártyát dob a gép, amellyel az első pillanatban nem tudsz mit kezdeni, fogalmad sincs, hogy játsszd le a kört különösebben nagyobb veszteségek nélkül. Ezúttal is bizonyítást nyert, hogy nem érdemes mérlegelés nélkül túl sok tétet tenni, hisz később sokkal nehezebb lesz visszaszerezned. Legközelebb próbálj szerényebben hozzáállni bizonyos helyzetekhez, így nem kell majd a tíz körmöd lerágnod, hogy hogyan oldd meg őket!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan helyzetben találod magad, amely ugyan ma még ismeretlen a számodra, emiatt kissé ingoványosnak is érzed a talajt, ám mindeközben azt is felmerül benned, hogy mindez új ez kihívásokban bővelkedik, így rengeteg tapasztalatot szerezhetsz. Ne félj új dolgokat kipróbálni, gondolj arra, hogy mennyi mindent tanulhatsz belőle, hogy virtuálisan ugyan, de ezáltal hány új emberrel ismerkedhetsz meg és bizonyos szempontból mennyivel gazdagodhatsz általa!