Napi horoszkóp április 12.: a Bikák a környezetüknek bizonyíthatnak, a Vízöntőknek pontot kell tenniük egy bizonyos dolog végére

Borítókép: Napi horoszkóp április 12.: a Bikák a környezetüknek bizonyíthatnak, a Vízöntőknek pontot kell tenniük egy bizonyos dolog végére Forrás: unsplash
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 12.

KOS (március 21-április 20)

Túl görcsösen szeretnél valakihez közelebb kerülni, egyelőre azonban egyre távolabb sodródsz tőle. Emiatt rendkívül el vagy keseredve, fogalmad sincs, milyen eszközt tudnál még bevetni a cél érdekében. Gondold végig, mi az, ami lenyűgözné az illetőt, de ne feledd: nem érdemes a saját értékrendedet az és önbecsülésedet feladni csak azért, hogy valakinek imponálj. Ha megnyered a személyiségeddel és önmagadért kerülsz hozzá közelebb, ám legyen, de ne akard mindenáron megszerezni őt. Nem is biztos, hogy hosszútávon megéri, így pedig hogyan fogsz később tükörbe nézni?! Csak addig menj előre, amíg az út sima, ha már túl sok a kockázat, inkább fordulj vissza!

BIKA (április 21-május 20)

A mai napon olyan szituáció adódik, amely lehetőséget ad arra, hogy lenyűgözd a környezetedet, a tehetséged kibontakoztatásával ugyanis egészen elképesztő dolgot tudsz véghezvinni. A helyzet azonban, amelyben minden szempár rád szegeződik, csak úgy oldható meg, ha megmutatod, milyen talpraesett és kreatív tudsz lenni, ha úgy hozza az élet. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz megérdemled az elismerést, sokat tettél ugyanis azért, hogy végre felnézzenek rád. Használd ki a siker minden pillanatát és ünnepeld magad, de ne szállj el nagyon, mert nagyon nehéz lesz visszatalálnod ismét a halandó emberek közé!

IKREK (május 21-június 21)

Kissé bizalmatlan vagy valakivel szemben, aki túl erőszakosan kíván közel férkőzni hozzád. Egyszerűen nem tudod megfejteni, mit is szeretne tőled, miért nyomul ennyire gátlástalanul, minden eszközt bevetve. Nem kell azonban neked ezen törni a fejed, kérdezz rá, miért legyeskedik egyfolytában körülötted, próbáld megtudni, mik a céljai ezzel. Ha gyanúsnak találod a közeledését, állj a sarkadra és határozottan hozd a tudtára, hogy nagyon rossz ajtón kopogtat, az ilyen embereknek az nincs nyitva!

RÁK (június 22-július 22)

Valahogy nem haladnak a dolgok előre olyan tempóban, ahogy azt az elején gondoltad. Mindig akad egy zavaró tényező, amely kizökkent a munkafolyamatból, ami téged meglehetősen frusztrál. Semmi baj, menj le alfába és próbálj meg mindent olyasfajta dolgot kizárni, amely nem enged koncentrálni, mert így bele fogsz fulladni az egészbe és nem csak magadnak okozol majd csalódást, de a környezetedben is többet várnak el tőled. Menni fog az, csak tarts ki és légy kemény!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan a táv felén már túl vagy, ám érzed, hogy kezdesz kimerülni, épp ezért nem biztos, hogy ha iszonyatos sebességre kapcsolsz, előbb fogsz beérni a célba. Most tartalékold az energiáidat, inkább lassíts le, mert elérkezett a holt pont. Akkor használd fel hasznosan az erőd, ha már közeleg a cél. Ha ugyanis eszeveszett rohanásba kezdesz, hogy mielőbb a végére érj, végleg le fogsz merülni és csalódottan kullogsz majd be a többiek mögött a célba. Nyugalom, kitartás, nincs már olyan messze a vége!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég szép eredménnyel zártál egy feladatot, amelynek következtében egyre-másra jönnek az elismerő és dicsérő gratulációk. Te azonban szerényen mosolyogsz, nem mered elhinni, hogy ez mind neked szól és a világért sem szeretnél nagyképűnek tűnni. Ez azonban az a helyzet, amikor nyugodtan elhiheted, hogy ez bizony neked szól, hogy egymagad érted el ezeket az eredményeket és szerénytelenség nélkül bátra dülleszd ki a mellkasod, hogy ez mind-mind a Te érdemed. Majd holnap ráérsz ismét alázatot gyakorolni, most élvezd ki minden percét!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Igyekszel mihamarabb kilépni egy számodra igen kényelmetlen helyzetből, a jelen körülmények azonban nem engedik, hogy most megfutamodj. Ám ha mélyebben belegondolsz, nem is biztos, hogy annyira szörnyű a dolgok állása, csak úgy kell hozzáállni, hogy előtte megnézed azt a bizonyos poharat: félig üres, vagy félig tele van? Ne görcsölj annyit, mert az eredmény rovására mehet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kétes szituáció adódik, ahol semmi másra nem hagyatkozhatsz, csak a korábbi tapasztalataidra és a női megérzésekre. Higyj magadban, benned van minden hozzávaló, amik fognak csalódást okozni, légy bátor, ne hezitálj, dönts úgy, ahogy adott helyzetben jónak látod. Ne félj a kudarctól, hisz ha nem hiszel önmagadban, hogy várod el másoktól, hogy higyjenek benned?! Na ugye!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan feladat előtt állsz, amelyhez tudod, hogy ingoványos talajon visz majd az út, de azzal is pontosan tisztában vagy, mekkora eredményt hozhat, ha sikerrel a végére érsz. Bár vannak, akik próbálnak visszatartani, ne hagyd magad befolyásolni, hisz a te érzésed szerint így kell lennie. Majd utána eldöntöd, hogy érdemes volt-e belevágni, vagy csak tapasztalattal lettél gazdagabb általa.

BAK (december 22-január 20)

Nagyon nehéz munkával bíznak meg, amelyhez nem érzed magad elég erősnek sem fizikailag, sem mentálisan. Épp ezért nem tudod, hogyan utasítsd vissza, hogy ne tűnj munkakerülőnek. Talán ha észérvekkel megpróbálod meggyőzni a főnököd, erre a feladatra bizony más, erősebb, edzettebb, tapasztaltabb személyt bízzon meg, nem kerülsz m a végén kellemetlen helyzetben és nem kell olyanért felelősséget vállalnod, amihez már az elején sem volt egy csepp közöd sem. Jobb az elején tisztázni magad.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan szituációba keveredsz, ahol mindenki rád hárítja a felelősséget, neked kell kimondani a végső szót és pontot tenni az ügy végére. Nem szívesen vállalod magadra, mert attól tartasz, erőteljesen csökken majd a népszerűségi indexed, de most nem hagynak hezitálni. Épp ezért töröld ki a fejedben lévő rossz érzéseket, állj két lábbal, erősen a talajon és mindenki érezni fogja rajtad, nincs apelláta. Ha így hozta az élet, ezzel kell megbirkóznod.

HALAK (február 20-március 20)

Nem biztos, hogy okos dolog, ha ösztönből mondasz ki dolgokat, vagy ha ösztönből, meggondolatlanul cselekszel. Bár időnként szíved szerint azonnal felállnál és ott hagynál csapot-papot, az eszed sem véletlenül van ott, ahol. Legyen is a helyén, tudd, hogy mikor mit mondasz, vagy mit csinálsz, mert később igen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz és hidd el, sokkal nagyobb fáradtság lesz majd magyarázkodnod, mintsem inkább előtte végiggondolni, kinek, mit és hogyan találsz mondani.