Napi horoszkóp április 1.: a Rákokra a békebíró szerepe hárul, az Oroszlánok kissé felkavarnák az állóvizet

Borítókép: Napi horoszkóp április 1.: a Rákokra a békebíró szerepe hárul, az Oroszlánok kissé felkavarnák az állóvizet
A hónap első napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ahogy mindig, a csillagok most is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP ÁPRILIS 1.

KOS (március 21-április 20)

Az az ember vagy, aki semmit nem bíz a véletlenre, mindent jó előre nagyon pontosan kiszámít, hogy még véletlenül se kerülhessen porszem a gépezetbe. Ezúttal azonban hiába készítettél a szokásodnak megfelelően alapos tervet, mégis bekövetkezik valami, ami teljesen összekuszálja a dolgokat. De ne dühöngj emiatt, inkább rögtönözz és gyorsan lépj közbe. Még jobb, ha van egy kész B-terved is, és vedd azt elő. Ha nincs, hát tanulj belőle, és legközelebb még alaposabban vedd számba, hogy egy-egy szituációból mi sülhet ki, s akkor végképp nem érhet semmilyen meglepetés és nem kell eszeveszett kapkodásba kezdened!

BIKA (április 21-május 20)

Számodra fontos dolog foglalkoztat jelenleg, amely miatt kezd kissé a búra alá szorulni a fejed. Nem baj az, ha küzdesz érte, de ügyelj arra, hogy mégse ragadj benne a szituációban. Nem kell feladnod, amennyiben kiemelt szerepet játszik, de engedj más impulzusokat is az életedbe, mert egy idő után arra leszel figyelmes, hogy kihagytál minden pozitív élményt az életedből. Mindez csak akkor fordulhat elő, ha nem eszmélsz időben abból az álomkórból, amelyben úgy tűnik, benneragadtál.

IKREK (május 21-június 21)

Mivel maximalista vagy, épp ezért amit magaddal szemben elvársz és teljesíteni tudsz, időnként hajlamos vagy a környezetedben élőktől is ugyanúgy elvárni. Erre azonban nem mindenki képes, beláthatod, hogy hiába követelsz meg bizonyos dolgokat, minden ember más nehézségi fokon él, nem biztos, hogy ők is adott időn belül tudják az általad kijelölt versenytávot teljesíteni. Talán ha lejjebb teszed a lécet, nem kell neked sem csalódnod, illetve nem válsz majd közutálat tárgyává sem. Ne feledd, mindenki a maga nemében értékes ember még akkor is, ha nem pont az általad elvárt szinten és tárgykörben jeleskedik.

RÁK (június 22-július 22)

Egy tőled független, vitás helyzetben mindkét fél a te támogatásodat kéri, ez azonban számodra roppant kényelmetlen szituációt idéz elő. Igyekezz diplomatikusan távol maradni, hisz nem tudsz mindenkit boldoggá tenni ebben a helyzetben. Egyértelműsítsd mindkettejükben, hogy nem kívánsz állást foglalni, mert egyikükkel sem szeretnél emiatt konfliktushelyzetbe keveredni! Sokkal bölcsebben teszed, ha olyan helyzetet teremtesz, amelyben tisztázhatják a nézeteltérésüket. Szinte biztosan hálásak lesznek neked!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nehezen viseled az egy helyben álldogálást, szeretnéd felkavarni kicsit az állóvizet ám úgy tűnik, ezzel várnod kell még egy darabig. Az a tény azonban, hogy most karanténba kényszerültél, cseppet se gátoljon meg abban, hogy kihozd a helyzetből a maximumot. Csinálj extrém dolgokat, fesd be a hajad szokatlan színre vagy akár kezdj blogot írni, fesd ki a lépcsőházat vagy egyszerűen csak foglald el magad valami számodra kreatív tevékenységgel, nem kell ugyanis elhagynod a házat ahhoz, hogy felkavard az állóvizet. Arra érdemes csupán csak ügyelned, hogy másokat ne ránts magaddal, hisz lehet, hogy ők tökéleteden jól megvannak akkor is, ha az adrenalinszintjük a normális tartományban marad. Légy kreatív és alkoss maradandót az utókornak!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Régóta gondolkodsz, hogy meg merj-e tenni egy bizonyos lépést, melyről úgy gondolod, hogy vízválasztó lehet az életedben. Nem voltál még ilyen helyzetben, teljesen tanácstalan vagy, hisz ez talán most mégsem az az időszak, amely alkalmas lehet a világmegváltásra. Ettől függetlenül terveid azonban mindenképp lehetnek, nem kell a babérjaidon ülnöd, egész nyugodtan gondolkodj, tervezz, hozz döntéseket és örülj annak, hogy nem hajt a tatár, nem kell tehát azonnal fejjel rohannod a falnak. Majd akkor ráérsz fizikailag is előrelépni, amikor az élet kehetővé teszi.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nagy projektet tervezgetsz, amelyhez minden egyes porcikáddal és agysejteddel koncentrálnod kell, hogy sikerrel tudd az akadályt megugrani. Ne engedj mások kísértésének, tedd világossá, hogy most nagyon nem alkalmas a dolog, de ne zárkózz el előlük végleg, hisz ha befejezted a jelenlegi, nagy felelősséggel bíró munkát, adj időt magadnak a töltődésre és a kikapcsolódásra. Most azonban zárd ki a külvilágot és fókuszálj a feladatodra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyfolytában azon ténykedsz, hogy a környezetedben élőket boldoggá tedd, mindig mindenkinek rendelkezésre állsz, nem törődve azzal, hogy esetleg a te dolgaid elúsznak az árral. Nemes tulajdonság az önzetlenség, ez esetben azonban nem biztos, hogy a prioritási sorrendben előbbre kell helyezned őket a saját ügyeidnél. Épp ezért mindenek előtt azokat a dolgokat rendezd, amik nem tűrnek halasztást és csak azután vállalkozz a Világ megváltására! Ne aggódj, nem csökken a népszerűségi indexed csak azért, mert a saját ügyeidnek teszel előbb pontot a végére!

NYILAS (november 23-december 21)

Valami, amit vakmerően bevállaltál, túl nagy falatnak bizonyul számodra, az első lépések után ugyanis nagyon úgy tűnik, hogy nem tudsz megbirkózni a feladattal. Nem szégyen bevallani, hogy te is bizonyos korlátok között mozgó, halandó ember vagy, egész nyugodtan kérj tehát segítséged nálad tapasztaltabb emberektől, hisz így tudod megtanulni te is a dolgok csínját-bínját! Csak olyan személyek segítségét kérd ki, akik nem zsákba macskát árulnak és valóban értenek ahhoz, amit csinálnak! Idővel csukott szemmel is tudni fogod, merre kell menned!

BAK (december 22-január 20)

Bizonytalannak érzel most magad körül mindent, egyszerűen sehol nem találod a helyed és úgy érzed, semmi nem sikerül. Amennyiben álláspontod igaznak bizonyul, abban az esetben mindenképp egyfajta változást kell az életedben eszközölnöd. Ülj le, gondold végig mit és hogyan kellene másképp csinálnod ahhoz, hogy végre teljesnek és boldognak érezd magad és amennyiben megtaláltad a megoldást, mihamarabb indulj el azon az úton! Ne aggódj, idővel minden kocka a helyére kerül majd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Régóta gondolkodsz, hogy meg merj-e tenni egy bizonyos lépést, melyről úgy gondolod, hogy vízválasztó lehet az életedben. Nem voltál még ilyen helyzetben, teljesen tanácstalan vagy, szerencsére azonban nem kell egyedül meghoznod a döntést. Keress valakit a környezetedben, akiben teljesen megbízol, kérd ki a tanácsát, mert ez most egy elég fajsúlyos dolog. Ne félj új dolgokra vállalkozni, mert ezáltal gyűjthetsz tapasztalatot és még élményekkel is gazdagodhatsz!

HALAK (február 20-március 20)

Nehezen fogadod el a tényt, ha valami nem sikerül úgy, ahogy eltervezted. Maximalista lévén, nem tudsz megbirkózni a veszteség tudatával, ami kissé korlátok közé szorít. Lásd be, hogy ezzel a hozzáállással nem fogsz tudni hosszútávra sikereket elérni, hisz a sikert nem követelni kell, hanem dolgozni érte. Ennek érdekében próbálj elengedni bizonyos dolgokat, lazíts és ne görcsölj azon, ha valami nem a számításaid szerint alakul. Semmi nem történik véletlenül, ha nem sikerül a terved véghez vinned, az lehet, hogy épp azért történt, mert ha később buktál volna, nagyobb lett volna a veszteség is! Ne csak egyetlen szempontból vizsgáld a különböző szituációkat!