A konditermek zárva, futni csak este 8-ig lehet, de hidegben – hogy maradjak motivált az edzésben? Egy coach segítségét kértük

edzés,motiváció, Forrás: getty images/ Deagreez
Az új rendelkezések nehéz helyzetbe hozzák azokat, akik életében jelentős szerepet játszik a mozgás. Mindenkinek más miatt fájdalmas a jelenlegi helyzet, mindannyian mástól szenvedünk, az azonban vitathatatlan, hogy a sport nagyon sok helyzetből kiutat jelent.

Tudom, hogy sokak szerint örüljön, aki egészséges, és „bírja ki most edzés nélkül”, és „van ennél sokkal fontosabb dolog is most”. Ám minden rendszeresen sportoló tisztában van azzal, hogy a sport örömforrás, boldogsághormont termel, levezeti a feszültséget, és nem csak és kizárólag a testsúlyt segít kordában tartani. Jelenleg azonban a rendszeresen sportolók erősen korlátozva vannak: az edzőtermek, csoportos órák egy időre parkolópályára kerülnek, futni is csak nap közben, este 8-as hazaérkezéssel lehetséges. Ám amíg tavasszal rengetegen kezdtek el futni a korlátozások megkezdésekor, most más a helyzet: korán sötétedik, az időjárás nem a legkedvezőbb, ráadásul a hidegben edzeni azoknak, akik nincsenek hozzászokva, nem szívderítő dolog.

Láthatósági mellény

Láthatósági mellény

Láthatósági fényvisszaverő mellény Modern pántos fényvisszaverő mellény állítható méretben Alkalmas motorosoknak, futóknak is a jobb láthatóság érdekében Könnyen tisztítható, mosható Méret: Derék: 70-98cm Hossza: 38-50cm Pánt: 1*1.5m, 2*1.23m

A terméket a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül tudjuk kiszállíttatni.

1990 Ft

Az én szívem leginkább a konditermek és a csoportos edzések miatt fáj, és míg tavasszal sokat futottam, most, asztmásként komoly feladat előtt állok, ám nincs mese, mozogni kell. De mégis hogyan legyünk motiváltak? Kis-Simon Ildi coach, tréner ad pár remek tippet ezzel kapcsolatban.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod