Most megéri visszavinni az Auchanba a Laica vízszűrőbetéteket

Most megéri visszavinni az Auchanba a Laica vízszűrőbetéteket

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

O

Odafigyelsz a környezetedre, tehát nem dobod el, hanem visszaviszed a vízszűrő kancsó betéteit? Jótett helyébe jót várj!

Az elmúlt hónapok eseményei sok mindenre megtanítottak minket. A rengeteg nehézség között sok pozitív ajándékot is adott, gondoljunk csak a közös tapsolásra az egészségügyben dolgozókért, vagy ahogyan az olaszok énekeltek a teraszokon, vagy amilyen türelemmel dolgoztak az élelmiszerláncok vagy patikák dolgozói a mindennapokban.

Megtapasztalhattuk azt is, hogy milyen lehetett nagyanyáinknak küzdeni az élelmiszerért, sorban állni és reménykedni, hogy jut a családnak is. Nemcsak a lisztet, olajat és cukrot cipeltük haza, hanem az ásványvizet is.

De minek cipeljük, ha van olcsóbb, kényelmesebb megoldás is?!

Az Auchan és a Laica összefogtak, és még határozottabban kiállnak a műanyag hulladék csökkentése mellett.

Minden visszagyűjtött Laica vízszűrőbetét „kedvezmény pénzt” hoz a házhoz. Az Auchan vevőszolgálatára visszaviheted a használt szűrőbetéteket, és kedvezménykupont adnak cserébe.

LAICA vízszűrőbetét visszagyűjtési program részletek itt.

Kép

Miért szeretik a vásárlók a LAICA vízszűrő kancsókat?

  • Tudják, hogy szervezetünk több mint 70 %-a víz. A tiszta ivóvíz kiemelten fontos egészségük megőrzése érdekében. Az ízletes, klórmentes vizet szívesebben isszák, ezért többet is fogyasztanak belőle, így többet tesznek egészségükért.
  • A LAICA vízszűrő kancsó mindennapos használatával megszabadulhatnak a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől, a tárolásukkal járó nehézségektől, valamint a szelektív gyűjtésükkel járó plusz tehertől.
  • A tömegtermeléssel együtt járó rengeteg csomagolási hulladék óriási mértékben szennyezi környezetünket. A PET palackok vásárlásának csökkenésével a vásárlók védik környezetüket, és ez jó érzéssel tölti el őket.
  • A LAICA vízszűrő kancsók vásárlásával pénzt takaríthatnak meg, összehasonlítva a palackos víz vásárlásához képest.
  • A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét – csomagtól függőn – akár 1200 - 1500 Ft-ért is beszerezhető, ami 150 liter (kb. 1 hónapra elegendő) tisztább, egészségesebb vizet biztosít. Ezzel szemben 150 liter palackos víz költsége kb. 9 000 - 10 000 Ft közé esik, így éves szinten kb. 100 000 - 120 000 Ft-ot takaríthatnak meg a vásárlók a palackos víz vásárlásával szemben.
  • A szűrt víz használata – főzéskor vagy forró ital (kávé, tea) készítésekor – jobb és kellemesebb aromájú ételt-italt eredményez.
  • A vásárlók konyhai kisgépeiket is megóvhatják a vízkövesedési problémáktól szűrt víz használata esetén.
Kép
Kép

A gyűjtésben kizárólag LAICA márkájú szűrőbetétek vesznek részt.

Tovább olvasok
Kép
7 szobanövény, aminek szinte semmi fényre nincs szüksége

Elfogyott a hely az ablakban? Vagy épp olyan helyiségbe is raknál növényt, ahol nincs ablak, ergo természetes fény sem? Nem baj, mert most mutatunk pár olyan szobanövényt, akik gyakorlatilag fény nélkül is vígan elélnek.

Kép
Meddőnek nyilvánították, pedig egészen hétköznapi módon kezelhető volt a baja

Akár a kivizsgálásnál, akár a sokadik lombiknál tartunk, a babatervezés nehézségei alaposan igénybe veszik testünket és lelkünket egyaránt. Néha reményt és eltökéltséget mozgósítanak bennünk, máskor dühösek leszünk magunkra, a párunkra és az egész világra. A testünkre pedig egyre inkább ellenségként kezdünk tekinteni, amiért nem azt teszi, amit elvárnánk tőle. Így volt ez Barbinál is.

Kép
Napi horoszkóp szeptember 26.: a Nyilasok az árral sodródnak, a Bakoknak éberségre van szükségük

Hétvégén sem érdemes kihagynod a horoszkópod, izgalmas üzeneteket tartogatnak ugyanis az egyes csillagjegyek!

Kép
Évekig nem szeretkeztünk a feleségemmel… de aztán újra egymásra találtunk

Hosszú és fájdalmas volt a küzdelem, de megérte. István elmeséli, hogyan találták vissza az intimitáshoz hosszú évekig tartó szexmentes időszak után.

Kép
Mit jelent, ha azzal álmodsz, hogy terhes vagy?

Veled is előfordult már, hogy azt álmodtad, babát vársz? Aggodalomra semmi ok, általában mindig pozitív dolgot jelez.

Kép
A koronavírus-tanév első hónapja egy tanár szemszögéből

Milyen a legeleje ennek a furcsa, szabálytalan 2020-as tanévnek? Egy tanár beszámolója.

Kép
A testével védte a gyerekeket a nekik rohanó autótól a dada

A lopott autót vezető ismeretlen férfi ezután elmenekült. Az asszonyt a környezete mindig is „rendkívül védelmezőnek” ismerte.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem