Most megéri visszavinni az Auchanba a Laica vízszűrőbetéteket

Borítókép: Most megéri visszavinni az Auchanba a Laica vízszűrőbetéteket
Odafigyelsz a környezetedre, tehát nem dobod el, hanem visszaviszed a vízszűrő kancsó betéteit? Jótett helyébe jót várj!

Az elmúlt hónapok eseményei sok mindenre megtanítottak minket. A rengeteg nehézség között sok pozitív ajándékot is adott, gondoljunk csak a közös tapsolásra az egészségügyben dolgozókért, vagy ahogyan az olaszok énekeltek a teraszokon, vagy amilyen türelemmel dolgoztak az élelmiszerláncok vagy patikák dolgozói a mindennapokban.

Megtapasztalhattuk azt is, hogy milyen lehetett nagyanyáinknak küzdeni az élelmiszerért, sorban állni és reménykedni, hogy jut a családnak is. Nemcsak a lisztet, olajat és cukrot cipeltük haza, hanem az ásványvizet is.

De minek cipeljük, ha van olcsóbb, kényelmesebb megoldás is?!

Az Auchan és a Laica összefogtak, és még határozottabban kiállnak a műanyag hulladék csökkentése mellett.

Minden visszagyűjtött Laica vízszűrőbetét „kedvezmény pénzt” hoz a házhoz. Az Auchan vevőszolgálatára visszaviheted a használt szűrőbetéteket, és kedvezménykupont adnak cserébe.

LAICA vízszűrőbetét visszagyűjtési program részletek itt.

Miért szeretik a vásárlók a LAICA vízszűrő kancsókat?

  • Tudják, hogy szervezetünk több mint 70 %-a víz. A tiszta ivóvíz kiemelten fontos egészségük megőrzése érdekében. Az ízletes, klórmentes vizet szívesebben isszák, ezért többet is fogyasztanak belőle, így többet tesznek egészségükért.
  • A LAICA vízszűrő kancsó mindennapos használatával megszabadulhatnak a kényelmetlen és nehéz palackos vizek cipelésétől, a tárolásukkal járó nehézségektől, valamint a szelektív gyűjtésükkel járó plusz tehertől.
  • A tömegtermeléssel együtt járó rengeteg csomagolási hulladék óriási mértékben szennyezi környezetünket. A PET palackok vásárlásának csökkenésével a vásárlók védik környezetüket, és ez jó érzéssel tölti el őket.
  • A LAICA vízszűrő kancsók vásárlásával pénzt takaríthatnak meg, összehasonlítva a palackos víz vásárlásához képest.
  • A cserélendő bi-flux univerzális szűrőbetét – csomagtól függőn – akár 1200 - 1500 Ft-ért is beszerezhető, ami 150 liter (kb. 1 hónapra elegendő) tisztább, egészségesebb vizet biztosít. Ezzel szemben 150 liter palackos víz költsége kb. 9 000 - 10 000 Ft közé esik, így éves szinten kb. 100 000 - 120 000 Ft-ot takaríthatnak meg a vásárlók a palackos víz vásárlásával szemben.
  • A szűrt víz használata – főzéskor vagy forró ital (kávé, tea) készítésekor – jobb és kellemesebb aromájú ételt-italt eredményez.
  • A vásárlók konyhai kisgépeiket is megóvhatják a vízkövesedési problémáktól szűrt víz használata esetén.

A gyűjtésben kizárólag LAICA márkájú szűrőbetétek vesznek részt.