Mit jelent, ha azzal álmodsz, hogy terhes vagy?

Mit jelent, ha azzal álmodsz, hogy terhes vagy?
Forrás: Getty Images

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel!

V

Veled is előfordult már, hogy azt álmodtad, babát vársz? Aggodalomra semmi ok, általában mindig pozitív dolgot jelez.

A famiily.hu cikke.

Rendszeresen visszatérő álmod, hogy babát vársz, de nem tudod miért, pedig valójában mindig is érdekelt? Ha tényleg kíváncsi vagy, mit is jelent terhességgel álmodni, olvasd el erről szóló írásunkat!

Mit jelent terhességgel álmodni?

Terhesnek lenni álmunkban mindig egy pozitív dolgot jelez. Ilyesmiket általában olyan időszakokban álmodunk, amikor tele vagyunk tervekkel, amiket meg is tudunk valósítani. Jelezheti egyúttal azt is, hogy az egyik életszakaszból egy másikba lépünk át. Ha egy nő álmában várandós, az arra is utalhat, hogy elégedett a testével. Egy ilyen álom mindig jó jel, az, akinél megjelenik, képes valami újat létrehozni – mondta megkeresésünkre Marosi Mónika, asztrológus.

Olvasd el ezt is!

A nők a fogantatás során a szó szoros értelmében új életet „teremtenek” a saját testükben.

Ha azt álmodod, hogy várandós vagy, akkor tudat alatt alkotni vágysz; arra, hogy valami új és kreatív dolgot hozhass létre.

Ezt kiélheted aztán akár a lakás felújításában, de egy nagyobb horderejű művészeti alkotásban is.

Ezek az álmok ugyanakkor hordozhatnak egy mélyebb jelentést is: az anyai méhben növekedő magzat a ki nem mondott, be nem vallott; titkos, belső vágyak kivetülése is lehet. Például abban az esetben, ha mindig is a festészet felé kacsingattál, de nem mertél elindulni ebbe az irányba és inkább a „biztonságos” megélhetést választottad a jogi pályával.

Na és mit jelenthet a többi álom? Íme a leggyakoribb álmok és amik mögöttük vannak:

Nézd meg a galériánkat>13 kép
A leggyakoribb álmok jelentései
Tovább olvasok
Kép
Drogok és médiumok – egykori CIA-kísérletek az agyunk manipulálására

Megvan a filmekből ismert jelenet, amikor a kém vagy bérgyilkos nem is tudja magáról, hogy az, de kap egy bizonyos jelet – mondjuk egy jelszót –, amitől hirtelen tudatossá válik számára a feladata? Szürreálisnak tűnik, ugye? A CIA szerint korántsem.

Kép
A maszk és a távolságtartás hatására ezerszer kisebb lesz a vírusterhelés

Egy friss olasz tanulmány jelentkezett ezzel a radikális állítással és az is olvasható benne, hogy a tünetek is kevésbé súlyosak, ha mindenki betartja a Covid elleni védekezés alapvető szabályait.

Kép
Újra együtt a Doktor Szöszi színészgárdája: Selma Blair is csatlakozott a nosztalgiázáshoz

A 2000-es évek egyik nagy kedvence minden kétséget kizáróan a Doktor Szöszi című film volt.

Kép
35 éve halt meg rejtélyes módon Bódy Gábor

A magyar filmművészet legrejtélyesebb sorsú rendezője korszakos műveket készített, s miközben igazi fenegyerekként tartották számon, szorgalmasan jelentett társairól a hatalomnak. Öngyilkos lett vagy megölték? 35 éve halt meg Bódy Gábor.

Kép
„Előttem van, ahogy szülés után guggolgatok a János Kórház folyosóján, mert annyira hiányzott a mozgás”

Kulcsár Vajda Enikő mozgást addict. Ezt nem én mondom róla, ezt ő mondja magáról. Naponta ugyanis több órát is mozog és mozgott, még a várandósságai utolsó napjaiban is. De teljesen normális és természetes módon az, hogy két gyermeket kihordott, az ő testét is megváltoztatta. A különbség közte és mondjuk (khm…) köztem viszont az, hogy ő ebbe nem törődött bele. Beleásta magát a témába, hogy is lehet a szülés utáni testet regenerálni, formálni és ma két gyermeke mellett már hivatásaként segít személyesen és online kurzusaival is nők százainak – ha nem ezreinek –, hogy mindenki boldog lehessen anyaként is a testével. Ez az ő projektje: az Anyatest Projekt.

Kép
Pozitív lett a koronavírus-tesztem: elmesélem, miért örültem neki

Nem őrültem meg, természetesen nem voltam boldog, hogy elkaptam a fertőzést. Elmondom, hogy volt.

Kép
Öt szuper kirándulóhely (nem csak) az őszi szünetre

Nincs jobb program az őszi szünetben, mint az újabb és újabb természeti csodák felfedezése, ami minden korosztály számára óriási élmény lehet.

Kép
Integrált kirekesztés – avagy mire nevel az oktatás?

Zoltán annak idején egy kertvárosi iskolában dolgozott, ahonnan néhány év után eljött. Megkérdeztük, miért, és talán túlságosan is részletes választ kaptunk tőle.

Kövess minket

ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin
ÉVA Magazin

Előfizetés

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem