Mit jelent, ha azzal álmodsz, hogy terhes vagy?

Borítókép: Mit jelent, ha azzal álmodsz, hogy terhes vagy? Forrás: Getty Images
Veled is előfordult már, hogy azt álmodtad, babát vársz? Aggodalomra semmi ok, általában mindig pozitív dolgot jelez.

A famiily.hu cikke.

Rendszeresen visszatérő álmod, hogy babát vársz, de nem tudod miért, pedig valójában mindig is érdekelt? Ha tényleg kíváncsi vagy, mit is jelent terhességgel álmodni, olvasd el erről szóló írásunkat!

Mit jelent terhességgel álmodni?

Terhesnek lenni álmunkban mindig egy pozitív dolgot jelez. Ilyesmiket általában olyan időszakokban álmodunk, amikor tele vagyunk tervekkel, amiket meg is tudunk valósítani. Jelezheti egyúttal azt is, hogy az egyik életszakaszból egy másikba lépünk át. Ha egy nő álmában várandós, az arra is utalhat, hogy elégedett a testével. Egy ilyen álom mindig jó jel, az, akinél megjelenik, képes valami újat létrehozni – mondta megkeresésünkre Marosi Mónika, asztrológus.

A nők a fogantatás során a szó szoros értelmében új életet „teremtenek” a saját testükben.

Ha azt álmodod, hogy várandós vagy, akkor tudat alatt alkotni vágysz; arra, hogy valami új és kreatív dolgot hozhass létre.

Ezt kiélheted aztán akár a lakás felújításában, de egy nagyobb horderejű művészeti alkotásban is.

Ezek az álmok ugyanakkor hordozhatnak egy mélyebb jelentést is: az anyai méhben növekedő magzat a ki nem mondott, be nem vallott; titkos, belső vágyak kivetülése is lehet. Például abban az esetben, ha mindig is a festészet felé kacsingattál, de nem mertél elindulni ebbe az irányba és inkább a „biztonságos” megélhetést választottad a jogi pályával.

Na és mit jelenthet a többi álom? Íme a leggyakoribb álmok és amik mögöttük vannak: