Mit ajándékozzunk nőknek?

ajándék,nők,meglepetés,izgalom,meglepkék Forrás: Meglepkék
Bár még messze van a karácsony, de nem lehet elég korán elkezdeni végiggondolni, hogy milyen ajándékot is adjunk édesanyánknak, kedvesünknek, unokahuginak vagy akár csak barátoknak, kollégáknak.

Édesanyának

Ha fiatalos és bevállalós anyukával áldott meg minket a sors, aki szokott vezetni, és nem retten meg a kihívásoktól, akkor remek választás lehet egy aktív vezetéstechnikai kurzus, vagy éppen egy adrenalinbomba, a műrepülés.

Ha kicsit lightosabb ajándéknak örülne jobban, valószínűleg a SoySoy arckezelésen tudna kicsit feltöltődni, vagy éppen egy dunai hajókázáson gyönyörködne a város fényeiben. Sőt, ha szereti, akár egy Husky kutyafogat túrára is benevezhetünk együtt, ami tökéletes kikapcsolódás így a rohanó hétköznapokban.

Kedvesünknek

Azt, hogy a kedvesünk minek örülne leginkább, szintén a habitusa segíthet eldönteni. Amennyiben az adrenalinnal teli programokat szereti, akkor csak rá vár a tandemugrás 4000 méterről, esetleg egy BigFoot vezetés vagy akár egy női önvédelmi oktatás.

Ha inkább a páros programok azok, ahol jól érezné magát, akkor egy páros motorcsónakázás a Dunán, esetleg egy tánckurzus vagy egy romantikus piknik a Kopaszi gáton lehet az igazi befutó.

Rokonok, barátok, kollégák

Mivel minden nő mást szeret, így igazán nehéz kitalálni, hogy mi is lenne az ideális ajándék. Éppen ezért mindig végig kell gondolni, hogy mik azok, amiket bevállalna, amit szívesen csinálna. Ugyanígy más megítélés alá esik egy fiatal hölgy rokon, mint egy kolléga, akit bár minden nap látunk, mégsem ismerünk igazán. Ebben az esetben akkor kell nagyon odafigyelni, ha esetleg többet szeretnénk kihozni a dologból.

Fiatal nők számára nagyon jó választás lehet egy egy napos vagy éppen intenzív táskakészítő workshop, vagy ha inkább a sport szerelmese, akkor egy sziklamászás lehet a befutó. Amennyiben szereti a fegyvereket, akkor egy Tomb Raider lövészeti csomag lesz az ideális.

Kollégáknak már nehezebb kérdés, hiszen fontos, hogy annyira ne legyen személyes, de mégis emlékezzen, hogy kiktől kapta. Ilyenkor lehet jó egy éjszakai repülés, egy különleges autóvezetés akár pályán vagy közúton.

Ha pedig inkább az áll fenn, hogy egy rendhagyó ajándékkal szeretnénk meghódítani a kiszemelt hölgyet, akkor az ajándékba csempészhetünk némi romantikát. Egy interaktív borkóstoló vagy egy láthatatlan vacsora nem annyira direkt, de mégis tartalmaz némi izgalmat és célzást is.

A fenti programok csak ízelítő a Meglepkék kínálatából, ahol minden nemnek, korosztálynak, és egyéb specifikációnak megfelelően biztosan megtaláljuk az ideális ajándékot mindenkinek.