Mire vágyik a haj?

Borítókép: Mire vágyik a haj?
A szép, hosszú, egészséges haj titkára sokan kíváncsiak. Az igazság azonban az, hogy akkor lesz gyönyörű hajkoronád, ha megadod a neki azt, amire szüksége van. Ez pedig nem más, mint a megfelelő vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek bevitele, amelyek hozzájárulnak a hajhagymák egészséges működéséhez. Egy egyben a gyönyörű haj záloga is.

Bizonyára sokszor tapasztaltad már, hogy a szokásosnál jobban hullik a hajad vagy lassabban növekszik. Ez sokszor annak a következménye, hogy a szervezet nem jut hozzá elegendő mennyiségű nyomelemekhez és vitaminokhoz. Ennek több oka is lehet. Az egyik kiváltó tényező lelki háttérre vezethető vissza, mint például a stressz vagy a fokozott érzelmi terhelés, de kiválthatja nagyobb fizikai terhelés is, vagy akár valamilyen betegség is állhat a háttérben. Fontos tehát, hogy első lépésként mindenképpen járj utána annak, hogy esetedben mi okozhatja a hajhullást.

Bármi is legyen az ok azonban, arra mindig figyelj, hogy elegendő mennyiségű vitamint és ásványi anyagot vigyél be a szervezetedbe. Ebben segíthetnek a hajhullás ellen kifejlesztett készítmények is, mint például a természetes növényi összetevőket tartalmazó Revalid® hajregeneráló termékcsalád. Ezeket a szereket Svájcban fejlesztették ki kifejezetten a holisztikus, az egész szervezet működését figyelembe vevő hajápolás céljából, így megtalálható bennük minden olyan összetevő, amely a haj egészséges növekedéséhez szükséges.

A Revalid® hajkozmetikumok családja proteintartalmú sampont és hajbalzsamot, hajregeneráló hajpakolást, a hajtonikot és a korpásodás elleni sampont is tartalmaz, amelyek komplex megoldást kínálnak az élettelen hajra, ápolják és regenerálják a hajszálakat. A bennük található aminosavak erősítik a haj szerkezetét és elősegítik a keratinképződést, amely a haj rugalmasságát biztosítja. Az allantoin nyugtatja a fejbőrt, a panthenol pedig a haj nedvességtartamát szabályozza, ezáltal javítja annak vitalitását. A búzafehérje revitalizálja, táplálja, fényesebbé és könnyen kezelhetővé teszi a frizurát, míg a zabkivonat enyhíti a bőrirritációt és lassítja a bőr öregedését.

A Revalid® hajregeneráló termékcsalád használata bármely életkorban hatékony segítséget nyújt hajproblémák esetén.

Bővebb információ a termékekről: www.revalid.hu

EWO/REVALID/2018/17v4

A dokumentum lezárásának dátuma: 2018.05.15.